ZELDA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα εχω δυκτιωσει ενα pc με ενα streambox με samba, ενω λοιπων βλεπει τον κοινοχρηστο φακελο οταν παω να μπω μου ζηταει Net user id και passwort δοκιμαζω σαν admin να κανω Login αλλα δεν μπαινει , το ρουτερ μου ειναι Netgear 2200 αν παιζει καποιο ρόλο επίσης εχω xp professional . Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ο ρουτερ δεν παιζει ρολο.αν απο το pc μπαινεις στο streambox τοτε σε αυτο πρεπει να οριζεις μεσα καποιο Username password.το ιδιο ιχα δει με ενα αλλο box
ZELDA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αυτο προσπαθω να κανω εχω δοκιμασει και με λογαριασμο διαχειριστη με αλλο κωδικο και σαν administrator και δεν τον δεχεται ενώ βλεπω τα κοινοχρηστα απο το box.. με εχει κανει την ζωη μαρτυριο το παλιοκινεζικο .. σαν προεπιλογη εχει Realteκ_guest και ενα κωδικο με αστερακια ο οποιος φυσικα δεν λογγάρι δοκιμασα να φτιαξω εναν χρηστη με το ιδιο ονομα αλλα δεν γινεται .
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 θα σε γελασω.απλα ο ρουτερ σου δεν εχει καμια αναμειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.