SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αρχιζουν παντως τωρα και δεν πολυαναιβαζουν σε HF πλεον.Παιζει πολυ το Fs,πολυ ομως.Εγω θα χτυπησω μια εκει .Απο ταχυτητες full?
Elven_King Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, με fileserve παίζουν μια χαρά ταχύτητες - τουλάχιστον για μένα.
arxangelos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγω βλεπω το filesonic να ανεβαίνει.. Εχει κ καλυτερες ταχυτητες απο το fileserve
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 το fileserve εχει limits?Αν ναι ποσα γιγα?Εμενα λεει unimited πανω παντως.
arxangelos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ναι κ γω αυτο θελω να μαθω...Πληζζζζζ οποιος ξερει ας μου πει αν το filesonic-fileserve εχουν limit στο κατεβασμα σαν το Rs...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 λογικα δεν εχει,εβαλα και κατεβασα 6 γιγα ταινια και δεν αναγραφει τιποτα για τραφικ.Αυτα για file serve.
arxangelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, μαλλον γιατι κ γω εχω κατεβασει σε 3 μερες γυρο στα 150 gb κ δεν μ ειπε τιποτα
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Το hotfile ήδη κόβει πολλά αρχεία από την 1η μέρα που γίνονται upload. Καλύτερη τακτική πλέον είναι η 6μηνη συνδρομή. Το fileserve είναι στην κορυφή πιστεύω τώρα και το filesonic σε ανοδική πορεία.
dragonver Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λογικά αυτός θα γίνει φαύλος κύκλος. Πρώτα η Rapidshare, μετά Hotfile και μετά Fileserve ή Filesonic θα μπουν στο στόχαστρο...
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 To filesonic πάντως έχει ανέβει πολύ.Είμαι σε δίλημμα τώρα μέσα στο μήνα που τελειώνει η hotfile συνδρομή για το αν θα πάω fileserve ή filesonic.
dragonver Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς από το Fileserve να αγοράσεις premium για 3 μέρες μέσω κινητού; Πήγα να δοκιμάσω αλλά δεν μου τα έλεγαν καλά και δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί... Έχει κανείς καμιά ιδέα;
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα εκφέρω προσωπική γνώμη με βάση τις γεωγραφικές τοποθεσίες των διοικητικών γραφείων των εταιρειών. Ο επόμενος που θα κυνηγηθεί και θα αναγκαστεί να σβήνει όπως η RS και η HF θα είναι η filesonic.
dazeman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πάντως απ' ότι βλέπω τώρα το filesonic έχει την πρώτη θέση σε προτίμηση απο τα ουόρεζ σάιτς, πλήν των αμιγώς χχχ σάιτς που εκέι προτιμούν fileserve. Το filesonic δίνει και μέγιστο upload 5G !!!
Derek20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κι μενα παιδια τωρα που εξαντλησα ολα τα rapids που ειχα κερδισει μεσω uploading, ψαχνω νεα εταιρια...Ημουν ετοιμος να πληρωσω στην Hotfile, ειχα μπει μεσα στο Paypal account μου, αλλα τελευται στιγμη ειδα στα News το τι εγινε και ευτυχως που δεν πατησα "Pay now"... Κι εγω ειμαι αναμεσα σε Fileserve κια Filesonic αν και θελω να μαθω πρωτα ποιο σε αφηνει να κατεβασεις full speed, γιατι εχω τρελη συνδεση εδω στη Βουλγαρια και θελω να την εκμεταλευτω... Με rapidshare κατεβαζα μεχρι και 12ΜΒ/sec... Τι λετε να κανω;
arxangelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εγω απο filesonic κατεβαζω 1.3Mb/d max ενω κλειδωνω στα 23 MBps καθως πριν με RS κατεβαζα fullspeed 2.4 mb/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα