Luxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 1 στα 5 λινκς μου βγαζει λιγο πριν να τελειωσει "Server not found" και αναγκαζομαι να κατεβαζω απο την αρχη ξανα αρχειο 0,5-1gb! Αυτη η δουλεια θα γινεται συνεχεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Με rapidshare-netload-FS (όταν υπήρχε...) και megashares που δουλεύω, δεν είχα πρόβλημα. Αντίθετα, παλιότερα μου τα έκανε αυτά τα κόλπα με ul.to, easybytez, rapidgator... Με τις ώρες του είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έχω AllDebrid και δεν μπορώ ποτέ να κατεβάσω από Uploadedto (ul.to), αν και τα links είναι μια χαρά και όλα online. Ελέγχω τους παροχείς και υπάρχει το Uploadedto και το status του δεν είναι κόκκινο, δηλαδή offline ή να δείχνει να υπάρχει πρόβλημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπάρχει γενικά πρόβλημα με το ul.to, ούτε στο real debrid λειτουργεί. Τώρα γιατί δεν έχει κόκκινο status, είναι μια άλλη ιστορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έχω AllDebrid και δεν μπορώ ποτέ να κατεβάσω από Uploadedto (ul.to), αν και τα links είναι μια χαρά και όλα online. Ελέγχω τους παροχείς και υπάρχει το Uploadedto και το status του δεν είναι κόκκινο, δηλαδή offline ή να δείχνει να υπάρχει πρόβλημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;; Σε uploaded.to πρεπει να κατεβασεις τα max connections στο 1 (ανα αρχειο) για να δουλεψει. Jdownloader εισαι ή IDM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σε uploaded.to πρεπει να κατεβασεις τα max connections στο 1 (ανα αρχειο) για να δουλεψει. Jdownloader εισαι ή IDM? therock οι παραπάνω ρωτάνε για τη μετατροπή links μέσω υπηρεσιών debrid και μετέπειτα κατέβασμα τους. Δεν μιλάνε για free download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τις τελευταίες 3 μέρες το alldebrid είναι για κλάμματα. Μονίμως down το rapidshare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τις τελευταίες 3 μέρες το alldebrid είναι για κλάμματα. Μονίμως down το rapidshare Απο προχτες αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Γράψανε οτι το ξέρουν, το φτιάξανε αλλά και πάλι πρόβλημα και φαντάζομαι τώρα το παλεύουν πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πάντως και οι ίδιοι γράφουν οτι όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι γιατί τους μπανάρουν τους λογαριασμούς. Άρα δεν είναι και τόσο νομότυπη (από πλευρά τους) επιχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πάντως και οι ίδιοι γράφουν οτι όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι γιατί τους μπανάρουν τους λογαριασμούς. Άρα δεν είναι και τόσο νομότυπη (από πλευρά τους) επιχείρηση Ρε alκi ειναι δεδομένο οτι αυτό που κάνουν είναι «ελαφρώς εκτός ορίων». Το ίδιο ισχύει για ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες debrid (realdebrid, easybytez, zevera, κλπ). Μεταπωλούν υπηρεσίες με έμμεσο διαμοιρασμό premium λογαριασμού. Για αυτό το λόγο τα δεδομένα αλλάζουν ανα τρίμηνο. Η αλήθεια ειναι οτι realdebrid και alldebrid έχουν ακόμα την καλύτερη σχέση κόστους-υπηρεσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ρε alκi ειναι δεδομένο οτι αυτό που κάνουν είναι «ελαφρώς εκτός ορίων». Το ίδιο ισχύει για ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες debrid (realdebrid, easybytez, zevera, κλπ). Μεταπωλούν υπηρεσίες με έμμεσο διαμοιρασμό premium λογαριασμού. Για αυτό το λόγο τα δεδομένα αλλάζουν ανα τρίμηνο. Η αλήθεια ειναι οτι realdebrid και alldebrid έχουν ακόμα την καλύτερη σχέση κόστους-υπηρεσίας. Το γράφω γιατί πολλοι ρωτούν "πως το κάνουν? γιατί το επιτρέπει το χ rapidshare?" κτλ. Προφανώς το κάνουν παράνομα και όχι νόμιμα ύστερα από συμφωνία με το χ rapidshare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγώ παιδιά πάντως όταν τελειώσει η συνδρομή μου στο All Debrid θα πάω στο Real Debrid. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Σπάνια έχω αφήσει το JDownloader να κατεβάζει και μετά να κάνει Auto-Shutdown και να γίνει και τις 8 στις 10 φορές φταίει η αποτυχία να ολοκληρωθούν τα downloads (τις άλλες 2 στις 10 φταίει κάποιο bug στο JDownloader, που ενώ έχουν τελειώσει τα downloads κολλάει και δεν κάνει shut down το σύστημα όπως θα έπρεπε). Είχα δοκιμάσει και Real Debrid για 1 μήνα και δεν είχα τόσα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 αυτο το zevera αξίζει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγώ παιδιά πάντως όταν τελειώσει η συνδρομή μου στο All Debrid θα πάω στο Real Debrid. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Σπάνια έχω αφήσει το JDownloader να κατεβάζει και μετά να κάνει Auto-Shutdown και να γίνει και τις 8 στις 10 φορές φταίει η αποτυχία να ολοκληρωθούν τα downloads (τις άλλες 2 στις 10 φταίει κάποιο bug στο JDownloader, που ενώ έχουν τελειώσει τα downloads κολλάει και δεν κάνει shut down το σύστημα όπως θα έπρεπε). Είχα δοκιμάσει και Real Debrid για 1 μήνα και δεν είχα τόσα προβλήματα. Κώστα κάνε τη δοκιμή σου και ρίξε feedback. Ενδιαφέρει πολλούς. αυτο το zevera αξίζει...? Δες τις τιμές τους και μετά αποφάσισε αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλά μη φανταστείτε ότι και το real debrid είναι ανώτερο... Απ' ότι διαβάζω εδώ για το all-, τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες επιδόσεις έχουν πάνω-κάτω. Ας πούμε, το ul.to έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκινήσανε και με το all-. Επίσης, τα ίδια προβλήματα βγάζει και σε πολλά links στον jdownloader (δλδ αρκετά τα βγάζει dead ενώ δεν είναι), θέλει κάποιον από πάνω αρκετά συχνά να ελέγχει και να τα ξαναβάζει (τρελό σπάσιμο). Την τελευταία εβδομάδα δεν δουλεύει και το plugin που έχουν για τον firefox για να στέλνει κατευθείαν τα links στο flashgot και από κει στον jdownloader. Γενικά, αν δεν ήταν τόσο φτηνό και δεν υποστήριζε αρκετούς hosters δεν άξιζε για κανένα λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα