panosflow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια πηγα να ανοιξω σημερα το pc και μου εβγαζε την γνωστη μαυρη οθονη που δεν εχει media να διαβασει.. Μπαινω bios πουθενα σκληρος,τον βαζω σε μια εξωτερικη θηκη που εχω παλι τιποτα.. Βασικα ειναι σαν να μην παιρνει ρευμα ..Μιας και τον ακουμπαω με το χερι μου αλλα τιποτα .. Καλα ρε παιδια ετσι στα καλα καθουμενα?Υπαρχει κατι που δεν μου παει στο μυαλο? Ευχαριστω.. Ps o σκληρος ειναι αυτος ο samsung
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια πηγα να ανοιξω σημερα το pc και μου εβγαζε την γνωστη μαυρη οθονη που δεν εχει media να διαβασει.. Μπαινω bios πουθενα σκληρος,τον βαζω σε μια εξωτερικη θηκη που εχω παλι τιποτα.. Βασικα ειναι σαν να μην παιρνει ρευμα ..Μιας και τον ακουμπαω με το χερι μου αλλα τιποτα .. Καλα ρε παιδια ετσι στα καλα καθουμενα?Υπαρχει κατι που δεν μου παει στο μυαλο? Ευχαριστω.. Ps o σκληρος ειναι αυτος ο samsung Εμ αν δεν γινότανε κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα, οι εταιρείες ανάκτησης δεδομένων θα είχανε κλείσει. Δοκίμασες με άλλο καλώδιο να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό δίσκο; Είναι σε εγγύηση ναι; Για τα δεδομένα που έχει μέσα καίγεσαι ή έχεις κρατήσει back up και σε νοιάζει ο σκληρός;
panosflow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εχω αλλους 2 σκληρους και τους συνδεσα με τα ιδια καλώδια και τους εβλεπε κανονικα.. Βασικα δεν τον χρησιμοποιουσα ως αποθηκη οποτε οκ με τα δεδομενα.. Αντε να τον στειλω τωρα στο visionstudio με δικα μου μεταφορικα...
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Pano αν δεν καίγεσαι για τα δεδομένα και είσαι σίγουρος για τις συνδέσεις σου, τότε στείλε τον πίσω χωρίς πολλά πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.