alexx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Το fileserve εδω και αρκετο διαστημα σ εμενα σερνεται κυριολεκτικα!!! Συμβαινει και σε κανεναν αλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 απο το paypal... αυτο που μου τη δινει περα απο το όριο των gb ανα μερα (τι κανεις οταν κατεβαζεις blu-ray? ) είναι και η αργη διαδικασια....Ποτε δεν ειψα προβλημα να βρω αυτα που θελω με ενα server.. Ευχαριστώ. Πάω να το απενεργοποιήσω για να μη γίνει αυτόματη αναέωση. Το fileserve εδω και αρκετο διαστημα σ εμενα σερνεται κυριολεκτικα!!! Συμβαινει και σε κανεναν αλλον? Ναι, το έχω σε προηγούμενό μου post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simba88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Θελω καποιες προτασεις.. Εχω προς κατεβασμα κανα 1.5ΤΒ fileserve links.. Τι μου προτεινετε? Fileserve premium 10e ενος μηνα ή καποια απο ολα αυτα που προτεινετε? alldebrid δοκιμασα το trial κ εντυπωσιαστηκα απο ταχυτητες κ αξιοποιηση δικτυου, αλλα μονο για filesonic,wupload,rapidshare... Αλλα πολυ φτηνο δεν ειναι για ναναι καλο?Ειναι δυνατον 4ε/μηνα? Το premiumcreator.com που μαλλον υποστηριζει fileserve αλλα εξισου φτηνο κ δε θελω να με κρεμασει..... Το easybytez υποστηριζει fileserve?αν κ δεν εχω καταλαβει τη λειτουργια του... Δεν ξερω..τι προτεινετε? Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Θελω καποιες προτασεις.. Εχω προς κατεβασμα κανα 1.5ΤΒ fileserve links.. Τι μου προτεινετε? Fileserve premium 10e ενος μηνα ή καποια απο ολα αυτα που προτεινετε? alldebrid δοκιμασα το trial κ εντυπωσιαστηκα απο ταχυτητες κ αξιοποιηση δικτυου, αλλα μονο για filesonic,wupload,rapidshare... Αλλα πολυ φτηνο δεν ειναι για ναναι καλο?Ειναι δυνατον 4ε/μηνα? Το premiumcreator.com που μαλλον υποστηριζει fileserve αλλα εξισου φτηνο κ δε θελω να με κρεμασει..... Το easybytez υποστηριζει fileserve?αν κ δεν εχω καταλαβει τη λειτουργια του... Δεν ξερω..τι προτεινετε? Thanx! Αυτό τον καιρό, όλοι οι «τρίτοι» τύπου alldebrid, premiumcreator, κλπ έχουν προβλήματα με το fileserve. Επειδή εσύ εχεις 1,5Τ απο fileserve, το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να πάρεις ενα μηνα συνδρομη απο το ίδιο το fileserve (μην ασχοληθείς με ντόπιους μεταπωλητές) και να κατεβάσεις τα αρχεία σου. Σχετικά με το ερώτημα σου «Αλλα πολυ φτηνο δεν ειναι για ναναι καλο?Ειναι δυνατον 4ε/μηνα?». Οτι κι αν πάρεις απο alldebrid ή easybytez ειναι πολύ καλό σαν υπηρεσία. Αν δεν εχεις links απο fileserve (ή βρίσκεις mirrors σε άλλους hosters) τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου και προχώρα σε αγορά πακέτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jhantzop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο από αυτά τα sites που κάνει support το www.oron.com; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο από αυτά τα sites που κάνει support το www.oron.com; Δοκίμασε το zevera.com αλλά είναι ακριβό. Συμφέρει να αγοράσεις GB, από το συγκεκριμένο site και όποτε χρειαστεί να κατεβάσεις, τα χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 αξιζει η αγορα lifetime συνδρομης απο το filesonic? 114 ευρω βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ. Πάω να το απενεργοποιήσω για να μη γίνει αυτόματη αναέωση. Ναι, το έχω σε προηγούμενό μου post. Πώς το απενεργοποιούμε από paypal ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αξιζει η αγορα lifetime συνδρομης απο το filesonic? 114 ευρω βγαινει Δε τα εμπιστευομαι τα Lifetime. Μπορει την επομενη ημερα να κλεισει η εταιρια.. Εχω εδω και αρκετους μηνες συνδρομη στο alldebrid και κατεβαζω με jdownload. Ξερετε εαν μπορω να αυξησω τα max connections per file; Εξ'ορισμου ειναι στο 1. Ρωταω, γιατι θυμαμαι οτι στο rapidshare εαν το εβαζες σου ετρωγε πολλαπλασια mbs, αναλογα με τον αριθμο που εισηγαγες. Βεβαια στο alldebrid δεν υπαρχει καποιο ημερησιο οριο ( νομιζω ), οποτε δε πρεπει να υπαρχει προβλημα. Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SubGam3R Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ προσοπικά ενώ παλιά έκανα συνέχεια Premium Membership σε διάφορα file sharing sites αλλά τον τελευταίο καιρό που το Rapidshare αφαίρεσε τους περιορισμούς για τους Free Users όπως και πολλά άλλα file sharing sites είμαι παντού και πάντα free! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δε τα εμπιστευομαι τα Lifetime. Μπορει την επομενη ημερα να κλεισει η εταιρια.. Εχω εδω και αρκετους μηνες συνδρομη στο alldebrid και κατεβαζω με jdownload. Ξερετε εαν μπορω να αυξησω τα max connections per file; Εξ'ορισμου ειναι στο 1. Ρωταω, γιατι θυμαμαι οτι στο rapidshare εαν το εβαζες σου ετρωγε πολλαπλασια mbs, αναλογα με τον αριθμο που εισηγαγες. Βεβαια στο alldebrid δεν υπαρχει καποιο ημερησιο οριο ( νομιζω ), οποτε δε πρεπει να υπαρχει προβλημα. Τι λετε; κανε το αφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 παιδια παιζει να βρω καπως μεταφρασμενο το alldebrid? Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 παιδια παιζει να βρω καπως μεταφρασμενο το alldebrid? Link Απο τις σημαίες που ειναι στη σελίδα http://www.alldebrid.com/?lang=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 βαλε .com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 κανε το αφοβα Μονο μεχρι 2 connections per file με αφηνει. Μετα δε κατεβαζει, βγαζει error! Γνωριζει κανεις γιατι; κανε το αφοβα Μονο μεχρι 2 connections per file με αφηνει. Μετα δε κατεβαζει, βγαζει error! Γνωριζει κανεις γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα