Προς το περιεχόμενο

crazy sunday 20-02-2011

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αν είναι ποιοτικότερη.

Αμα δεν δεις την huyndai απο κοντα δεν μπορεις να κρινεις.Οπως ειπα δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα δεν ειναι και τις πλακας(της παλιας μου της pioneer της εβγαινε το διακοπτακι του volume).Επισης δεν κανει 114,το λινκ το εβαλα απλα για να την δειτε.Στο πρακτικερ οπως ειπα την βρηκα 100(σου μενει και ενα δεκαρικακι για καρτα μνημης ;) ).Παντως ας σταματησουμε εδω το οφφτοπικ.

Δημοσ.

οι δυνατοτητες δεν λενε απο μονες τους τπτ,ειχα παρει απο το lidl ενα radio cd που ειχε οτι εισοδους για καρτες μνημης και usb ηθελες,bluetooth κλπ (νομιζω πως το ειχανε προσφατα στα 69€)

αλλα ο ηχος του δεν

Δημοσ.

Η παλια μου ητανε 4χ50w.Ρυθμισεις 0-ηχος πολυ μετριος και αδυναμος(επρεπε να την ανεβασεις αρκετα για να ακουσεις σε νορμαλ επιπεδα).

Η καινουρια ειναι 4χ40w.Ρυθμιζεις πολλες για μπασα,πριμα κτλ και τα ηχεια τα παιζει ποιο δυνατα και καθαρα(αυτο μαλλον λογω ρυθμισεων) απο την παλια,χωρις να χρειαστει να ανεβαζω δυνατα το volume.Καταλαβαινω την διστακτικοτητα σας γιατι και εγω το ιδιο εκανα.Οταν την ειχε παρει ο θειος μου,του ελεγα μα καλα hyundai πηγες και πηρες,αλλα οταν την ακουσα και ειδα τι κανει σε ενα μεγαλο ταξιδι που πηγαμε χωρις δευτερη σκεψη πηγα και την πηρα.Εγω απλα την προτεινα σαν εναλακτικη λυση απο την sony που δεν κανει ουτε τα μισα.Οποιος θελει την τσιμπαει.Εγω παντως εχω μεινει υπερευχαριστημενος. :-)

Δημοσ.

εγω δεν εχω προβλημα με τις μαρκες,αμα το ακουσω με νορμαλ ηχεια και μου αρεσει αγοραζω μεχρι και nilox αλλα το ζητημα ειναι οτι ολα αυτα δεν μπορεις να τα δοκιμασεις οποτε προτιμω καποιο επωνυμο που εχω μια καποια εξασφαλιση

βασικα γενικοτερα κανω το εξης κολπακι,οταν ψαχνω να αγορασω και εντοπισω κατι που με ενδιαφερει μετα ψαχνω reviews χρηστων στο amazon η στο net

Δημοσ.

Παιδιά είσαστε off αλλά μιας και το συζητήσατε περί bluetooth και μάρκες Hyundai, Tokai κλπ μπορείτε να δείτε π.χ αυτό το sony xplod MEX-BT2700 που έχω και με λίγο πάνω απο τα 100€. Τα χαρακτηριστικά του είναι στα ίδια με το sony του crazy αλλά αντί για usb έχει aux. Μπορείς να βάλεις κάποιο ipod κλπ αν θέλεις. Επιπλέον έχει και bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις, τραγούδια κλπ. Όπως είπα όμως και σε προηγούμενο post στο νήμα, αν κάποιος ενδιαφέρεται ας περάσει απο κάποιο Πολυκατάστημα saturn, media markt τα οποία δεν υπάρχουν στο skroutz και θα βρεί ποικιλία και ίσως αρκετά καλύτερες τιμές. ;)

Δημοσ.

αν κάποιος ενδιαφέρεται ας περάσει απο κάποιο Πολυκατάστημα saturn, media markt τα οποία δεν υπάρχουν στο skroutz και θα βρεί ποικιλία και ίσως αρκετά καλύτερες τιμές. ;)

+1 σε αυτο.Ασε που μερικα καταστηματα τις εχουνε συνδεμενες ολες μαζι με διαφορα ηχεια και μπορεις να διαλεξεις με ενα κουμπι την πηγη και τα ηχεια που θες να ακουσεις.

Δημοσ.

Tα saturn/ΜΜ εχουν μακραν τις καλυτερες τιμεσς στα car. Kαι το carrefour ειχε FIRSTLINE 4*50 με usb στα 40euro πριν 1 χρονο αλλα ηταν ψευτικο. Tα ειχα δει πριν 1χρονο και.

Δημοσ.

Χα. Μαλλον δεν παρακολουθουν τις προσφορες των "αλλων"..

Παράξενο αλλά μάλλον δεν τις κοιτούν...

Αλλιώς θα έβγαζαν την προσφορά στα ίδια λεφτά... (του e-shop έχει και νέα παραλαβή σήμερα στα 86e)

Δημοσ.

Το πρώτο τεστάκι(εικόνα) με τον buffalo, ntfs, άδειος εντελώς, εγκατεστημένο το turboUsb που έχει μαζί, συνδεδεμένο με usb3. Θα τον χωρίσω, θα τον γεμίσω και θα επανέλθω.

Σε πραγματικές μεταφορές τώρα, από τον spinpoint f3 προς τον buffalo(write) η ταχύτητα είναι περίπου 96ΜΒ/s(σύμφωνα με την ένδειξη από τα win7). Ίδια ταχύτητα και στο read... H δοκιμή έγινε με ένα iso 7,8GB

Επίσης επιβεβαιώνω ότι έχει μέσα τον spinpoint f3 (σύμφωνα με το hd sentinel)

post-105570-0-00979300-1298908776_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...