Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εμενα γιατι εξακολουθει να μη λειτουργει τιποτα;; :S

Ενω κατεβαινουν κανονικα απο την σελιδα του Original file hoster!!

Πχ, αυτο το link, το κατεβαζει :

Τώρα που έκανα κάποιες δοκιμές το filesonic και το depositfile εχει προβλημα. Δοκίμασες να στείλεις ένα email στο alldebrid;

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να γίνεται με την fileserve, γιατί ούτε με το zevera μπορώ να κατεβάσω. Βγάζει γενικό σφάλμα.

Αν συνεχίζει το πρόβλημα, στείλε τους ένα email.

Βέβαια αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα έστελνα απλό email ερώτησης στο zevera, αλλά θα τους έστελνα ενα γερό βρίσιμο. Δεν ειναι δυνατόν να πληρώνεις διπλά λεφτά σε σχέση με άλλους και να εχεις τα ίδια προβλήματα. Λογικό δεν ειναι;

Δημοσ.

Από τον zevera έχουν βγάλει ανακοίνωση:

Important Note: Hoster Fileserve is currently offline for Zevera.... If you added fileserve links you will not see them added here.... Please use alternative hosters until this issue is rectified.... We apologize for the trouble....

Δημοσ.

ποτε δεν κατάλαβα την λογική του να πληρώνεις για κάτι που είναι warez και παράνομο, ενώ μπορείς να κατεβάσεις από torrents. Άμα πληρώνεις για την πειρατεία χάνει τον σκοπό τις

Δημοσ.

ποτε δεν κατάλαβα την λογική του να πληρώνεις για κάτι που είναι warez και παράνομο, ενώ μπορείς να κατεβάσεις από torrents. Άμα πληρώνεις για την πειρατεία χάνει τον σκοπό τις

Αν και εχει συζητηθεί η απάντηση ειναι «Κάτι το θέλω τωρα, στη μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να το κατεβάσω, χωρίς να πρέπει να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου 24/7 και να μην κρέμομαι από τις διαθέσεις του εκάστοτε seeder.»

Δημοσ.

Άμα δεν κατεβάζεις με full ταχύτητα από το utorrent εχεις λάθος ρύθμισεις στο ίδιο το πρόγραμμα, στο router στο firewall κάπου.

Το έχω ξαναδεί το scenario αυτό και έτσι μετά πάνε στην λύση που λες εσύ. Κάτι που κατεβάζεις από ΜΙΑ μονο πηγή δεν γίνετε να είναι πιο γρήγορο από κάτι που κατεβάζεις από πολλαπλές πηγες (p2p). Απλός η λύση rapidshare είναι πιο φιλική για τον χρηστη

Τώρα λεφτά σου είναι και τα διαθέτης με οποιον τρόπο θες

Δημοσ.

Άμα δεν κατεβάζεις με full ταχύτητα από το utorrent εχεις λάθος ρύθμισεις στο ίδιο το πρόγραμμα, στο router στο firewall κάπου.

Το έχω ξαναδεί το scenario αυτό και έτσι μετά πάνε στην λύση που λες εσύ. Κάτι που κατεβάζεις από ΜΙΑ μονο πηγή δεν γίνετε να είναι πιο γρήγορο από κάτι που κατεβάζεις από πολλαπλές πηγες (p2p). Απλός η λύση rapidshare είναι πιο φιλική για τον χρηστη

Τώρα λεφτά σου είναι και τα διαθέτης με οποιον τρόπο θες

biomecanoid γνωρίζω πολύ καλά και τους δυο τρόπους και έχω λύσει ανάλογα προβλήματα σε αρκετούς γνωστούς/φίλους. Αν εσύ θεωρείς καλύτερη/πιοεύχρηστη/πιοοικονομική μέθοδο τα torrents, χρησιμοποιήσε την. Εγώ προτιμώ να δίνω 4 ευρώ το μήνα και να εχω αυτό που θέλω "τώρα" και ολο το bandwidth (up και down) για προσωπική χρήση. Είναι θέμα επιλογών.

Ένα σχόλιο για το οικονομικό. Το να αφήνεις ένα μηχάνημα για κατεβαστήρι, ώστε να μαζέυεις GB, σου κοστίζει τουλάχιστον 6-10 ευρώ το μήνα, συν τη φθορά των υλικών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε gb μαζεύω ούτε ratio ούτε τίποτα και ότι θέλω το βρίσκω στα torrents και το κατεβάζω ΤΩΡΑ. Seeding κάνω μονο άμα θέλω εγώ και δεν με υποχρεώνει κανεις ουτε pc για downloads πρεπει να κανεις μονο άμα θες.

όπως ειπα και πριν άμα παίρνεις όλο το bandwidth σου μονο από rapidshare type solutions και όχι από τα torrents τότε απλός δεν είναι καλά σεταρισμένο το client.

να κατεβάζω εγώ και να στα δινω ποσα μου δίνεις ? :P

Επεξ/σία από biomecanoid
Δημοσ.

Θέλω ταινία του '70 και ένα επεισόδιο από ελληνική σειρά του 2003 (απλά SD όχι HD) μέσα σε 10' (υπολόγισε γραμμή με download ~1.2MB/s). Μπορείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...