Προς το περιεχόμενο

iTunes movies και βοηθητικά προγράμματα

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Είδα το Evom στο θέμα με τα χρήσιμα προγράμματα. Το χρησιμοποίησα και είναι εκπληκτικό! (τουλάχιστον για εμένα που δεν θέλω να μπλέκω με ρυθμίσεις και λεπτομέρειες για τις ταινίες)

Μου δημιουργήθηκαν όμως κάποιες απορίες σχετικά με τις ταινίες και το iTunes και θέλω την βοήθεια των έμπειρων σε θέματα αρχείων "κινούμενης εικόνας".

Είχα, λοιπόν, κάποιες ταινίες σε μορφή mkv που είχαν και υπότιτλους. Τις έκανα σε μορφή mp4 και πλέον δεν έχουν υπότιτλους. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιο παρόμοιο με το Evom (σε θέμα απλότητας) λογισμικό που να ενσωματώνει υπότιτλους στις ταινίες έτσι ώστε εάν τις κάνω mp4 με το Evom να διατηρούνται οι υπότιτλοι.

Υ.Γ. Επίσης, κάποιο short tutorial στο θέμα mp4 Vs mkv θα ήταν ευπρόσδεκτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αναδιατυπώσω την ερώτηση... μήπως και δεν μπόρεσα να δώσω να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς θέλω :)

Αυτό που θα ήθελα στο τέλος, είναι να μπορώ να έχω τις ταινίες - σειρές μου στο iTunes, όπως έχω και την μουσική μου. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός δεν ξέρω σε τι μορφή θα πρέπει να είναι (είδα ότι εάν είναι σε μορφή .mp4 το iTunes τις "βλέπει" αλλά ισχύει το ίδιο και με τις σειρές; Πώς προσδιορίζει κάποιος ότι το τάδε αρχείο βίντεο είναι σειρά; ) και αφετέρου ότι δεν ξέρω πως να βάζω υπότιτλους.

Θα μπορούσε κάποιος να δώσει ένα short tutorial;

γιατί να μπείς σε αυτή τη ταλεπωρία με τα render; απο mkv σε mp4 φαντάζομαι θα σου παίρνει αρκετή ωρα.

τη μηχάνημα εχεις;

χρησιμοποίησε το Plex, υπέροχο interface διαβάζει και το iTunes σου και τις ταινείες με το κατάληλο cover απέξω.

σαν media center ειναι, απλά πολύ ωραιο ;)

όταν χρείαζομαι redner gia to iphone + subs ακολουθώ αυτούς τους οδηγούς.

http://carpenoctum.gr/iphone/hints-and-tips/odigos-metatropi-avi-se-mp4-gia-anaparagogi-sto-iphone/

γιατί να μπείς σε αυτή τη ταλεπωρία με τα render; απο mkv σε mp4 φαντάζομαι θα σου παίρνει αρκετή ωρα.

τη μηχάνημα εχεις;

χρησιμοποίησε το Plex, υπέροχο interface διαβάζει και το iTunes σου και τις ταινείες με το κατάληλο cover απέξω.

σαν media center ειναι, απλά πολύ ωραιο ;)

όταν χρείαζομαι redner gia to iphone + subs ακολουθώ αυτούς τους οδηγούς.

http://carpenoctum.gr/iphone/hints-and-tips/odigos-metatropi-avi-se-mp4-gia-anaparagogi-sto-iphone/

Ναι μου παίρνει γύρω στη 1 και μισή ώρα από mkv σε mp4 για ταινία 1 και μισής ώρας...

Θέλω να μπω σε αυτή την ταλαιπωρία γιατί μου αρέσει να ανοίγω μόνο το iTunes και αυτό να τα έχει όλα. Μουσική, ταινίες, σειρές.. τα πάντα. Μπορεί να γίνει; Και εάν ναι, πώς;

Δεν θέλω άλλο λογισμικό. Θέλω αποκλειστικά να χρησιμοποιήσω το iTunes. Έχω στήσει 400GB μουσικής βιβλιοθήκης σε αυτό συν ότι θέλω ένα λογισμικό και όχι 2+ για να έχω μαζεμένα τα "multimedia" μου.

και στο plex θα εχεις οργανωμενη τη μουσικη σου ακριβως οπως την εχεις τωρα διοτι την διαβαζει απο το iTunes και γλυτωνεις τις μετατροπες...

και στο plex θα εχεις οργανωμενη τη μουσικη σου ακριβως οπως την εχεις τωρα διοτι την διαβαζει απο το iTunes και γλυτωνεις τις μετατροπες...

Δεν θέλω άλλα λογισμικά! :)

Δεν με πειράζει να κάνω μετατροπές... αυτό θέλω :)

Να μάθω τι μετατροπές πρέπει να κάνω και πώς.

Το πρόβλημα είναι ότι αφενός δεν ξέρω σε τι μορφή θα πρέπει να είναι (είδα ότι εάν είναι σε μορφή .mp4 το iTunes τις "βλέπει" αλλά ισχύει το ίδιο και με τις σειρές; Πώς προσδιορίζει κάποιος ότι το τάδε αρχείο βίντεο είναι σειρά;

Επιλέγεις το video μέσα στο iTunes και πατάς δεξί κλικ -> Get Info. Εκεί μπορείς να ορίσεις αν είναι ταινία ή σειρά, ποιός είναι ο τίτλος, ποιό επεισόδιο κλπ...

Επιλέγεις το video μέσα στο iTunes και πατάς δεξί κλικ -> Get Info. Εκεί μπορείς να ορίσεις αν είναι ταινία ή σειρά, ποιός είναι ο τίτλος, ποιό επεισόδιο κλπ...

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ να βάλω mkv video στο iTunes.

Και με τα προγράμματα που πρότειναν τα παιδιά, δεν βρήκα άκρη. Βρήκα το RoadMovie αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει.

Έχεις να προτείνεις κανένα πρόγραμμα για να μετατρέπεις mkv σε mp4 και να βάζεις και υπότιτλους με απλό UI και γρήγορες διαδικασίες (όχι γρήγορη "αλλαγή" format αλλά γρήγορες διαδικασίες εισαγωγής υπότιτλων, επιλογής format και επιλογής ρυθμίσεων) ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...