elteo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Από σήμερα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το flash video στο youtube στους Chrome 11 & Firefox 4.0 beta11. Ακούγεται ο ήχος αλλά εικόνα τίποτα. Το πρωί μου ήρθε ενημέρωση για τον flashplayer 10.2 και τον έβαλα. Αλλά μάλλον από τότε τίποτα. Ο IE9 και ο Opera 11 παίζουν κανονικά. Εβαλα ξανα τον 10.1 αλλά τα ίδια. Εν τω μεταξύ όταν τρέξω κάποιο embedded video του youtube σε κάποιο φόρουμ το παίζει. Τι μπορεί να φταίει ;
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Από σήμερα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το flash video στο youtube στους Chrome 11 & Firefox 4.0 beta11. Ακούγεται ο ήχος αλλά εικόνα τίποτα. Το πρωί μου ήρθε ενημέρωση για τον flashplayer 10.2 και τον έβαλα. Αλλά μάλλον από τότε τίποτα. Ο IE9 και ο Opera 11 παίζουν κανονικά. Εβαλα ξανα τον 10.1 αλλά τα ίδια. Εν τω μεταξύ όταν τρέξω κάποιο embedded video του youtube σε κάποιο φόρουμ το παίζει. Τι μπορεί να φταίει ; Επειδή τις τελευταίες μέρες είδα διάφορα κουλά με τον Internet Explorer 9 και είχα δύο τρελά θέματα στο Pc, κάνε μια δοκιμή απεγκατέστησέ τον και δες. edit: Βέβαια πήγαινε και εδώ και δες ποια έκδοση σου λέει ότι έχεις εγκαταστήσει και αν βλέπεις το videaki πάνω http://www.adobe.com/software/flash/about/
kapas-22- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ο Chrome 11 μόλις βγήκε!! περίμενε λιγο για κανένα update. Νωρίς ειπναι και για αυτό θα τα έχει τα προβληματάκια του (δυστυχώς). Εγώ θα παραμείνω στον 10 μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.