Προς το περιεχόμενο

με παιρνουν με αποκρυψη

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα καθ 3 και λιγο με παιρνουν στο σταθερο του σπιτιου μου με αποκρυψη δεν μιλανε δεν ακουγεται καποιος ηχος η κατι απλα επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι μονος στο σπιτι φοβαμαι λιγο ο παροχος μου ειναι ο ΟΤΕ υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να εντοπισω ποος ειναι?

Δημοσ.

Αν πλερώσεις.... όλα γίνονται. Ρίξε μια ματιά εδώ

και δεν καίει τα χρηματά του καλύτερα στο τζάκι;

70€ και θα ειδοποιεί ότι το νούμερο θα φαίνεται;

μας δουλεύουν;

φίλε άσε να παίρνουν. πολλοί έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. κάποτε θα βαρεθεί.

Δημοσ.

χαχαχα δλδ μπορει και ο ιδιος ο ΟΤΕ να κανεις τις "ενοχλητικες" κλησεις μπας και τσιμπησει κανενας και δωσει τα 70 γιουρο που ισχυουν ΜΟΝΟ για 10 μερες! Lol :P :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι να το κλεινεις.σε καποιες εταιρειες αλλα οχι στον οτε υπαρχει υπηρεσια που κανει reject Ολες τις κλησεις που εχουν αποκρυψη.χιχι

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αααχ, έχεις κλέψει καρδιές αγόρι μου...:wub:

:P

μακαρι αλλα δεν... παντως συνεχιζουν και παιρνουν ακομα παντως υποψιαζομαι οτι ειναι καποιο αυτοματο μηχανημα
Δημοσ.

αυτα τα αυτοματα μηχανηματα που λενεκαι λενε εχουν το καλο οτι αντιθετα με τον ανθρωπο μπορεις να το κλεισεις στα μουτρα.:P

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα καθ 3 και λιγο με παιρνουν στο σταθερο του σπιτιου μου με αποκρυψη δεν μιλανε δεν ακουγεται καποιος ηχος η κατι απλα επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι μονος στο σπιτι φοβαμαι λιγο ο παροχος μου ειναι ο ΟΤΕ υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να εντοπισω ποος ειναι?

ελα ρε φοβάσαι, τι αντρας είσαι;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα καθ 3 και λιγο με παιρνουν στο σταθερο του σπιτιου μου με αποκρυψη

Καταρχήν γιατί απαντάς αφού είναι με απόκρυψη;

Καλά να το πάθεις μια φορά, δύο άντε τρεις.Μετά;

και δεν καίει τα χρηματά του καλύτερα στο τζάκι;

70€ και θα ειδοποιεί ότι το νούμερο θα φαίνεται;

μας δουλεύουν;

Συγνώμη, αλλά ποιόν θα ειδοποιεί;

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί απαντάς αφού είναι με απόκρυψη;

Καλά να το πάθεις μια φορά, δύο άντε τρεις.Μετά;

Συγνώμη, αλλά ποιόν θα ειδοποιεί;

ειδοποιει αυτον που σε περνει οτι το νουμερο θα φαινεται και τετοια.οποτε σου λεει αν συνεχιζεις να ενοχλεις τον αλλον ειναι εν γνωση σου διοτι σε ειδοποιουμε.σαν αυτο που λενε η κληση σας καταγραφεται.αν βρισεις εσυ πας γυρευωντας μετα.

O ΟΤΕ ικανοποιεί εύλογα αιτήματα των συνδρομητών για εντοπισμό κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων, πάντοτε με σεβασμό στη διασφάλιση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Η υπηρεσία παρέχεται πλήρως εναρμονισμένη με την Πράξη της ΑΔΑΕ με Αριθμ. 2322/11-12-2006 (ΦΕΚ 1853 τ.Β’ της 21-12-2006) η οποία επιβάλλει στον ΟΤΕ να ενημερώνει τους καλούντες με ηχογραφημένο μήνυμα, ότι η δυνατότητα μη αναγραφής της καλούσας γραμμής προς τον συγκεκριμένο καλούμενο αριθμό πρόκειται να εξουδετερωθεί και ότι στοιχεία της κλήσης θα είναι διαθέσιμα έναντι του συνδρομητή ή χρήστη που ζητεί τον εντοπισμό κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων.

β.δεν μας ειπε του μιλανε η απλα το κλεινουν?τι γινεται?

Δημοσ.

παιδια το σηκωνω και δεν μιλαει κανεις και μετα απο λιγο το κλεινει και δεν ακουγεται κανενας ηχος οπτε ισως με παιρνει απο κινητο και παταει το mute για να μην ακουω τιποτα τι να πω δεν ξερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...