gs20309 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά!!!Θέλω να αγοράσω ένα ΒΒ (είμαι ανάμεσα στο 8520 και στο 9300) και θα ήθελα να μαθω για το BIS. Πρέπει οπωσδήποτε να να εχω και πακέτο εταιρείας; Δηλαδή με τα δωρεάν MB που μου δίνει η cosmote θα έχω πρόβλημα; Δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς. Δεν ξέρω τίποτα για τα BB. Τώρα ψάχνομαι! Ευχαριστώ! Για να έχεις ίντερνετ μέσω κινητής στο blackberry πρέπει όπωσδήποτε να βάλεις BIS πακέτο. Μόνο αν έχεις συμβόλαιο με κάποιο πάροχο μπορείς επιπρόσθετα στο πακέτο που έχεις να βάλεις bis πχ Αν έχεις cosmote απεριόριστα 25 που σου δίνει ήδη ιντερνετ ΔΕΝ είναι συμβατό το ιντερνετ του πακέτου απερ. 25 με το blackberry k πρεπει επιπροσθέτως να βάλεις BIS είτε 7,24euro ta 100mb είτε 15.5ευρο τα 250mb. Τουλάχιστον στην cosmote το βις είναι συμβατό με πρόγραμμα ομιλίας συμβολαίου όλα εκτός του καρτοσυμβολαίου. Τα bb είναι για χρήση εμαιλ κ εχουν φοβερο instant messeging, αν το ταίρι σου έχει bb θα σε βολέψει πολύ. εχουν φοβερό σερβις και στήριξη από την rim για update ktl. Εχει επικρατήσει ως επαγγελματικό τηλέφωνο αλλά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τις άλλες τύπου multimedia συσκευές. Ειδικά με την προσθήκη του touchpad αντί για trackpad λύθηκαν κ όσα τυχόν θέματα υπήρχαν στην χρήση του.
tziminhio Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Για να έχεις ίντερνετ μέσω κινητής στο blackberry πρέπει όπωσδήποτε να βάλεις BIS πακέτο. Μόνο αν έχεις συμβόλαιο με κάποιο πάροχο μπορείς επιπρόσθετα στο πακέτο που έχεις να βάλεις bis πχ Αν έχεις cosmote απεριόριστα 25 που σου δίνει ήδη ιντερνετ ΔΕΝ είναι συμβατό το ιντερνετ του πακέτου απερ. 25 με το blackberry k πρεπει επιπροσθέτως να βάλεις BIS είτε 7,24euro ta 100mb είτε 15.5ευρο τα 250mb. Τουλάχιστον στην cosmote το βις είναι συμβατό με πρόγραμμα ομιλίας συμβολαίου όλα εκτός του καρτοσυμβολαίου. Τα bb είναι για χρήση εμαιλ κ εχουν φοβερο instant messeging, αν το ταίρι σου έχει bb θα σε βολέψει πολύ. εχουν φοβερό σερβις και στήριξη από την rim για update ktl. Εχει επικρατήσει ως επαγγελματικό τηλέφωνο αλλά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τις άλλες τύπου multimedia συσκευές. Ειδικά με την προσθήκη του touchpad αντί για trackpad λύθηκαν κ όσα τυχόν θέματα υπήρχαν στην χρήση του. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Τελικα κατέληξα στο Huawei Ideos X5!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.