Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλό και με τα δύο σάιτ είναι οτι έχουν happy hours με δωρεάν κατέβασμα για όσους είναι μέλη αλλά δεν έχουν αγοράσει κάποια συνδρομή (αλλά δεν το εφαρμόζουν για όλους τους providers). Αν έχεις τη χρονική δυνατότητα βολεύει.

Real-debrid 10-12

Alldebrid 12-14

Οι ώρες είναι Γαλλίας οπότε είναι +1 για Ελλάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στο alldebrid με JD υπαρχει τροπος οταν κατεβαζω αρχεία μεγαλυτερα απο το επιτρεπομενο οριο Gb π.χ. 10Gb> 8Gb(όριο), να κατεβάζει τα 8 Gb, και τα υπόλοιπα αρχεία να τα κάνει resume αμέσως μόλις γινει reset το οριο, ώστε να αποφυγω το κατέβασμα ως free user..?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Χθες εκανα premium στο alldebrid, διαβαζοντας αποψεις χρηστων. Με ενοχλουν ομως αρκετα πραγματα...

-Πολλα λινκ δεν δουλευουν. Στα μετατρεπει δλδ και οταν τα βαζεις σε queue ορισμενα στα εχει file not found, eνω στον original host υπαρχουν κανονικα. (Συμβαινει σε 2-3 ανα 20-30 λινκ, τα οποια ισως μετα απο ωρα να επανερθουν)

-Σε καποιους hoster, δεν φαινεται ολο το url με αποτελεσμα να μην μπορεις να το κανεις copy paste. Σε μερικους ομως σε βγαζεις δευτερη γραμμη και στο συνεχιζει απο κατω. Για τον Netload ομως που ειναι βασικος δεν το κανει.

-Ο Netload επισης δεν ειναι και πραγματικα premium. Δηλαδη δινει καλες ταχυτητες αλλα ειναι καποια αρχεια τα οποια σου λεει ειναι για premium users και δεν τα μετατρεπει ο alldebrid.

-Στον uploaded.to οταν κατεβαζεις μια σειρα απο archive, τα λινκ που σου δινει εχουν την ιδια ονομασια. ΠΧ file.rar file.rar file.rar αντι για τα αρχικα file.part01.rar file.part02.rar file.part03.rar πραγμα που το κανει αχρηστο σε αυτον τον server.

-Filefactory πολυ χαμηλες ταχυτητες 17-50...

-Θελει Nightly build jdownloader για αμεσο integration των δημιουργωμενων λινκ.

Αυτα μου ρχονται στα γρηγορα. Γενικοτερα δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημενος...

P.S.Εν τω μεταξυ τον netload tον εχουν και σε πληρη λειτουργια στην κατασταση status και οχι μερικη που θα επρεπε. φταιω εγω να κανω ενα claim επιστροφης χρηματων λεγοντας πως αλλα διαφημιζετε και αλλα ειναι?

Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα alldebrid και realdebrid είναι ότι καλύτερο. OK, έχουν και κάποια προβληματάκια, συν το θέμα με τον JDownloader που δουλεύει μόνο σε beta για την ώρα με τα *debrid, αλλά εγώ ηρέμησα από το ψάξιμο σε ποιον να κάνω εγγραφή (rapidshare; netload; uploaded.to;......), προσπαθώντας πλέον κυριολεκτικά να "μυρίσω τα νύχια μου" για το ποιους θα κυνηγήσουν να τους κλείσουν κάθε φορά και θα τους επιβάλλουν να φιλτράρουν το περιεχόμενο τους, με αποτέλεσμα να πετάς στα σκουπίδια τα λεφτά σου αν γίνει κάτι τέτοιο και έχεις φτιάξει premium account κάπου και μετά αρχίζουν να σβήνουν περιεχόμενο. Με τα *debrid έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όλο και κάποιος hoster θα λειτουργεί χωρίς να τον έχουν πειράξει και ας κλείνουν κάποιοι άλλοι. Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα για αυτό το καλό που συμβαίνει με την έλευση των *debrid! Αισθάνεσαι μια άνεση και μια ελευθερία και ξέρεις ότι έχεις πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα hosters, και όταν βρεις κάτι που θέλεις, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει τουλάχιστον σε ένα από αυτά, δεν μπορεί! Αλλιώς δεν θα το βρίσκεις σχεδόν πουθενά αλλού.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα alldebrid και realdebrid είναι ότι καλύτερο. OK, έχουν και κάποια προβληματάκια, συν το θέμα με τον JDownloader που δουλεύει μόνο σε beta για την ώρα με τα *debrid, αλλά εγώ ηρέμησα από το ψάξιμο σε ποιον να κάνω εγγραφή (rapidshare; netload; uploaded.to;......), προσπαθώντας πλέον κυριολεκτικά να "μυρίσω τα νύχια μου" για το ποιους θα κυνηγήσουν να τους κλείσουν κάθε φορά και θα τους επιβάλλουν να φιλτράρουν το περιεχόμενο τους, με αποτέλεσμα να πετάς στα σκουπίδια τα λεφτά σου αν γίνει κάτι τέτοιο και έχεις φτιάξει premium account κάπου και μετά αρχίζουν να σβήνουν περιεχόμενο. Με τα *debrid έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όλο και κάποιος hoster θα λειτουργεί χωρίς να τον έχουν πειράξει και ας κλείνουν κάποιοι άλλοι. Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα για αυτό το καλό που συμβαίνει με την έλευση των *debrid! Αισθάνεσαι μια άνεση και μια ελευθερία και ξέρεις ότι έχεις πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα hosters, και όταν βρεις κάτι που θέλεις, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει τουλάχιστον σε ένα από αυτά, δεν μπορεί! Αλλιώς δεν θα το βρίσκεις σχεδόν πουθενά αλλού.

Ναι ενταξει ισχυει. Στην τελικη διαπιστωσα, πως με μερακι και καλη θεληση μπορεις να κανεις δουλεια, απλως δεν ειναι unattended η φαση. Πρεπει να βρισκεσαι σχεδον συνεχεια μπροστα απο τον υπολογιστη. Ας πουμε χθες εβαλα ενα πακετο με 12Gb που μετετρεψα απο uploaded.το και αφησα ανοιχτο το PC ολο το βραδυ και σημερα το βρηκα ολο το πακετο file not found (ενω τα αρχεια υπαρχουν στον host).

Οντως ειναι η καλυτερη λυση αυτην την περιοδο απλως θελει υπομονη και πειθαρχεια. ;)

παιδια εγω χθες εσπαγα το κεφαλι μου να διαλεξω ανανεσα σε alldebrid και realdebrid τελικα κατα τυχη διαλεξα το δευτερο αφου δεν μπορουσα να βρω διαφορες αναμεσα στις 2 υπηρεσιες. ειμαι απο αυτους που την πατησα με το filesonic αφου μια βδομαδα μετα που εκανα lifetime συνδρομη κατεβασε ρολα. τωρα αν καποια στιγμη ξανα επαναφερει το download (που δεν το βλεπω) θα ισχυει ο λογαριασνμος μου?

Καμια πρόταση μεταξύ alldebrid και realdebrid? Είδα ότι το Rs εκοψε την πρόσβαση στο alldebrid πρόσφατα; Να πάω σε alldebrid μάλλον εε?

Το πρόβλημα με το rs το έχουν διορθώσει απο χτες το βραδύ. Δουλεύει κανονικά.

Ότι και να ψωνίσεις απο αυτά τα δυο ειναι τα ίδια. Τη μια εβδομάδα ειναι το ένα λιγο καλύτερο απο το άλλο και την άλλη εβδομάδα το ανάποδο.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος ενημέρωση σχετικά με την υποστήριξη του easybytez από all / real debrid.

Εγώ είμαι στο δεύτερο, και ξαφνικά πριν 3-4 μέρες σταμάτησε η υποστήριξη και βγήκε και από τους υποστηριζόμενους unrestricted hosters! Γνωρίζει κάποιος σχετικά?

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος ενημέρωση σχετικά με την υποστήριξη του easybytez από all / real debrid.

Εγώ είμαι στο δεύτερο, και ξαφνικά πριν 3-4 μέρες σταμάτησε η υποστήριξη και βγήκε και από τους υποστηριζόμενους unrestricted hosters! Γνωρίζει κάποιος σχετικά?

Και το all σταμάτησε να το υποστηρίζει γιατί έπεσε ban απο το easybytez. Λογικό το βλέπω, γιατί το ez θέλει να διαφυλάξει τα κέρδη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...