Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά τι συμβαίνει με το AllDebrid;!;;

Έχουν πέσει οι servers και δεν δουλεύει;;

Κατέβαζα και κάτι και τώρα έχει σταματήσει και το έχει γυρίσει σε regular links! :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά τι συμβαίνει με το AllDebrid;!;;

Έχουν πέσει οι servers και δεν δουλεύει;;

Κατέβαζα και κάτι και τώρα έχει σταματήσει και το έχει γυρίσει σε regular links! :confused:

Δοκίμασα μερικά Links και μετρέπονται/κατεβαίνουν κανονικα. Επικοινωνησε μαζί τους και ρώτα τους για το προβλημα.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω γίνει συνδρομητής στο realdebrid, πραγματικά είμαι κατενθουσιασμένος, και συνάμα απορημένος πως δεν είχα κάνει αυτό το βήμα ακόμη! Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει:

Το unrestrict της σελίδας του real δε μου κάνει μετατροπή σε link τα οποία περιέχουν κενό (space character), όπως για παράδειγμα το ***.easybytez.com/amdy3ri8hjr3/Poirot - S12E01 - The Clocks.part1.rar

Η μόνη λύση που βρήκα για να ξεπερνάω το πρόβλημα αυτό είναι να πατάω το κάθε link ξεχωριστά, και μετά να του κάνω unrestrict με το plugin του firefox.

Μήπως γνωρίζει κάποιος άλλη λύση?

Πάλι πρόβλημα με το AllDebrid!!!! :mad:

Ενώ είχε ανέβει και ήταν ΟΚ, τώρα πάλι φαίνεται πάλι να είναι κάτω. Δεν φορτώνει καν η σελίδα του site www.alldebrid.com.

Μάλλον είναι μάπα το καρπούζι. Θα κάνω register στο Real Debrid που τελικά φαίνεται πιο σταθερό, και ας λένε κάποιοι εδώ μέσα ότι το All Debrid είναι καλύτερο..

Όσο για το service... αν συνεχίσει έτσι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω μέσω Paypal, είναι απογοητευτικό!! :-(

Πάλι πρόβλημα με το AllDebrid!!!! :mad:

Ενώ είχε ανέβει και ήταν ΟΚ, τώρα πάλι φαίνεται πάλι να είναι κάτω. Δεν φορτώνει καν η σελίδα του site www.alldebrid.com.

Μάλλον είναι μάπα το καρπούζι. Θα κάνω register στο Real Debrid που τελικά φαίνεται πιο σταθερό, και ας λένε κάποιοι εδώ μέσα ότι το All Debrid είναι καλύτερο..

Όσο για το service... αν συνεχίσει έτσι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω μέσω Paypal, είναι απογοητευτικό!! :-(

αυτη τη στιγμη κατεβαζω μια χαρα με 2,5 mBps απο alldebrid

αυτη τη στιγμη κατεβαζω μια χαρα με 2,5 mBps απο alldebrid

Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω ούτε την σελίδα www.alldebrid.com. Έκανα ένα δοκιμαστικό registration στο Real Debrid και κατεβάζω μια χαρά!!..

Και (άσχετο): Πως κατεβάζεις 2.5 Mbit;; Τι γραμμή έχεις; Πάνω στο καλώδιο του OTE είσαι ή έχεις VDSL;;

Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω ούτε την σελίδα www.alldebrid.com. Έκανα ένα δοκιμαστικό registration στο Real Debrid και κατεβάζω μια χαρά!!..

Και (άσχετο): Πως κατεβάζεις 2.5 Mbit;; Τι γραμμή έχεις; Πάνω στο καλώδιο του OTE είσαι ή έχεις VDSL;;

κατι παιζει, σε μενα μια χαρα το ανοιγει. (Δοκιμαστικη 2 ημερων εχω)

ειμαι πολυ κονττα στο dslam συγχρονιζω στα 23300kbps

υπαρχει δοκιμαστικο στο Real Debrid;

Κώστα έκανα μια δοκιμή και κατεβάζω χωρίς προβλήμα στο μεγιστο της γραμμής.Μπαίνω χωρίς προβλήμα στη σελίδα τους και η μετατροπή γίνεται χωρίς προβλήμα.

Έχει δοκιμαστικό το real-debrid;

Κώστα έκανα μια δοκιμή και κατεβάζω χωρίς προβλήμα στο μεγιστο της γραμμής.Μπαίνω χωρίς προβλήμα στη σελίδα τους και η μετατροπή γίνεται χωρίς προβλήμα.

Σε μένα συνεχίζει να μην παίζει, ενώ αυτή τη στιγμή κατεβάζω μια χαρά μέσω Real Debrid.

