Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά διάβασα εδώ ότι οι συνδρομές hotfile και fileserve ανανεώνονται αυτόματα εάν έχουν πληρωθεί με paypal;

Ισχύει αυτό; Μου λήγουν τώρα και δεν θέλω να πληρώσω κερατιάτικα τώρα που πέφτουν όλοι οι hosts. Ψάχνω να δω πως απενεργοποιείται εάν υπάρχει η αυτόματη ανανέωση αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

τελικα βρηκες απαντηση και εμενα με ενδιαφερει.Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα βρηκες απαντηση και εμενα με ενδιαφερει.Ευχαριστώ πολύ

Έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Στις μηνιαίες πληρωμές γινεται συνδρομή (αντί για πληρωμή) στο paypal. Αυτό ήταν/είναι κοινό για όλους τους γνωστούς Hosters. Δεν γίνεται στα κρυφα, γιατί το γράφει και στις σελίδες αλλά και στο paypal (subscription αντί για payment). Πρέπει να πας στο paypal και μετά Profile->My money->My preapproved payments(update) και εκεί κάνεις cancel οτι δεν σου αρέσει.

Και ένα σχόλιο. Αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος, δεν υπάρχει κανενας λόγος να αγοράζετε premium συνδρομές στους hosters. Προτιμήστε υπηρεσίες alldebrid, easybytez, real-debrid, κλπ. Είναι πολλοι πιο φθηνοί και σας δίνουν πρόσβαση σε πολλούς Hosters με μια συνδρομή. ΨΑΧΤΕ ΤΟ!

Έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Στις μηνιαίες πληρωμές γινεται συνδρομή (αντί για πληρωμή) στο paypal. Αυτό ήταν/είναι κοινό για όλους τους γνωστούς Hosters. Δεν γίνεται στα κρυφα, γιατί το γράφει και στις σελίδες αλλά και στο paypal (subscription αντί για payment). Πρέπει να πας στο paypal και μετά Profile->My money->My preapproved payments(update) και εκεί κάνεις cancel οτι δεν σου αρέσει.

Και ένα σχόλιο. Αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος, δεν υπάρχει κανενας λόγος να αγοράζετε premium συνδρομές στους hosters. Προτιμήστε υπηρεσίες alldebrid, easybytez, real-debrid, κλπ. Είναι πολλοι πιο φθηνοί και σας δίνουν πρόσβαση σε πολλούς Hosters με μια συνδρομή. ΨΑΧΤΕ ΤΟ!

Παιδια ημουν στο ALLDEBRID.. αλλα τωρα θελω ενα να κατεβαζει κ απο ORON. Ξερει κανεις κατι?

newtech το oron εχει ορια 20gb και για αυτο ειναι δυσκολο να βρεις λειτουργικο μετατροπεα. Εχω δοκιμασει premiumcreator και rapid8 και επρεπε να ειμαι ετοιμος να κατεβάσω οταν κανει reset το 24ωρο ο server.

Παιδια ημουν στο ALLDEBRID.. αλλα τωρα θελω ενα να κατεβαζει κ απο ORON. Ξερει κανεις κατι?

Ειναι και το Zevera B)

Ειμαι Premium στο fast-debrid εχει καλες ταχυτητες και Support , μονο μην πεσετε σε ωρες αιχμης :devil:

Ειναι και το Zevera B)

...

το zevera πρεπει να ρίξει τις τιμές του 40% για να μπει στον ανταγωνισμό.

3 μήνες alldebrid + 3 μηνες premiumcreator (για το oron) : 9+7=16 ευρω

3 μήνες zevera : 27 ευρω

Εγω μοιραζομουν με την κοπελα μου RS για κανα χρονο χωρις κανενα θεμα.

Πιο παλια ομως, κυκλοφορουσε ενας λογαριασμος φιλου, τον οποιο τον ειχε και η κουτση Μαρια.

Καποια στιγμη του τον κλειδωσαν μεχρι να αλλαξει κωδικο, γιατι θεωρησαν οτι του τον ειχαν κλεψει.

Με τον καινουριο κωδικο συνεχισαμε μια χαρα και παλι.

Δύο άτομα λέμε να το μοιραστούμε, οπότε λογικά δε θα υπάρχει θέμα... Τώρα και για easy bytez αν κάποιος έχει να μου πει αν αξίζει και αν είναι ευχαριστημένος για να αγοράσω αν είναι. Τώρα που το rs έβαλε τον περιορισμό με τα 30kb/s δεν παίζει τίποτα άλλο σε free user και αναγκαστικά από χθες έχω το pc ανοιχτό να μοιράζει torrents...

Υπάρχει κανείς που να μοιράζεται λογαριασμό rapidshare χωρίς πρόβλημα;

...

Πριν τον μεγάλο χαμό (το πρώτο μπαμ της rs), μοιραζόμουν ένα λογαριασμό με ένα ξάδερφο στην αγγλία. Επειδή ήμασταν σε διαφορετικές περιοχές δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν το ίδιο κόλπο παίζει ακόμα.

...

Επίσης υπάρχουν γνώμες για easy bytez αν αξίζει περισσότερο;

Οι υπηρεσίες debrid αξίζουν τα λεφτά τους και περισσότερο απο τις ίδιες premium υπηρεσίες. Ειδικά για RS δεν αξίζει να έχεις premium, αλλά καρασυμφέρει η υπηρεσία debrid. Η μόνη εξαίρεση για να χρειάζεσαι premium ειναι αν έχεις κλειδωμένους downloaders όπως π.χ. στο gddl.

Απο προσωπικές δοκιμές θεωρώ τις easybytez και alldebrid κορυφαίες για τα λεφτά που ζητάνε. Με το alldebrid μπορείς να κατεβάσεις ΚΑΙ αρχεία που είναι ανεβασμένα στο easybytez και επίσης δίνει 2 δωρεάν δοκιμαστικές μέρες.

ευχαριστώ για την απάντηση, easybytez και alldebrid έχεις ακούσει τίποτα για να μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό 2 άτομα; Κάποτε είχε κάνει 2 μέρες trial alldebrid και θυμάμαι ότι μου έδειχνε πάντα την IP μου και υπενθύμιζε ότι απαγορεύεται το share του account.

ευχαριστώ για την απάντηση, easybytez και alldebrid έχεις ακούσει τίποτα για να μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό 2 άτομα; Κάποτε είχε κάνει 2 μέρες trial alldebrid και θυμάμαι ότι μου έδειχνε πάντα την IP μου και υπενθύμιζε ότι απαγορεύεται το share του account.

Δεν εχω εμπειρίες για διαμοιρασμό λογαριασμού απο debrid αλλά απο όσο ξέρω ειναι πολύ πιο αυστηροί. Αν εχετε ωράρια για το πότε κατεβάζει ο ένας και πότε ο άλλος, σίγουρα δεν θα εχετε πρόβλημα. Αμα κατεβάζετε την ίδια στιγμη τοτε πάτε γυρεύοντας. Πάρτε μια σύνδεση ενος μηνός (ή φτιαξτε ενα δοκιμαστικό λογαριασμό) και κάντε δοκιμές.

Αυτό με την IP δεν το κατάλαβα. Η ip σου ειναι φανερή και την βλέπει οποιο site κι αν μπαίνεις. Όταν κατεβάζεις απο οποιοδήποτε server, o server γνωρίζει την ip σου και τι κατεβάζεις.

Αυτό με την IP δεν το κατάλαβα. Η ip σου ειναι φανερή και την βλέπει οποιο site κι αν μπαίνεις. Όταν κατεβάζεις απο οποιοδήποτε server, o server γνωρίζει την ip σου και τι κατεβάζεις.

Το αναφέρω θέλοντας να πω οτι αφού μου δείχνει ακόμα και την IP μου στο λογαριασμό όλη την ώρα, συμπαιρένω ότι είναι πολύ πιο αυστηροί σε τέτοια θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...