Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καμιά ώρα δε μπορώ να κατεβάσω filesonic αρχείο από alldebrid, linksnappy, premiumcreator.

Βλέπω και το real debrid έχει καλές τιμές.

Λέτε να τρέχει στους ίδιους servers με το all debrid?

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και καμιά ώρα δε μπορώ να κατεβάσω filesonic αρχείο από alldebrid, linksnappy, premiumcreator.

...

Μόλις δοκίμασα με alldebrid και premiumcreator και κατεβάζω κανονικα filesonic. Μήπως κάνεις κάτι λάθος ή τα Links που εχεις ειναι προβληματικα;

...

Βλέπω και το real debrid έχει καλές τιμές.

Λέτε να τρέχει στους ίδιους servers με το all debrid?

Δεν γνωρίζω.

Επισης περιμένω μια διευκρίνηση για αυτό που σε ρωτήσαμε νωρίτερα. Τι ειναι αυτό που διαφημίζει και δεν παρέχει;

Δημοσ.

Έχει βρεί κανείς τρόπο να δουλεύει το plugin του alldebrid με τον jdownloader χωρίς να χρησιμοποιήσει τη nightly του; Γιατί είναι τίγκα στα bugs και με εκνευρίζει. Ή μόνο IDM;

Δημοσ.

Παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος fileshare τωρα?Ο filesonic εχει πεσει παρα πολλυ,τα περισσοτερα ειναι νεκρα[στην αρχη ,ακομα και 1 χρονος περναγε και δεν δειγραφαν τιποτα].Μηπως αξιζει rapidshare ?Αποτι βλεω ανεβαζουν παλι ολοι στον rs

Δημοσ.

Μέχρι μόλις πριν από μισή ώρα, κατέβαζα κανονικά με premium από filesonic. Τώρα, σε κάθε προσπάθεια έναρξης download, ανοίγει αυτή η σελίδα:

post-201720-0-85344900-1327270431_thumb.jpg

Τι έγινε ρε παιδιά; Το "σκοτώσανε" κι αυτό; :cry: :cry: :cry:

(αν ναι, στο τσακ τη γλίτωσα! ήμουν έτοιμος να πάρω lifetime premium...) :o :o :o

Δημοσ.

Μέχρι μόλις πριν από μισή ώρα, κατέβαζα κανονικά με premium από filesonic. Τώρα, σε κάθε προσπάθεια έναρξης download, ανοίγει αυτή η σελίδα:

post-201720-0-85344900-1327270431_thumb.jpg

Τι έγινε ρε παιδιά; Το "σκοτώσανε" κι αυτό; :cry: :cry: :cry:

(αν ναι, στο τσακ τη γλίτωσα! ήμουν έτοιμος να πάρω lifetime premium...) :o :o :o

Πιθανότατα παει και το Filesonic.Μαλλον ειδαν τα γεγονοτα και ειτε κοτεψαν για να μην εχουν τρεχαματα ειτε τους "χτύπησαν" και αυτους την πορτα.Το ιδιο μηνυμα παιρνω και εγω οταν παω να κατεβασω.Παλι καλα που εκανα μηνιαιες συνδρομες!!Αντε να δουμε αν θα βγαλει αλλα "κεφαλια" η Λερναια Υδρα!! :-(

Δημοσ.

Κι εγώ μηνιαίες έπαιρνα, ευτυχώς. Την τελευταία βέβαια, την πήρα 13 Ιανουαρίου, οπότε τα 2/3 της πήγανε χαμένα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά διάβασα εδώ ότι οι συνδρομές hotfile και fileserve ανανεώνονται αυτόματα εάν έχουν πληρωθεί με paypal;

Ισχύει αυτό; Μου λήγουν τώρα και δεν θέλω να πληρώσω κερατιάτικα τώρα που πέφτουν όλοι οι hosts. Ψάχνω να δω πως απενεργοποιείται εάν υπάρχει η αυτόματη ανανέωση αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...