maparios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα για άλη μια φορά! ξέρει κανείς πως μπορώ να δώ αν μπορώ να βάλω δεύτερο εσωτερικό δίσκο,που αναγράφετε,πως τον συνδέω και όλες τις συνοπτικές διαδικασίες;(απο hardware δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα,οπότε παρακαλώ μη με κράζετε xD)
rafail1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχεις ide συνδέσει νομίζω ότι μπορείς μέχρι και 4 δίσκους αν έχεις και το κατάλληλο καλώδιο με 4 θύρες. Αν έχεις sata τότε όσα σου επιτρέπει η μητρική. Πες μας ποια μητρική έχεις για να σου πούμε σίγουρα
maparios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 αυτήν εδώ έχω φίλε Intel i945G/GZ μπορείς να με βοηθήσεις;
cabdik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 αυτο ειναι το κεντρικο chipset της μητρικης. αν δεν μας πεις και ποιο μοντελο μητρικης ειναι, δεν θα βγαλουμε ακρη. Π.χ. gigabyte GA-945GM-S2 παντως, βασει του chipset, σιγουρα εχεις 4 θυρες sata + 1 IDE.
maparios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Asrock ConRoe1333-D667 R1.0 σόρυ φίλε αυτή είναι η μητρική μου τελικά.. επίσης, sata,sataII,ide,ssd...τι ακριβώς είναι όλα αυτά; και επίσης,πές πχ θέλω αυτόν τον δίσκο να βάλω: Samsung F4 EcoGreen 2TB μπορώ να τον βάλω; αν ναι,τι καλώδια πρέπει να πάρω-πού τα συνδέω;
rafail1994 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχεις 4 sata και ένα ide Οπότε ναι μπορείς να βάλεις αυτόν τον δίσκο που λες το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καλώδιο sata και την τροφοδοσία που σου παρέχει το τροφοδοτικό .
kadaka80 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Οι μηχανές αναζήτησης μπορεί να σε βοηθήσουν πολύ στις απορίες σου σε ζητήματα πληροφορικής και ορολογίας υπολογιστών. http://www.google.gr/
maparios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 δεν μπορώ να βρώ ακριβώς αυτό που θέλω φίλε για αυτό πόσταρα εδώ.. μια τελεφτέα ερώτηση και συγνωμη για το πρίξημο, έτσι όπως είναι η μητρική που συνδέω το καλόδιο για τον σκληρό;
rafail1994 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Κάτω κάτω αριστερά έχει κάτι κόκκινα και πορτοκαλί εκεί θα συνδέσεις το καλώδιο που σου είπα παραπάνω
probe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Κάτω κάτω αριστερά έχει κάτι κόκκινα και πορτοκαλί εκεί θα συνδέσεις το καλώδιο που σου είπα παραπάνω Κοίτα και κανένα βιντεάκι στο youtube. Γράψε install sata hard drive ή κάτι ανάλογο στην αναζήτησή του, πιστεύω κάτι θα βρεις να πάρεις μια ιδέα.
kadaka80 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να το βάλεις λάθος. Η Υποδοχή είναι μοναδική, ταιριάζει μόνο για αυτό τον τύπο καλωδίου. Μην ξεχάσεις να συνδέσεις και το καλώδιο τροφοδοσίας (Βγαίνει από το τροφοδοτικό και παρέχει ρεύμα στην συσκευή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.