dreaming123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 enterhere σωστός και ευχαριστώ!!!Εγω νόμιζα οτι απλά είχε μεγάλο φόρτο οι server τους.Αλλά με το IDM πιάνω ταχύτητες που έπιανα με το rapidshare στο jdownloader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 dreaming123 έχεις pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τέλειωσε η συνδρομή του filserve μου αλλα ακόμα σκεύτομαι για filesonic μιας και βρίσκω πολλά αρχεία σε filesonic παρά filserver. Υπάρχουν και αλλες εταιρίες αλλα δεν ξέρω τι να πάρω , τι προτείνετε εσείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τέλειωσε η συνδρομή του filserve μου αλλα ακόμα σκεύτομαι για filesonic μιας και βρίσκω πολλά αρχεία σε filesonic παρά filserver. Υπάρχουν και αλλες εταιρίες αλλα δεν ξέρω τι να πάρω , τι προτείνετε εσείς ? alldebrid.com ή easybytez.com διαβασε τις τελευταίες σελίδες και θα καταλαβεις γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τέλειωσε η συνδρομή του filserve μου αλλα ακόμα σκεύτομαι για filesonic μιας και βρίσκω πολλά αρχεία σε filesonic παρά filserver. Υπάρχουν και αλλες εταιρίες αλλα δεν ξέρω τι να πάρω , τι προτείνετε εσείς ? Μπορώ και βρίσκω το ίδιο εύκολα αρχεία τόσο για filesonic όσο και για fileserve. Σ' αυτό το θέμα δεν έχω πρόβλημα, αλλά επειδή κι εμένα στις 1/12 λήγει η τρίμηνη συνδρομή μου στο fileserve σκέφτομαι αν θα πρέπει να ανανεώσω ή όχι (έχω fileserve ~2 χρόνια). Τον τελευταίο καιρό έχω προβλήματα με τις ταχύτητες, με γραμμή 12Mbps και ενώ κατέβαζα τα πάντα έχοντας όριο στον JDownloader τα 900Kb/s για να μη μπουκώνει η γραμμή μου, πλέον κατεβάζω max με 190Kb/s. Δεν ανεβάζει με τίποτα, ούτε με restart του router... Απ' ότι βλέπω από τα post σας είναι γενικό πρόβλημα. Eσείς τελικά θα αλλάξετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ποιον file server προτεινετε οχι ομως alldebrid και παρομοια, γιατι βαριεμαι να μπαινω σε διαδικασια για να κατεβασω ενα λινκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ποιον file server προτεινετε οχι ομως alldebrid και παρομοια, γιατι βαριεμαι να μπαινω σε διαδικασια για να κατεβασω ενα λινκ.. Αναλόγως σε ποιό forum μπαίνεις, και ποιον File serve χρησιμοποιούν εκεί και σε γενικές γραμμές σε ποιον file serve βρίσκεις τα περισσότερα links. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αναλόγως σε ποιό forum μπαίνεις, και ποιον File serve χρησιμοποιούν εκεί και σε γενικές γραμμές σε ποιον file serve βρίσκεις τα περισσότερα links. κλασικα ψαχνω σε warezbb και hdmania...απλα θελω να ξερω ποιος server ειναι ανεβασμενος αυτη την περιοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 κλασικα ψαχνω σε warezbb και hdmania...απλα θελω να ξερω ποιος server ειναι ανεβασμενος αυτη την περιοδο. αυτην την περιοδο απο αυτα που βλεπω, filesonic/fileserve ειναι τα δυο πιο ανεβασμενα και ακολουθουν τα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τελικά έβαλα filesonic δοκιμαστικά για 1 μήνα μιας και ειναι 6 euro μονο να δούμε πως παει και βλέπουμε. Πάντως στο παρελθόν ειχα χρησιμοποιήσει easybytez και για να πω την αλήθεια δεν ειχα ιδιαίτερα προβλήματα και παράπονο με χάλαγε λίγο η διαδικάσία αν περιμένω για την μετατροπή των link και νομίζω τοτε δεν υποστήριζε ολες τις εταιρίες, τώρα δεν εχω εικόνα τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τελικά έβαλα filesonic δοκιμαστικά για 1 μήνα μιας και ειναι 6 euro μονο να δούμε πως παει και βλέπουμε. Πάντως στο παρελθόν ειχα χρησιμοποιήσει easybytez και για να πω την αλήθεια δεν ειχα ιδιαίτερα προβλήματα και παράπονο με χάλαγε λίγο η διαδικάσία αν περιμένω για την μετατροπή των link και νομίζω τοτε δεν υποστήριζε ολες τις εταιρίες, τώρα δεν εχω εικόνα τι γίνεται. spank κάνε και ενα δοκιμαστικό λογαριασμό 2 ημερών στο alldebrid. Δωρεαν ειναι. Με 7 ευρώ θα καθάριζες για 2 μήνες και οχι μονο filesonic αλλά και σχεδον ολους τους γνωστους. Επισης να πας να ακυρωσεις την επαναλαμβανόμενη χρέωση κάθε 30 μέρες, εκτος αν θες να συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 spank κάνε και ενα δοκιμαστικό λογαριασμό 2 ημερών στο alldebrid. Δωρεαν ειναι. Με 7 ευρώ θα καθάριζες για 2 μήνες και οχι μονο filesonic αλλά και σχεδον ολους τους γνωστους. Επισης να πας να ακυρωσεις την επαναλαμβανόμενη χρέωση κάθε 30 μέρες, εκτος αν θες να συνεχίσεις. Θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσει το filesonic οσο για την επαναλαμβανόμενη χρέωση ηταν το πρώτο πράγμα που έκανα γιατι ετσι την ειχα πατήσει και την αλλη φορά με το fileserve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσει το filesonic οσο για την επαναλαμβανόμενη χρέωση ηταν το πρώτο πράγμα που έκανα γιατι ετσι την ειχα πατήσει και την αλλη φορά με το fileserve Απενεργοποίηση της επαναλαμβανόμενης χρέωσης και αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής, από πού κάνεις; Από τη σελίδα του fileserve; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Απενεργοποίηση της επαναλαμβανόμενης χρέωσης και αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής, από πού κάνεις; Από τη σελίδα του fileserve; απο το paypal... αυτο που μου τη δινει περα απο το όριο των gb ανα μερα (τι κανεις οταν κατεβαζεις blu-ray? ) είναι και η αργη διαδικασια....Ποτε δεν ειψα προβλημα να βρω αυτα που θελω με ενα server.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Απο το paypal όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω αν και μου φαίνεται σπαστικό και περίεργο να μην μπορείς να κάνεις το ιδιο πράγμα απο την σελίδα του filesonic , filserve κτλπ , εκτος και αν ποντάρουν στο αυτονόητο οπως την έπαθα εγώ με την αυτόματη χρέωση και αρκετοί αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα