Προς το περιεχόμενο

Αγορά Blackberry 8520 η ένα φθηνό Android Phone

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ στην αρχή έλεγα για αγορά κατευθείαν ενός ακριβού κινητού τώρα μου μπήκε η ιδέα για κάτι πιο φθηνό και προσωρινό , έκατσα λοιπόν και έψαξα της επιλογές μου και είδα ότι σε εύρος τιμής 150-210 ευρό υπάρχουν η εξής επιλογές το Blackberry 8520 και κάποια φθηνά Android (Wildfire , LG Optimus , Xperia mini-pro , ZTE Blade).

Αν δω τα θετικά του Blackberry είναι τα εξής :

1)Καλή κατασκευή

2)Όνομα της εταιρείας

3)Πολύ κάλο πληκτρολόγια

4)Βολικό trackpad για πλοήγηση στο menu και στο ίντερνετ

5)Ειδικά και πολύ φθηνά προγράμματα mobile internet αποκλειστικά για Blackberry

* 6)Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά άκουσα ότι τα Blackberry κάνουν ειδική συμπίεση στο ίντερνετ και έχεις λιγότερη χρέωση

Τα αρνητικά από την άλλη είναι :

1)Χαμηλή ανάλυση οθόνης

2)Απουσία οθόνης αφής

3)Μικρή RAM

4)Μικρός επεξεργαστής

5)Περιορισμένες εφαρμογές

Ακούω λοιπόν γνώμες :-D

Δημοσ.

Το blackberry θέλει ειδική υπηρεσία ίντερνετ βλέπε blackberry internet solution για να μπορείς να μπαίνεις κ να έχεις τα email κτλ. τα οποία μπαίνουν επιπρόσθετα στο πρόγραμμα ομιλίας που έχεις στο συμβόλαιό σου. Δεν μπορείς με καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο να έχεις υπηρεσία ίντερνετ για blackberry.

Να συμπληρώσω ότι έχει απίστευτο σέρβις η RIM.

φθηνό android στα 189 το νέο samsung galaxy mini.

Δημοσ.

6) Σωστά άκουσες με την διαφορά πως την συμπίεση δεν την κάνει το κινητό αλλά η υπηρεσία ΒΒ(δηλαδή το δίκτυο).

Δημοσ.

Το blackberry θέλει ειδική υπηρεσία ίντερνετ βλέπε blackberry internet solution για να μπορείς να μπαίνεις κ να έχεις τα email κτλ. τα οποία μπαίνουν επιπρόσθετα στο πρόγραμμα ομιλίας που έχεις στο συμβόλαιό σου. Δεν μπορείς με καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο να έχεις υπηρεσία ίντερνετ για blackberry.

Να συμπληρώσω ότι έχει απίστευτο σέρβις η RIM.

φθηνό android στα 189 το νέο samsung galaxy mini.

Έχω επιδότηση 160 ευρό και εννοείτε πως θα πάρω συμβόλαιο με ίντερνετ απλά θέλω να ξέρω αν αξίζει σαν συσκευή

6) Σωστά άκουσες με την διαφορά πως την συμπίεση δεν την κάνει το κινητό αλλά η υπηρεσία ΒΒ(δηλαδή το δίκτυο).

Με άλλα λόγια είναι ένα πακέτο ίντερνετ ειδικά για Blackberry , σωστά ?

Δημοσ.

συγνώμη που χαλαω το θεμα του φιλου, αλλα επιδη θελω κι εγω να παρω ενα 8520. μπορω να κανω συμβόλαιο χωρις ομιλια, αλλα μονο με data plan?

ευχαριστω!

Δημοσ.

συγνώμη που χαλαω το θεμα του φιλου, αλλα επιδη θελω κι εγω να παρω ενα 8520. μπορω να κανω συμβόλαιο χωρις ομιλια, αλλα μονο με data plan?

ευχαριστω!

