Προς το περιεχόμενο

Smartphones και GPS και συμβόλαια

sisyfosed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας,

Σκέφτομαι να πάρω ενα από τα smartphones και δίνοντας γύρω στα 200-270ε.Ένα από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρει είναι το GPS,αλλά δε γνωρίζω ποιο κινητό από αυτά εχει καλό λειτουργικο GPS.Επίσης τι γίνεται με τις χρεώσεις?Θα με χρεώνει κάθε φορά που θα θέλω να χρησιμοποιώ το GPS ή υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το GPS δωρεάν,κατεβάζοντας τους χάρτες?

Λέω να πάρω από το site της cosmote,μιας και η μανα μου έχει επιχορήγηση,οπότε σκέφτομαι για τα NOKIA C5-03 BLACK,SAMSUNG GALAXY 3 i5800,LG OPTIMUS ONE SILVER & CARPACK.

Ποια η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα μοντέλα γενικά αλλά και όσο αφορά τη χρήση του GPS?Επίσης με συμβόλαια της Cosmote τι συμφέρει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ από αυτά που αναφέρεις θα σου πρότεινα πρώτα το LG OPTIMUS ONE και μετά το SAMSUNG GALAXY 3.

Οι ενσωματωμένες εφαρμογές για Navigation που έχουν χρειάζονται σύνδεση στο internet, οπότε ναι θα έχεις συνεχώς χρέωση. Για να το αποφύγεις αυτό θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο software (πχ. nDrive, Navigon Select, Sygic Aura), το οποίο θα σου εγκαταστήσει τους χάρτες μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στη sd κάρτα σου και έτσι δεν θα χρεώνεσαι όταν θα το χρησιμοποιείς.

Έτσι θα πληρώσεις μία ΜΟΝΟ φορά, την αγορά του προγράματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...