Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab και υπότιτλοι

xfade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω στην κατοχή μου ένα Samsung Galaxy Tab και θέλω αν έχει δοκιμάσει κανείς και το έχει καταφέρει, να παίζει ταινίες με υποτίτλους από εξωτερικό αρχείο srt.

Το δοκίμασα σε 2 συσκευές (μια φερμένη από Αγγλία και μια αγορασμένη από Vodafone Ελλάδος) και το embedded player του, μου δείχνει Subtitles Language Korean και στα δυο!!! Και το πιο κουφό είναι ότι δεν αλλάζει (ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται μόνο).

Υπάρχει κάποια λύση ώστε να μπορέσω ΧΩΡΙΣ να κάνω re-encode τις ταινίες και να ενσωματώσω τον υπότιτλο μέσα στο avi, να μπορέσω να δω ταινία με υπότιτλους σωστά?

Εννοείται ότι το όνομα ταινίας και υποτίτλου είναι ακριβώς το ίδιο και στον ίδιο φάκελο...

Οποιαδήποτε βοήθεια σχετική με αυτό που ζητάω, θα εκτιμηθεί δεόντως...

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

θα βρεις ένα προγραμματάκι το Rockplayer που κάνει αυτή τη δουλειά..Φαντάσου το σαν το vlc του pc.Απλά βάζεις την ταινία και τους υπότιτλους και παίζουν κανονικά.Αυτό χρησιμοποιώ στο galaxys.Λογικά θα δουλέυει και στο tab απροβλημάτιστα."Ψάξε" για την κανονική έκδοση.

https://market.android.com/details?id=com.redirectin.rockplayer.android.unified.lite&feature=search_result

Δημοσ.

+1000 για το Rockplayer.

Το έχω δει εγκατεστημένο σε συσκευή που υπήρχε σε κατάστημα και δούλευε όπως ακριβώς και σε όλα τα Android smartphones. Διαβάζει δηλαδή τους υπότιτλους από εξωτερικούς αρχείο .srt ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...