Φίλε δεν μου χαλάς το θέμα ίσα ίσα οι 2 είναι καλύτεροι από τον έναν :-D

Απ'όσο γνωρίζω υπηρεσίες BB παρέχονται μόνο με συμβόλαια ομιλίας.

Νομίζω οτι μπορείς και με το βασικό πρόγραμμα

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω καν πόιο ειναι το 8520, απ τα συν που γράφεις, μόνο στο πληκτρολόγιο συμφωνώ. Όχι ότι ένα blackberry δεν εχει τα υπόλοιπα , αλλα τα έχουν και αλλα κινητά και όχι μόνο αυτο. Απο τα μείον οντως ισχύουν όλα.

Αν το πληκτρολόγιο ειναι σημαντικό για σένα ισως θα επρεπε να ψάξεις για ένα android με πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Όταν λες «βασικό πρόγραμμα» τί εννοείς;

Προφανώς πρόγραμμα ομιλίας. Άρα;

Ε ναι αλλά με το μικρότερο πάγιο και χωρίς χρόνο ομιλίας .

βασικα η απαντηση που ψαχνεις βρισκεται στο εξης ερωτημα...

τι ζητας απο το κινητο σου?

Πλοήγηση στο ίντερνετ , Facebook , Twitter , Youtube , διαχείριση του blog μου και κάνα σαχλοπαιχνιδο να περνάει η ώρα

Δημοσ.

Τα Blackberry μέχρι και το Torch, είναι κινητά προσανατολισμένα για emails.

Αν η δουλειά σου απαιτεί συνεχή λήψη και αποστολή mails,

δηλαδή αν το e-mail είναι εργαλείο δουλειάς, τότε πάρε Blackberry.

Αν δεν, τότε άφησέ το.

Επίσης μην κρίνεις τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά.

Είναι τέτοιο το Blackberry OS, που κάνει πολύ καλά την δουλειά του χωρίς να έχει ανάγκη HD αναλύσεις.

Είναι εξαιρετικά τηλέφωνα, με εξαιρετική υποστήριξη αλλά απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες.

Προσωπική γνώμη, αν το πάρεις, θα το χαραμίσεις.

Στην περίπτωση σου ένα Android θες ή ένα μεταχειρισμένο iPhone 3GS(που εννοείται θα του κάνεις jailbrake).

Δημοσ.

Τα Blackberry μέχρι και το Torch, είναι κινητά προσανατολισμένα για emails.

Αν η δουλειά σου απαιτεί συνεχή λήψη και αποστολή mails,

δηλαδή αν το e-mail είναι εργαλείο δουλειάς, τότε πάρε Blackberry.

Αν δεν, τότε άφησέ το.

Επίσης μην κρίνεις τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά.

Είναι τέτοιο το Blackberry OS, που κάνει πολύ καλά την δουλειά του χωρίς να έχει ανάγκη HD αναλύσεις.

Είναι εξαιρετικά τηλέφωνα, με εξαιρετική υποστήριξη αλλά απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες.

Προσωπική γνώμη, αν το πάρεις, θα το χαραμίσεις.

Στην περίπτωση σου ένα Android θες ή ένα μεταχειρισμένο iPhone 3GS(που εννοείται θα του κάνεις jailbrake).

Ειναι ομως πολυ ομορφα και εχουν πολυ καλο interface.

Για mail δεν το χρειαζομαι αλλα πιστευω θα βοηθουσε αφαντασα σε αναρτησεις απο το κινητο στο blog μου η σε διαφορα forum

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!!Θέλω να αγοράσω ένα ΒΒ (είμαι ανάμεσα στο 8520 και στο 9300) και θα ήθελα να μαθω για το BIS. Πρέπει οπωσδήποτε να να εχω και πακέτο εταιρείας; Δηλαδή με τα δωρεάν MB που μου δίνει η cosmote θα έχω πρόβλημα; Δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς. Δεν ξέρω τίποτα για τα BB. Τώρα ψάχνομαι! Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...