clockwork Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μου έχει ανάψει το κίτρινο λαμπάκι ειδοποίησης για τα μπροστά τακάκια, ξέρετε πόσο κοστίζουν στο περίπου? έχω ένα vw polo 1.2 2007. Επίσης το λαμπάκι αυτό της ειδοποίησης τι περιθώριο σου αφήνει γιατί έχει αρχίσει να με αγχώνει. Στην αρχή άναβε περιστασιακά ενώ τώρα με το που βάζω μπρος το αμάξι σε polo του 2001 κόστισαν 45ευρώ με την εργασία. απο τη στιγμή που θα ανάψει για πρώτη φορα το λαμπάκι εχεις περίπου 1000 χλμ. υποτίθεται. Πάνε φτίαξτα γιατι μπορει να σου φάει δισκόπλακα, δεν αξιζει για τόσο χαμηλό κόστος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μην αλλάξεις τακάκια. Απλά βάλε μια πιο δυνατή κόρνα!
pagratios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Άρα να μην τρελαίνομε αφού έχω ~1000 χλμ. Οπότε άνετα μέσα στην εβδομάδα τα αλλάζω. Άρα να υπολογίζω γύρω στα 50-60
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τακακια ειναι ρε παιδια, οχι και δισκοι μαζι. Επειδη πλεον χρεωνουν την εργασια 20-30 ευρω (ΕΛΕΟΣ), εγω παιρνω ανταλλακτικα και καθομαι μια ωραια κυριακη πρωι και τα αλλαζω μονος μου, με τη βοηθεια γρυλου. Οκ δεν μου παιρνει ενα 10 λεπτο οπως στο συνεργειο, οκ λερωνομαι, οκ ιδρωνω, αλλα γλυτωνω 20-30 ευρω και εχω να λεω οτι εκανα κατι δημιουργικο κυριακη πρωι
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 καλα κανεις,αυτο κανω κι εγω μονο για λαδια παω σε συνεργειο για αλλαγη. αν ειχα και τα καταλληλα εργαλεια θα εκανα και διαφορες μετατροπες αλλα δε τα χω
clockwork Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Άρα να μην τρελαίνομε αφού έχω ~1000 χλμ. Οπότε άνετα μέσα στην εβδομάδα τα αλλάζω. Άρα να υπολογίζω γύρω στα 50-60 ναι, μιλαμε μονο για τα μπροστινα τακακια ετσι; τα πισω ταμπουρα μαλλον θα ειναι οκ αφου φαγονονται πιο δυσκολα.
pagratios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 λίγα δεν υπολογίζεις; Λες? Να πω καμια 100αρα? Δεν έχω ιδέα για αυτό ρωτάω...
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα πριν απο μια βδομάδα, λόγο μιας βλάβης που είχα σε μια τσιμούχα..ο μηχανικός μου λέει..πρέπει να αλλάξεις και τακάκια!!!. Έχω 20.000χιλ σκληρή πάστα και στριγκλίζει κάθε φορά που το πατάω απο τότε που τα έβαλε. Θέλω φυσικά πρώτα να δω αν όντως φαγώθηκαν η @@@... Το θέμα είναι ότι μου ζητάει 200ευρώ!!!..Ρε παιδιά..έχω ένα φίλο δούλευε παλιά σε συνεργείο και μου είπε θα με δείξει να τα αλλάξουμε μόνοι μας. Είναι δύσκολο???. Μοντέλο είναι Xsara 2000 1800cc και έχει πίσω μπροστά δίσκους Πόσο πάνε στο περίπου τα τακάκια για αυτό το αμάξι?.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πόσο πάνε στο περίπου τα τακάκια για αυτό το αμάξι?. http://www.car.gr/parts/?ca=77&ca=146&ca=158&makes=Citro%C3%ABn&models=Citro%C3%ABn+Xsara
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα πριν απο μια βδομάδα, λόγο μιας βλάβης που είχα σε μια τσιμούχα..ο μηχανικός μου λέει..πρέπει να αλλάξεις και τακάκια!!!. Έχω 20.000χιλ σκληρή πάστα και στριγκλίζει κάθε φορά που το πατάω απο τότε που τα έβαλε. Θέλω φυσικά πρώτα να δω αν όντως φαγώθηκαν η @@@... Το θέμα είναι ότι μου ζητάει 200ευρώ!!!..Ρε παιδιά..έχω ένα φίλο δούλευε παλιά σε συνεργείο και μου είπε θα με δείξει να τα αλλάξουμε μόνοι μας. Είναι δύσκολο???. Μοντέλο είναι Xsara 2000 1800cc και έχει πίσω μπροστά δίσκους Πόσο πάνε στο περίπου τα τακάκια για αυτό το αμάξι?. κακως σου βαλε σκληρα τακακια δεν υπαρχει λογος χειροτερα πιανουνε,δε ζεσταινονται με τιποτα,κανουν θορυβο και φαγωνουν τις δισκοπλακες.
Waldo_Vrs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι μπορώ να τα αλλάξω μόνος μου???. Ή θέλει τίποτα εργαλεία διάφορα ή καμιά τρελή διαδικασία?.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνεις με τα φρένα, δεν είναι καλύτερο να μην το διακινδυνεύσεις; Στο YouTube θα βρεις αρκετά βιντεάκια, αλλά..
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 εγω μια φορα ειδα πως γινεται απο κοντα,και το κανω μονος μου. σηκωνεις το αμαξι βγαζεις τη ροδα ξεβιδωνεις καποιες βιδες βγαζεις τα παλια ,πιεζεις με καβουρα το εμβολο για να παει στην default θεση του.βαζεις τα καινουρια μαζι με τις βιδες τους,και μετα τις ροδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.