Προς το περιεχόμενο

Τιμές για μπροστά τακάκια

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει ανάψει το κίτρινο λαμπάκι ειδοποίησης για τα μπροστά τακάκια, ξέρετε πόσο κοστίζουν στο περίπου?

έχω ένα vw polo 1.2 2007.

Επίσης το λαμπάκι αυτό της ειδοποίησης τι περιθώριο σου αφήνει γιατί έχει αρχίσει να με αγχώνει. Στην αρχή άναβε περιστασιακά ενώ τώρα με το που βάζω μπρος το αμάξι

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά,μέρες πρίν ανάψει το συγκεκριμένο warning,οτι το polo 9n που έχουμε στην οικογένεια είχε πρόβλημα στο να σταματήσει έγκαιρα.Τα φρένα δέν είχαν πλέον την απόδοση στην οποία είχα συνηθίσει και αναγκαζόμουν να βυθίσω το πόδι μέχρι κάτω (με οτι επακόλουθο είχε αυτό)!Καλό είναι λοιπόν να μήν το τρενάρεις.

Δέν θυμάμαι ακριβώς κόστος επειδή η αλλαγή συνέπεσε με το σέρβις των 40Κ,απο Φιλιππαίο πήρα στα χέρια μου μια απόδειξη των 500-κάτι ευρώ σύνολο...

Δημοσ.

για σερβις δεν το πας ποτε?

Αυτό τι σχέση έχει?Δηλαδή αν το πας δεν υπάρχει περίπτωση να το πάθεις?Πλησιάζω τω 45000 οπότε απλά έτυχε 2000 νωρίτερα, μάλλον δεν το υπολόγισαν σωστά στα 30000

Θυμάμαι χαρακτηριστικά,μέρες πρίν ανάψει το συγκεκριμένο warning,οτι το polo 9n που έχουμε στην οικογένεια είχε πρόβλημα στο να σταματήσει έγκαιρα.Τα φρένα δέν είχαν πλέον την απόδοση στην οποία είχα συνηθίσει και αναγκαζόμουν να βυθίσω το πόδι μέχρι κάτω (με οτι επακόλουθο είχε αυτό)!Καλό είναι λοιπόν να μήν το τρενάρεις.

Δέν θυμάμαι ακριβώς κόστος επειδή η αλλαγή συνέπεσε με το σέρβις των 40Κ,απο Φιλιππαίο πήρα στα χέρια μου μια απόδειξη των 500-κάτι ευρώ σύνολο...

Καταλαβαίνω, θα προσπαθήσω να οδηγώ με λιγότερο φρένο ώστε από εβδομάδα να το πάω.

Δημοσ.

Σίγουρα αυτή η ένδειξη είναι για τα τακάκια συγκεκριμένα και όχι κάτι γενικό που να σημαίνει απλά «κοίτα τα φρένα σου»; Υγρά είδες;

Έχω το ίδιο αυτοκίνητο -αν και 1400cc το δικό μου- αλλά δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. :(

Δημοσ.

Σίγουρα αυτή η ένδειξη είναι για τα τακάκια συγκεκριμένα και όχι κάτι γενικό που να σημαίνει απλά «κοίτα τα φρένα σου»; Υγρά είδες;

Έχω το ίδιο αυτοκίνητο -αν και 1400cc το δικό μου- αλλά δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. :(

Έτσι λέει το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου ότι είναι για τα μπροστά τακάκια, αλλά θα δω και τα υγρά

οπτικα μπορεις να τα δεις?

Δεν φαίνονται δυστυχώς

Δημοσ.

μπες στο amazon.com και θα βρεις ακρη για τακακια.εχει wizard που διαλεγεις μαρκα-μοντελο-χρονολογια και σου δειχνει τι μπορεις να αγορασεις...

μετα το αγοραζεις απο το uk amazon

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...