isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το αναφέρω θέλοντας να πω οτι αφού μου δείχνει ακόμα και την IP μου στο λογαριασμό όλη την ώρα, συμπαιρένω ότι είναι πολύ πιο αυστηροί σε τέτοια θέματα. Δεν εχει καμία σχέση o βαθμός αυστηρότητας με την απεικόνιση της IP. Έστω οτι εγώ και εσύ μοιραζόμαστε τον ίδιο λογαριασμό και την ίδια στιγμή επισκεπτόμαστε την ίδια σελίδα που εμφανίζεται η Ip. Στη σελίδα που βλέπεις εσύ θα ειναι η δική μου Ip και στη σελίδα που βλέπω εγώ θα ειναι η δική μου Ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Είναι αρκετά αυστηροί στο alldebrid απ'οτι διαβάζω στα σχόλια (κυριως στο) γαλλικό κομμάτι του forum. Κοινώς κλείνουν λογαριασμούς στο φτερό και δεν απαντάνε ούτε στα email. Με την τιμή που χρεώνουν βέβαια τη συνδρομή τους, δεν τους παρεξηγώ.. Στο RS έχω χρησιμοποιήσει λογαριασμό με 2 (συγκεκριμένα) IPs χωρίς ταυτόχρονα downloads, για πάνω από 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως εδώ που τα λέμε, έχει πέσει μεγάλο κυνήγι στo θέμα του filesharing, οι περισσότεροι elite uploaders έχουν απηυδήσει γιατί δεν στεριώνουν σε server πάνω από 2μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReFX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Θελω να κανω realdebrid... εμπειρια κανεις; γνωμες; (Ειχα ζεβερα) Εγω εχω real-debrid Για Support δεν μπορω να σου πω γτ δεν ειχα καποιο προβλημα Γενικα εχει καλες ταχυτητες Ul.to παιζουν οι ταχυτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκανα. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Εχει και plugins και ccf decrypter κτλ !! Το remote upload τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκανα. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Εχει και plugins και ccf decrypter κτλ !! Το remote upload τι ειναι; Σε ποιο πράγμα αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος απο το Unrestrict links, έχει και μια επιλογη που μπορεις να τικαρεις και γραφει Remote upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος απο το Unrestrict links, έχει και μια επιλογη που μπορεις να τικαρεις και γραφει Remote upload Σε ποιο site αναφέρεσαι; Σε ποιο site έκανες εγγραφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Real-debrid.com (Ελληνικοί χαρακτήρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Real-debrid.com (Ελληνικοί χαρακτήρες) Δεν εχω πλέον τέτοιο λογαριασμό αλλά νομίζω οτι με κάποιο extra κοστος σου επιτρέπει να κάνεις remote upload σε αλλο server/hoster. Π.χ. να μεταφέρεις απευθείας κάποιο αρχείο απο hotfile σε rapidshare χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι: Πως ακριβώς καταφέρνει το alldebrid και μετατρέπει τόσο γρήγορα τα links, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Επίσης, οι hosters δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι για να τους κλείσουν; Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις συνδρομή π.χ στο RS. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, προφανώς και δεν ξανακάνω συνδρομή σε μεμονωμένο hoster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απλά λειτουργεί ως pass-through υπηρεσία σε multiple hosters, δεν ανεβάζει πρώτα το αρχείο και μετά σου δίνει το link (όπως κάνει το easybytez για παράδειγμα), γι' αυτό είναι και άμεση η δημιουργία των links. All/Real-Debrid και παρόμοιες λειτουργούν μ' αυτό τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 α σε ευχαριστώ φίλε, τώρα...please let me die in solitude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά διαβάζω εδώ και περίπου 20 λεπτά τα posts και προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι ακριβώς το όφελος αν γίνω premium user στο Real Debrid σε σχέση με το να είμαι premium user π.χ. στο rapidshare, ή στο netload.in. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;; Επίσης το Real Debrid έχει καμία σχέση με το All Debrid; Δεν νομίζω. Googl-άροντας για το All Debrid βρήκα κάποια links αλλά δεν λειτουργούν σαν να είναι down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά διαβάζω εδώ και περίπου 20 λεπτά τα posts και προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι ακριβώς το όφελος αν γίνω premium user στο Real Debrid σε σχέση με το να είμαι premium user π.χ. στο rapidshare, ή στο netload.in. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;; Επίσης το Real Debrid έχει καμία σχέση με το All Debrid; Δεν νομίζω. Googl-άροντας για το All Debrid βρήκα κάποια links αλλά δεν λειτουργούν σαν να είναι down. Έστω οτι θες να κατεβάσεις τα παρακάτω links htxp://rapidshare.com/files/arxeio.rar htxp://netload.in/files.rar htxp://uploader.to/allarxeia.rar Σενάριο Α: Πληρώνεις 9,90 (rapidshare) + 9,90 (uploaded) + 9,50 (netload) = 29,30 (τιμή μήνα) γίνεσαι premium σε καθε υπηρεσία και κατεβάζεις Σενάριο Β: Κάνεις εγγραφή στο real-debrid ή στο alldebrid πληρώνοντας 4 ευρώ (τιμή μήνα). Κάνεις Login στο *debrid και σε ένα ειδικό πεδίο δίνεις τα 3 links. Μετά απο λίγα δευτερολεπτα σου επιστρεφονται τρια διαφορετικά links της μορφής htxp://xcx.realdebrid.com/arxeio.rar htxp://xfd.realdebrid.com/files.rar htxp://vbg.realdebrid.com/allarxeia.rar Ξεχνάς τα παλιά Links και χρησιμοποιείς τα καινούργια για να κατεβάσεις τα αρχεία. Πλέον δεν εχεις αναμονή και μέγιστη ταχύτητα ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ premium σε κάθε υπηρεσία. Το όφελος ειναι καθαρά οικονομικό. Περισσότερες πληροφορίες: alldebrid : http://www.alldebrid.com/?lang=el realdebrid : http://www.real-debrid.com easybytez : http://www.easybytez.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 isay: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ήσουν τόσο κατατοπιστικός και για τον χρόνο σου. Όμως όταν λες: "Πλέον δεν εχεις αναμονή και μέγιστη ταχύτητα ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ premium σε κάθε υπηρεσία." Στο 2ο σκέλος εννοείς ότι έχω μέγιστη ταχύτητα, όπως όταν κατεβάζω από Premium account π.χ. του Rapidshare, ή ότι δεν έχω μέγιστη ταχύτητα και είναι πολύ μειωμένη;; Αν είναι μειωμένη, είναι σαν να κατεβάζεις από Rapidshare σαν μή Premium user, σαν απλός χρήστης δηλαδή;; Σε ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα