Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το hotfile ήδη κόβει πολλά αρχεία από την 1η μέρα που γίνονται upload.

Καλύτερη τακτική πλέον είναι η 6μηνη συνδρομή.

Το fileserve είναι στην κορυφή πιστεύω τώρα και το filesonic σε ανοδική πορεία.

Δημοσ.

Λογικά αυτός θα γίνει φαύλος κύκλος. Πρώτα η Rapidshare, μετά Hotfile και μετά Fileserve ή Filesonic θα μπουν στο στόχαστρο...

Δημοσ.

To filesonic πάντως έχει ανέβει πολύ.Είμαι σε δίλημμα τώρα μέσα στο μήνα που τελειώνει η hotfile συνδρομή για το αν θα πάω fileserve ή filesonic.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς από το Fileserve να αγοράσεις premium για 3 μέρες μέσω κινητού; Πήγα να δοκιμάσω αλλά δεν μου τα έλεγαν καλά και δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί... Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Θα εκφέρω προσωπική γνώμη με βάση τις γεωγραφικές τοποθεσίες των διοικητικών γραφείων των εταιρειών. Ο επόμενος που θα κυνηγηθεί και θα αναγκαστεί να σβήνει όπως η RS και η HF θα είναι η filesonic.

Δημοσ.

Πάντως απ' ότι βλέπω τώρα το filesonic έχει την πρώτη θέση σε προτίμηση απο τα ουόρεζ σάιτς, πλήν των αμιγώς χχχ σάιτς που εκέι προτιμούν fileserve. Το filesonic δίνει και μέγιστο upload 5G !!!

99872056.th.jpg

Δημοσ.

Κι μενα παιδια τωρα που εξαντλησα ολα τα rapids που ειχα κερδισει μεσω uploading, ψαχνω νεα εταιρια...Ημουν ετοιμος να πληρωσω στην Hotfile, ειχα μπει μεσα στο Paypal account μου, αλλα τελευται στιγμη ειδα στα News το τι εγινε και ευτυχως που δεν πατησα "Pay now"...

Κι εγω ειμαι αναμεσα σε Fileserve κια Filesonic αν και θελω να μαθω πρωτα ποιο σε αφηνει να κατεβασεις full speed, γιατι εχω τρελη συνδεση εδω στη Βουλγαρια και θελω να την εκμεταλευτω... Με rapidshare κατεβαζα μεχρι και 12ΜΒ/sec...

Τι λετε να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...