Προς το περιεχόμενο

Έγγραφα png σε ένα αρχείο pdf

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου,

παρακαλώ μήπως ξέρει κανείς πολλά έγγραφα που όμως είναι σε μορφή Png πως μπορώ να τα μετατρέψω(ή ενώσω) σε ένα αρχείο pdf;

Και κάτι ακόμη : Έχω ένα αλφαβητικά μεγάλο αρχείο από αποκόματα-δημοσιεύματα σελίδων Α4 και σκέφτομαι να τα αρχειοθετήσω ηλεκτρονικά-μάλλον σαρώνοντάς τα ώστε να τα βρίσκω γρηγορότερα (μπορεί να προστεθούν στο μέλλον φυσικά και άλλα). Έχει να προτείνει κανείς τίποτε σχετικό με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας,ή με άλλον τρόπο ηλ.αρχειοθέτησης;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για το πρώτο ένα καλό δωρεάν εργαλείο είναι το PDFCreator. Εύκολο, φτιάχνει και εντολή για δεξί κλι, άρα διαλέγεις όλες τις εικόνες, δεξί κλικ, και create pdf. Και θα βάλει κάθε φωτογραφία ως μια σελίδα pdf.

Για το δεύτερο, χρειάζεσαι το abby finereader OCR και αρκετή δουλειά φαντάζομαι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Συνήθως χρησιμοποιώ το Finereader για σάρωση σε Word . Δεν αρκεί να σαρώνω κατευθείαν μια μια τις σελίδες που έχω και να τις αποθηκεύω ως pdf έγγραφο;

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω χρειαστεί ποτέ το finereader, αρκεί έτσι όπως μου το λες, αλλά φαντάζομαι οτι δεν γίνεται τόσο γρήγορα η σάρωση, θέλει να το ξανακοιτάς αν θες να μην έχει λάθη. Αναλόγως βέβαια απο το πως είναι το κειμένο που θες να σαρώσεις. Και επειδή λες οτι είναι μεγάλο το αρχεία, λέω θα θέλει πολλή δουλειά.

Τώρα αν ζητάς και κάποιο πρόγραμμα που τα αρχειοθετεί ανάλογα με το περιεχόμενο, δεν έχω ιδέα. Ίσως ο φίλος accipio να γνωρίζει κάτι γιατί έχω δει πως το θέμα με τα pdf το κατέχει και ίσως να ξέρει και αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...