arlondis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι που πρόσεξα στο internet μια μέρα και μου κίνησε πάρα πολύ την περιέργεια είναι οι γεννήτριες HHO. Η τεχνολογία της ηλεκτρόλυσης και η διάσπαση του νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο δεν είναι κάτι καινούριο. Οι γεννήτριες αυτές παράγουν και τα 2 αέρια μαζί (ΗΗΟ) και είναι ΑΚΡΩΣ εύφλεκτα. Υπάρχουν πολλοί τύποι ΗΗΟ γεννητριών και ειδικά κυκλώματα (Pulse Width Modulators) που μπορούν να αυξάνουν την απόδοση τους. Συνήθως το μέταλλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι ανοξείδωτο ατσάλι επειδή χαλκός, αλουμίνιο φθείρονται εύκολα. Επίσης επειδή το αποσταγμένο νερό δεν είναι αγώγιμο χρειάζεται να διαλυ8ούν κάποια αλλά υλικά όπως οι καταλύτες. Αυτά μπορεί να είναι αλάτι, μαγειρική σόδα και αλλά.( Όπως έμαθα όμως σε ένα site με σόδα παράγεται και διοξείδιο του άνθρακα σε μικρό βαθμό όμως). Αυτά για τις γεννήτριες αυτές.. Το μεγάλο ερώτημα είναι. Που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε; Το μίγμα ΗΗΟ είναι ΑΚΡΩΣ εύφλεκτο και πολύ επικίνδυνο για αποθήκευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως σε μικρό βαθμό στα αυτοκίνητα και να μειώσει την κατανάλωση, να αυξήσει την απόδοση και εννοείται ότι είναι καλύτερο για το περιβάλλον. Ποια είναι τα προβλήματα και δυσκολίες. Το ΗΗΟ μπορεί χορηγηθεί εύκολα στην μηχανή του αυτοκίνητου αεραγωγού. Το πρόβλημα είναι ότι τα νέα αυτοκίνητα έχουν το ECU (Engine Control Unit) to οποίο μετράει ποσό οξυγόνο μπαίνει στην μηχανή. Αυτό φυσικά μπορεί να ξεπεραστεί πανεύκολα ενώνοντας την σωλήνα με το ΗΗΟ μετά από τον αισθητήρα. Το πρόβλημα είναι μετά όμως. Το ECU μετράει και το οξυγόνο μετά στο καυσαέριο που βγαίνει. Γι’ αυτόν τον λόγο στον/στους αισθητήρες χρειάζονται τα EFIE Adjusters . Σε περίπτωση που δεν εγκατασταθούν αυτά η κατανάλωση μπορεί να αυξηθεί αντί να μειωθεί λόγων της ασυνεννοησίας που θα υπάρχει. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να προγραμματιστεί το ECU σας αλλά αυτό πρέπει να γίνει από κάποιον ειδικό που έχει τις ανάλογες γνώσεις και πείρα με το θέμα. Φυσικά αυτά τα πράγματα είναι πειραματικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δικό σας ρίσκο!!! http://www.youtube.com/watch?v=T8H89tIOLIw http://www.youtube.com/watch?v=MvIrSHCn3sg&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο λάμδα θα διαβάζει ότι να νε μετά και θα δίνει εντολή στον εγκέφαλο για μίγμα..οπότε μπαίνεις σε τρελές ιστορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Άσε που παίζεις λιγάκι με τη ζωούλα σου. Εύφλεκτο αέριο + πατέντα + θερμοκρασίες χώρου μηχανής = κακή ιδέα. Δεν θα ήθελες αυτό το αέριο μείγμα να «αρπάξει». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν το ψάξετε λίγο, γενικά γράφεται οτι καταναλώνεις πολύ περισσότερη ενέργεια από όση κερδίζεις καίγοντας το υδρογόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω οτι αυτο δοκιμαζουν και στο θεμα a/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Η παίρνεις ένα τέτοιο που έχει και free pass για τα διόδια... http://www.youtube.com/watch?v=z2qnhu6DhCo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 τα μαγνητακια δεν ειπατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 τα μαγνητακια δεν κανουν δουλεια Σιγουρη δουλεια κανει αυτο http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33328 Το εχω δοκιμασει ,αλλα αποτι ειδα κανει οικονομια τρομερη σε μεγαλες αποστασεις.Δοκιμασα να παω χαλκιδα χωρις αυτο και πληρωσα περιπου 15 ευρω βενζινη,με το μηχανημα πληρωσα περιπου 7 :confused: Αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Yeah, right... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ας βάλουμε ένα generic facepalm γιατί το να στέλνεις "παγωμένο ατμοσφαιρικό αέρα στο καύσιμο" σίγουρα δεν μείωνει την κατανάλωση ΚΑΙ ταυτόχρονα αυξάνει την ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δεν με νοιαζει τι κανει,αν στελνει ατομοσφαιρικο αερα και τετοιες πιπες.Εγω ξερω οτι κανει δουλεια επειδη το εχω δοκιμασει.Αν θελετε μπορειτε να το δοκιμασετε και εσεις ,αν δεν σας κανει το πατε πισω.Το εχουν αρκετα site,απλα αυτος το εχει πιο φτηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 στο φυλλαδιο γραφει 27 ευρω ,αλλα αυτος το πουλαει 90! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 στο φυλλαδιο γραφει 27 ευρω ,αλλα αυτος το πουλαει 90! Δεν λεω για το μαγνητακι αλλα για τον κομπρεσσορα.Κοιτα το,πουλαει και τα δυο,τα εχω δοκιμασει και τα δυο.Το μαγνητακι ειναι για πεταμα,το αλλο κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 τα μαγνητακια δεν κανουν δουλεια Σιγουρη δουλεια κανει αυτο http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33328 Το εχω δοκιμασει ,αλλα αποτι ειδα κανει οικονομια τρομερη σε μεγαλες αποστασεις.Δοκιμασα να παω χαλκιδα χωρις αυτο και πληρωσα περιπου 15 ευρω βενζινη,με το μηχανημα πληρωσα περιπου 7 :confused: Αληθεια. Ναι μας έπεισες.53% οικονομία (7 ευρώ αντί 15) όταν ακόμα και στο φυλλάδιο λένε οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σου κάνει μέχρι και 40% οικονομία... Τρέχω να πάρω 5-6 κομμάτια να τα έχω... Λες να προλάβω ή θα τα έχουν πάρει όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ναι μας έπεισες.53% οικονομία (7 ευρώ αντί 15) όταν ακόμα και στο φυλλάδιο λένε οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σου κάνει μέχρι και 40% οικονομία... Τρέχω να πάρω 5-6 κομμάτια να τα έχω... Λες να προλάβω ή θα τα έχουν πάρει όλα; Να σου πω κατι.Δεν εχω καμια διαθεση να πεισω εσενα η καποιον αλλο[ουτε εμπορος ειμαι ουτε πλασιε].Πολυ που χεστηκα να σου πω.Απλα το ανεφερα,και ειπα τι ειδα εγω με τα ματια μου.Αν θες το παιρνεις αν οχι δεν με πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.