dbisbik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Εχω ενα acer και έχει χαλάσει το κουμπί που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την ασύρματη? Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιησω απο τα windows?
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το κουμπί του wifi εννοείς; Τώρα είναι απενεργοποιημένο ή ενεργοποιημένο μόνιμα;
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 απενεργοποιημένο μόνιμα Αυτό που θα έκανα εγώ είναι το εξής. Από την στιγμή που ΔΕΝ ήτανε το λαπτοπ μου σε εγγύηση. Θα το άνοιγα και θα πήγαινα να δω τι δουλειά κάνει ο διακόπτης. Λογικά ο διακόπτης (το μέρος του που δεν φαίνεται εξωτερικά) θα ακουμπάει σε κάποιο σημείο της πλακέτας όταν το wifi είναι ανοικτό για να κλείσει το κύκλωμα. Εκεί θα χρειαστείς μία μόνιμη πατεντούλα, όπου θα έχεις μόνιμα το κύκλωμα κλειστό, για να έχεις τη δυνατότητα να εντοπίζεις δίκτυα. Τώρα αυτό αν πιάνουν τα χέρια σου, θα βρεις την κατάλληλη μόλις δεις τη διάταξη του κυκλώματος.
dbisbik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Θα το δώ το βράδυ. Σ' ευχαριστώ.
fordakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Από την μεριά μου θα σου πρότεινα να έβλεπες πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί ο διακόπτης και να κοίταζες στο ebay μήπως έβρισκες κάποιον οικονομικό για το λάπτοπ σου. Εάν όχι..τότε προχωράς στην πατέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.