kostasant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εχω windows 7 στον υπολογιστη μου και μου δειχνει οτι εχω service pack 3 γιατι; ειναι ιος; Νέα εικόνα.bmp
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ε, κάποιο bug του Everest που χρησιμοποίησες στο screenshot θα είναι, μη σε αγχώνει!
kostasant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 και αυτο γιατι ειναι ετσι απο τις ιδιοτιτες του υπολογιστη Νέα εικόνα (1).bmp
zanzavar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το λειτουργικό είναι δώρο του "θείου" ή όχι?
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ώπα, έτσι αλλάζει το θέμα. Μπορεί όντως να είναι κάποιο πρόβλημα ή κακόβουλο λογισμικό. Σου το έκανε από την αρχή ή μετά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος; Παρατήρησες άλλη περίεργη συμπεριφορά στο σύστημα, καθυστερήσεις, κρασαρίσματα κλπ; Χρησιμοποιείς κάποιο antivirus και/ή antimalware λογισμικό και αν ναι, έχεις κάνει full scan στο PC σου;
kostasant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 τα windows ηταν εγκατεστιμενα οταν τον αγορασα. εγηνε χωρις να το καταλαβω. antivirus εχω τωρα windows esential και πριν λιγο εκανα full scan ειχα και avast free και ειχα δοκιμαστικα nod και kaspersky.περιεργη συμπεριφορα οχι ουτε καθηστερισεισ ουτε κρασαρισμα ουτε να σβηνει.ενα προβλημα με το touchpad εχω...δουλευει τρελα ακουμπαω απλα το δαχτιλο και αυτο παει περα δοθε σαν τρελο. υπαρχει περιπτοσει να το επαθα απο παιχνιδη; ειχα σταθερο με xp και service pack 3 και μετεφερα μερικα αρχεια. ουτε εγω ξερω τι φταιει...
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ενα προβλημα με το touchpad εχω...δουλευει τρελα ακουμπαω απλα το δαχτιλο και αυτο παει περα δοθε σαν τρελο. Ύποπτο, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ιό. υπαρχει περιπτοσει να το επαθα απο παιχνιδη; Από παιχνίδι, λίγο δύσκολο. Από crack για παιχνίδι, είναι πιθανό. ειχα σταθερο με xp και service pack 3 και μετεφερα μερικα αρχεια. Τί αρχεία; Δεν φαντάζομαι να πήρες τίποτα χύμα αρχεία συστήματος και να πανώγραψες με αυτά υπάρχοντα αρχεία συστήματος των 7! Για καλό και για κακό, δεν κάνεις και ένα full scan με το Malwarebytes Antimalware; Το συγκεκριμένο πιάνει πολύ πράμα, που ξεφεύγει από ορισμένα antivirus...
kostasant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 σα να θυμαμε οτι εχω κανει και patch αλλα δεν θυμαμε τι... μολισ θυμιθω θα σου πω θα κανω και ενα scan .....με το touchpad τι να κανω δεν μπορω να δουλεψω το εχω γραψει και σε αλλο forum στο software
JohnXarxas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ...antivirus εχω τωρα windows esential και πριν λιγο εκανα full scan ειχα και avast free και ειχα δοκιμαστικα nod και kaspersky.... αν δεν κάνω λάθος, το esential χρειάζεται πιστοποίηση γνησιότητας για να μπει στον υπολογιστή, οπότε μάλλον δεν έχεις του θείου
kostasant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν κάνω λάθος, το esential χρειάζεται πιστοποίηση γνησιότητας για να μπει στον υπολογιστή, οπότε μάλλον δεν έχεις του θείου εχω κανει πιστοπιηση γνησιοτητασ Τί αρχεία; Δεν φαντάζομαι να πήρες τίποτα χύμα αρχεία συστήματος και να πανώγραψες με αυτά υπάρχοντα αρχεία συστήματος των 7! οχι οχι κατι τετιο τιποτα με το Malwarebytes Antimalware καθαρο
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως κι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα, απ' ο,τι βλέπω: http://www.vistax64.com/general-discussion/271082-windows-7-service-pack-3-wtf.html http://www.neowin.net/forum/topic/970850-new-discovery-my-friends-computer-has-windows-7-sp3/
kostasant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τα ειδα λενε κατι για bugs η για πειρατικα win. να παω εκεί που το αγόρασα και να τους το πω;
JohnXarxas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 εγγύηση έχεις? αλλά και να μην έχεις δεν νομίζω να μην σου απαντήσουν αν ρωτήσεις τι μπορεί να είναι αν είναι κανένα πλαίσιο δεν τίθεται θέμα γνησιότητας πάντως...
kostasant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ειναι μουλτιραμα εκει τιθετε θεμα;
kostasant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 εχω office 2003 τα οποια εχουν service pack 3 λετε να εχει καμια σχεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.