skiabox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και καμιά ώρα δε μπορώ να κατεβάσω filesonic αρχείο από alldebrid, linksnappy, premiumcreator. Βλέπω και το real debrid έχει καλές τιμές. Λέτε να τρέχει στους ίδιους servers με το all debrid?
isay Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και καμιά ώρα δε μπορώ να κατεβάσω filesonic αρχείο από alldebrid, linksnappy, premiumcreator. ... Μόλις δοκίμασα με alldebrid και premiumcreator και κατεβάζω κανονικα filesonic. Μήπως κάνεις κάτι λάθος ή τα Links που εχεις ειναι προβληματικα; ... Βλέπω και το real debrid έχει καλές τιμές. Λέτε να τρέχει στους ίδιους servers με το all debrid? Δεν γνωρίζω. Επισης περιμένω μια διευκρίνηση για αυτό που σε ρωτήσαμε νωρίτερα. Τι ειναι αυτό που διαφημίζει και δεν παρέχει;
Candlemass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έχει βρεί κανείς τρόπο να δουλεύει το plugin του alldebrid με τον jdownloader χωρίς να χρησιμοποιήσει τη nightly του; Γιατί είναι τίγκα στα bugs και με εκνευρίζει. Ή μόνο IDM;
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Με 9 ευρώ το all debrid σου δίνει 3 μήνες! wow!
pigeon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ψιλοσχετικό το λες το θέμα: Κατέβηκε το megaupload Το πιο ωραίο είναι αυτό It was revealed today that the CEO of Megaupload is none other than Swizz Beatz, husband of popular recording artist Alicia Keys.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος fileshare τωρα?Ο filesonic εχει πεσει παρα πολλυ,τα περισσοτερα ειναι νεκρα[στην αρχη ,ακομα και 1 χρονος περναγε και δεν δειγραφαν τιποτα].Μηπως αξιζει rapidshare ?Αποτι βλεω ανεβαζουν παλι ολοι στον rs
deesnider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι μόλις πριν από μισή ώρα, κατέβαζα κανονικά με premium από filesonic. Τώρα, σε κάθε προσπάθεια έναρξης download, ανοίγει αυτή η σελίδα: Τι έγινε ρε παιδιά; Το "σκοτώσανε" κι αυτό; :cry: (αν ναι, στο τσακ τη γλίτωσα! ήμουν έτοιμος να πάρω lifetime premium...) :o
TrackM@steR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι μόλις πριν από μισή ώρα, κατέβαζα κανονικά με premium από filesonic. Τώρα, σε κάθε προσπάθεια έναρξης download, ανοίγει αυτή η σελίδα: Τι έγινε ρε παιδιά; Το "σκοτώσανε" κι αυτό; :cry: (αν ναι, στο τσακ τη γλίτωσα! ήμουν έτοιμος να πάρω lifetime premium...) :o Πιθανότατα παει και το Filesonic.Μαλλον ειδαν τα γεγονοτα και ειτε κοτεψαν για να μην εχουν τρεχαματα ειτε τους "χτύπησαν" και αυτους την πορτα.Το ιδιο μηνυμα παιρνω και εγω οταν παω να κατεβασω.Παλι καλα που εκανα μηνιαιες συνδρομες!!Αντε να δουμε αν θα βγαλει αλλα "κεφαλια" η Λερναια Υδρα!!
deesnider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ μηνιαίες έπαιρνα, ευτυχώς. Την τελευταία βέβαια, την πήρα 13 Ιανουαρίου, οπότε τα 2/3 της πήγανε χαμένα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παει και ο fs,κριμα την τριμηνη που εβαλα,πανε τα λεφτα μου. Που παμε τωρα?
koufalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά διάβασα εδώ ότι οι συνδρομές hotfile και fileserve ανανεώνονται αυτόματα εάν έχουν πληρωθεί με paypal; Ισχύει αυτό; Μου λήγουν τώρα και δεν θέλω να πληρώσω κερατιάτικα τώρα που πέφτουν όλοι οι hosts. Ψάχνω να δω πως απενεργοποιείται εάν υπάρχει η αυτόματη ανανέωση αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Jason13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Επεστρεψε το fileserve ναι οκ. τωρα πρεπει να το εμπιστευτουμε;
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα ανακάλυψα οτι το alldebrid προσφέρει μεταφορά αρχείων και από το easybytez. Yeah!
karmen1983 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 o la la Αυτό και αν δεν ήταν ενημέρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα