Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...Δεν χρειάζεται (πλέον) να είσαι guru για να κατεβάσεις από newsgroups.

Ναι με αυτά που μοιράστηκες, όντως δεν χρειάζεται να είσαι guru. Thanks

Μια ερώτηση γιατί βλέπω οτι ασχολείσαι με το επάγγελμα. Απο ελληνικό υλικό πως πάνε τα πράγματα; (Σειρές, προγράμματα, ebooks, κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπα δυστυχώς λίγα πράγματα στα ελληνικά. Ενας φίλος εδώ μου είπε πριν καιρό για το nzbgr αλλά αφού δεν ασχολούμαι γενικά με ελληνικό υλικό δεν μπορώ να το εκτιμήσω.. :unsure:

Πάντως, το σοβαρό ελλάτωμα που έχει το usenet είναι το μεγάλο κόστος. Αν θες 15ε/μήνα για το απεριόριστο download απορώ πόσες σειρές πρέπει να παρακολουθείς για να τα πατσίζεις; Γι'αυτό κατέληξα σε block account, τα μηνιαία είναι μόνο για τους "επαγγελματίες" ;)

Πάντως, το σοβαρό ελλάτωμα που έχει το usenet είναι το μεγάλο κόστος. Αν θες 15ε/μήνα για το απεριόριστο download απορώ πόσες σειρές πρέπει να παρακολουθείς για να τα πατσίζεις; Γι'αυτό κατέληξα σε block account, τα μηνιαία είναι μόνο για τους "επαγγελματίες" ;)

Θα έλεγα ότι αυτό τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει.Με 8 ευρώ μηνιαίως έχεις unlimited downloading και client για αναζήτηση και κατέβασμα :

http://www.newshosting.com/partners/?a_aid=usenetreview

Χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο usenet provider εδώ και ένα μήνα και η ταχύτητα είναι πάντα η μέγιστη της σύνδεσής μου.

usenet provider=newsgroup server?

Από όσο έχω καταλάβει κάθε usenet provider έχει στους servers του τα διάφορα newsgroups μεταξύ των οποίων και τα binary newsgroups που δεν περιέχουν συζητήσεις αλλά αρχεία.

Μπράβο ωραίο το newshosting, αφού είναι και δοκιμασμένο αξίζει γι'αυτά που δίνει. Η μηνιαία unlimited βέβαια δεν κάνει 8e γιατί ειναι πρόμο (λέει απο κάτω κανονική τιμή 14.95$) αλλά στην ετήσια unlimited των 100$ βγαίνει μόνο 8,33$ το μήνα δηλ. 6,30e !! :shock:

Επίσης όποιος ψήνεται, μπορεί να δοκιμάσει αυτό εδώ: http://www.xsusenet.com , παρέχει εντελώς δωρεάν λογαριασμούς με περιορισμό ταχύτητας (1mbit). Με πληρωμή το unlimited κοστίζει 7ε το μήνα και ετήσια που βγαίνει 5ε το μήνα. :shock: Μειονέκτημα -για μένα που είμαι σαλιγκάρι downloader- οι ελάχιστες 400 μέρες retention.

Μηπως να φτιάξουμε κανένα ξεχωριστό topic να χώνουμε πληροφορίες; :huh:

Μπράβο ωραίο το newshosting, αφού είναι και δοκιμασμένο αξίζει γι'αυτά που δίνει. Η μηνιαία unlimited βέβαια δεν κάνει 8e γιατί ειναι πρόμο (λέει απο κάτω κανονική τιμή 14.95$) αλλά στην ετήσια unlimited των 100$ βγαίνει μόνο 8,33$ το μήνα δηλ. 6,30e !! :shock:

Επίσης όποιος ψήνεται, μπορεί να δοκιμάσει αυτό εδώ: http://www.xsusenet.com , παρέχει εντελώς δωρεάν λογαριασμούς με περιορισμό ταχύτητας (1mbit). Με πληρωμή το unlimited κοστίζει 7ε το μήνα και ετήσια που βγαίνει 5ε το μήνα. :shock: Μειονέκτημα -για μένα που είμαι σαλιγκάρι downloader- οι ελάχιστες 400 μέρες retention.

Μηπως να φτιάξουμε κανένα ξεχωριστό topic να χώνουμε πληροφορίες; :huh:

Και όμως! Μπορείς κανονικά να κάνεις μηνιαία με 9,99$ και μπορείς να σταματήσεις τη συνδρομή όποτε νομίζεις. Απλά η τιμή 14.95$ είναι χωρίς έκπτωση. Στην περίπτωση που λες με 100$ πληρώνεις εξ αρχής για ένα χρόνο και το μηνιαίο ποσό βγαίνει 8,33$ όπως αναφέρεις. Προσωπικά επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε λίγο καιρό προτιμώ την συνδρομή ανά μήνα.

Εχουμε κατι αναλογο με το alldebrid ( εξισου φθηνο ), αλλα να δεχεται πληρωμη μεσω paysafecard; Κυριως για rapidshare με ενδιαφερει, αλλα ειναι 9.90 το μηνα, πολυ ακριβο!

Το alldebrid κορυφαιο, αλλα δε δεχεται paysafecard.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει το Real Debrid, το οποίο δέχεται πολλούς τρόπους πληρωμής, όπως και μέσω paysafe που ζητάς.

https://real-debrid.com/premium

Ερώτηση το real-debrid έχει limit στο κατέβασμα ανά ημέρα σε ορισμένους hosters όπως έχει το alldebrid?

Θέλω να κατεβάσω από letitbit.net αλλά το alldebrid έχει limit 2GB τη μέρα έχει και το real-debrid?

Ναι έχει όρια το real debrid, σου τα γράφω

Bitshare 0 / 2GB

Fileape 0 / 1.5GB

FilesMonster 0 / 1.5GB

Furk 0 / 3GB

Grupload 0 / 1GB

Hitfile 0 / 2GB

Letitbit 0 / 5GB

RapidGator 0 / 1GB

ShareFlare 0 / 5GB

Vip-File 0 / 5GB

Τα όρια είναι ο αριθμός δεξιά

Ναι έχει όρια το real debrid, σου τα γράφω

Bitshare 0 / 2GB

Fileape 0 / 1.5GB

FilesMonster 0 / 1.5GB

Furk 0 / 3GB

Grupload 0 / 1GB

Hitfile 0 / 2GB

Letitbit 0 / 5GB

RapidGator 0 / 1GB

ShareFlare 0 / 5GB

Vip-File 0 / 5GB

Τα όρια είναι ο αριθμός δεξιά

Αγγούρια την κάτσαμε τη βάρκα :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...