Οπότε τι προτείνεις;; Έχουν κάποιο e-mail να στείλω παράπονο για το πρόβλημά μου;;

Το Real Debrid δεν νομίζω να έχει δοκιμαστικό. Αλλά το δοκιμάζω εγώ σήμερα και πάει μια χαρά!! Οπότε, ιδίως για 4 ευρώ για 30 μέρες, μην φοβάσαι τίποτα. Το πολύ πολύ το δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει δεν κάνεις renewal.

Το θέμα είναι τι θα κάνω εγώ με το All Debrid που δεν μου λειτουργεί και δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το site τους!!! Αν δεν μπορέσω να το φτιάξω σύντομα, τότε θα προσπαθήσω μέσω Paypal να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά γιατί να τους τα χαρίσω κιόλας;!;;

Μια ιδέα πριν την απελπισία: Μήπως κάτι έγινε και κόλλησε η σύνδεση με το IP μου;; Αν αλλάξω IP, μήπως διορθωθεί το πρόβλημα; Πως μπορώ να αλλάξω IP χωρίς να αποσυνδέσω το modem/router και να το ξανασυνδέσω;;;

Ευχαριστώ.

Δεν εχει

στο alldebrid υπάρχουν περιορισμοι στα Gb/host/day ?

hotfile (0 / 8000 Mb)

filesmonster (0 / 1500 Mb)

letitbit (0 / 2048 Mb)

vip-file (0 / 2048 Mb)

uploading (0 / 8000 Mb)

shareflare (0 / 2048 Mb)

turbobit (0 / 1024 Mb)

fileape (0 / 512 Mb)

furk (0 / 1024 Mb)

fileserve (0 / 8000 Mb)

freakshare (0 / 1024 Mb)

filepost (0 / 1024 Mb)

bitshare (0 / 1024 Mb)

Για μένα ειτε εχεις real είτε all ειναι το ίδιο. Ένα φεγγαρι το ένα ειναι καλύτερο το άλλου και το επομενο φεγγάρι ειναι το αναποδο. Κοστιζουν και τα ίδια λεφτα. Οπότε σε ποιο θα βρίσκεσαι δεν ειναι τόσο σημαντικό. Μείνε εκεί που σε εξυπηρετεί.

Για το πρόβλημα σου. Μου θυμίζει προβλημα dns και στη θέση σου θα έκανα τα παρακάτω (με σειρά που σε βολέυει)

1.  
  2. Σβήσιμο και άναμμα του router (μετα απο 30 δευτερολεπτα)
  3. Reboot του υπολογιστή και άδειασμα της cache του browser (εκτός αν εχεις δοκιμάσει διαφορους browsers, οποτε σκέτο reboot)
  4. flushdns ( ipconfig /flushdns ) αναλογα με το λειτουργικό σου.
  5. Θα άνοιγα το αρχειο hosts με δικαιωματα διαχειριστή και θα προσθετα τις παρακάτω καταχωρήσεις

>www.alldebrid.com 94.23.148.60
alldebrid.com 94.23.148.60

Αν το προβλημα λυθεί με το 4 τότε είτε βάζεις custom dns (πχ google dns) ή περνας χειροκίνητα και τους υπολοιπους dns της alldebrid.

Με ποια εταιρεία μπαινεις στο Internet;

EDIT-ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Για να επικοινωνήσεις μαζί τους κανε κλικ στο contact us στην κορυφή της σελίδας τους (αν καταφέρεις να μπεις). Το paypal δεν θα σου επιστρεψει τα χρήματα γιατί δεν ειναι γενικό το πρόβλημα.

Το alldebrid δειχνει να εχει σοβαρό πρόβλημα με το easybytez. Το βγάλανε και απο το compare. Μικρό το κακο.

Δεν εχει

hotfile (0 / 8000 Mb)

filesmonster (0 / 1500 Mb)

letitbit (0 / 2048 Mb)

vip-file (0 / 2048 Mb)

uploading (0 / 8000 Mb)

shareflare (0 / 2048 Mb)

turbobit (0 / 1024 Mb)

fileape (0 / 512 Mb)

furk (0 / 1024 Mb)

fileserve (0 / 8000 Mb)

freakshare (0 / 1024 Mb)

filepost (0 / 1024 Mb)

bitshare (0 / 1024 Mb)

hmm μια 1080p ταινια να θες να κατεβάσεις...δε θα μπορεις, θα πρεπει να περιμενεις 24 ωρες...μεγαλο αρνητικο...

Αυτην την περιοδο ποιος provider είναι καλυτερος?

hmm μια 1080p ταινια να θες να κατεβάσεις...δε θα μπορεις, θα πρεπει να περιμενεις 24 ωρες...μεγαλο αρνητικο...

Αυτην την περιοδο ποιος provider είναι καλυτερος?

Ολες οι αναλογες εταιρείες εχουν καποιους περιορισμους. Αν π.χ. εσυ κατεβάζεις συστηματικά απο freakshare κοιτάς τα ορια και αποφασίζεις υπηρεσία debrid. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...