antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δε με κατάλαβες νομίζω. Τα αρχεία που χεις εσύ στη λίστα σου είναι δημοφιλή, διεθνή και (σχετικά) πρόσφατα. Το καμμένο που θέλω να βρω εδώ και τώρα είναι μη δημοφιλές, ίσως ελληνικό και παλιό. Δε νομίζω να χει κάποια σχέση η ταχύτητα της σύνδεσής σου με το τι θα κατεβάσω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 μα δεν μου είπες τι θες για να κάνω επαλήθευση να δω ότι υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είναι θέμα επιλογής, τι θέλει να κατεβάσει κάποιος και πως. Προσωπικά χρησιμοποιώ και torrents αλλά για πιο γρήγορα αποτελέσματα κατά την αναζήτηση χρησιμοποιώ τους γνωστούς servers επί πληρωμή. Πάντως αν θέλεις να βρεις κάτι από ελληνική TV, (σε torrent),πρέπει να είσαι γραμμένος σε ελληνικό tracker. Αν μάλιστα αν είναι παλιά η σειρά τότε παίζει ρόλο πόσοι κάνουν seed. (Νομίζω βγήκαμε λίγο off topic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ανταλλάσσω fileserve με rapidshare για όποιον θέλει για να μπορέσω να κατεβάσω κάποιες ταινίες που βρήκα. Όποιος επιθυμεί pm me για ανταλλαγή κωδικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ανταλλάσσω fileserve με rapidshare για όποιον θέλει για να μπορέσω να κατεβάσω κάποιες ταινίες που βρήκα. Όποιος επιθυμεί pm me για ανταλλαγή κωδικών. Εσύ προσφέρεις fileserve ή rapidshare; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το alldebrid δεν υποστηριζει ORON πλεον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δε μου κατεβαζει τα oron files; Τζαμπα εκανα ανανεωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δε μου κατεβαζει τα oron files; Τζαμπα εκανα ανανεωση; Μαλλον αυτοί θα ξέρουν καλύτερα http://www.alldebrid.com/contact/?important=true Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 από χτες έχω προβλήματα με το premiumcreator, όλα τα links που του βάζω μου τα δειχνει dead or expired ενώ δεν είναι. αντιμετωπίζει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ένα τυχαίο filesonic που δοκίμασα τώρα είναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 έχεις δίκιο και λάθος μου που δεν το διευκρίνισα... links από rapidshare και megaupload έχουν πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Χμ όντως RS δεν κατεβάζει ενώ το αρχείο υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τωρα τελευταια για αρχεια απο fileserve μεσω alldebrid μου κανει ολο νερα hoster unsupported/maintenance. Ελπιζω να λυθουν τα προβληματα , ευτυχως υπαρχουν wupload + filesonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Έκανα σήμερα filesonic αφού τελείωσε η συνδρομή στο rapidshare...Κατεβάζει πολύ αργά περίπου στα 500kb... Είναι γενικό το πρόβλημα η κάτι δεν έκανα καλά?(έβαλα στο jdownloader premium στοιχεία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να κατεβάσεις με IDM. Παλιότερα που είχα κάνει premium στoν fileserve ο jdownloader δεν μου έβγαζε μεγάλες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα