Προς το περιεχόμενο

Msi 560 ti oc twin frozr

injen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,αγορασα την καρτα γραφικων της επικεφαλιδας του θεματος πριν τρεις μερες,μπομπα η καρτα δεν λεω αλλα συνεβει κατι που με προβληματισε.

Χτες που επαιζα wow πεταξε μπλε οθονη το μηχανημα και εκανε restart,τα w7 ανεφεραν προβλημα στο hardware της καρτας γραφικων,λοιπον απο χτες εχω τρεξει furmark,3d mark vantage και 11,εχω παιξει cod4,crysis,stalker και τπτ,τα παει μια χαρα ουτε εβηξε καθολου,τι παιχτηκε λετε;να την παω για τεχνικο ελεγχο η ηταν απο driver η ακομα και τυχαιο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και θέμα ελλιπούς τροφοδοσίας (αν και δέν έχεις αναφέρει μάρκα/wattage).

Αν χρησιμοποίησες τους drivers που έρχονται σε cd μαζί με την κάρτα,καλό είναι να κατεβάσεις κάποια νεότερη έκδοση απο το site της nvidia.

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις και ποιο μοντέλο τροφοδοτικού.

Εγώ δεν νομίζω να είναι θέμα ελλιπούς τροφοδοσίας γιατί με τόσα πράγματα που έτρεχες έπρεπε με την πρώτη που θα την χρησιμοποιούσε να έκλεινε.

Έχεις κάνει καθόλου Overclock στον επεξεργαστή ;

Το ποιο πιθανών είναι να ήταν ένα τυχαίο πρόβλημα από τους drivers

Δημοσ.

δες αμα παταει σωστα η καρτα

νομιζω οτι ειναι τυχαιο το συμβαν

βεβαιωσου οτι εχεις απεγκαταστησει σωστα τους drivers της προηγουμενης καρτας βαλε τους καινουριους και αν στο ξανακανει πας για αντικατασταση

θα σου ελεγα να την "ζορισεις" την καρτουλα οσο εισαι ακομη μεσα στο doa ετσι ωστε αν βγαλει προβλημα να στο βγαλει τωρα και να πας για αμεση αντικατασταση...

Δημοσ.

Παιδες την καρτα την ΥΠΕΡ-ζορισα ειδικα με furmark,ολο το μηχανημα ειναι σε στοκ συχνοτητες.

Το μηχανημα ειναι:

Cpu : 1090T

Mobo : 890FXA-UD5

Ram : 8 Gb corsair 9-9-9-24

Και ενας ssd corsair performance series για το λειτουργικο

Ειχα μια gtx275 εκανα uninstall και περασα και μια guru 3d

Εχω μπερδευτει,δεν ξερω τι αλλο μπορει να εφταιξε.

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι μετα την blue screen - restart το post το μηχανημα το εκανε πολυ αργα,πατησα το reset και μετα ηρθε στα ισα του.

Δημοσ.

οκ

ισως να ηταν μεμονομενο γεγονος, συμβαινει καμια φορα

απολυασε την λοιπον και αμα σου ξανατυχει βλεπουμε :-)

Μακαρι φιλε μου!σ ευχαριστω για την απαντηση σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...