Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά Home Cinema

zoocra77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

ενδιαφέρομαι για την αγορά Home Cinema γύρω στα 200 Ευρώ (πάνω κάτω)..

Ο πατέρας μου δλδ που έχει φαγωθεί πήγε και ρώτησε και του προτείνανε αυτό http://www.skroutz.gr/c/565/home-cinemas.html?keyphrase=philips+hts (HTS 3164) στα 180 ευρώ.Αξίζει η αγορά του ή μπορεί να βρεθεί και καλύτερο με λίγα παραπάνω λεφτά(βασικά και πολύ παραπάνω αφού δεν έχει οικονομικό πρόβλημα μεγάλο και του έχει καρφωθεί να πάρει 1).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξίζει η αγορά του ή μπορεί να βρεθεί και καλύτερο με λίγα παραπάνω λεφτά(βασικά και πολύ παραπάνω αφού δεν έχει οικονομικό πρόβλημα μεγάλο και του έχει καρφωθεί να πάρει 1).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Ποσο πιο παραπανω ? Γιατι αρχιζουν και παιζουν κομματια μετα ...Και ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος ?

Παντως σαν ετοιμο πακετακι εγω προτεινω και αυτο το σονυ στα 380 Ε (η οπου το βρει φθηνοτερα) .Kαι ενα bd player των 100 Ε (η ενα φθηνιαρικο dvd player, η ενα φθηνο media player ) :-D

Είναι γύρω στα 26 τετραγωνικά ο χώρος που θέλει να μπουν τα ηχεία.Τιμή θέλει τελικά γύρω στα 280 max.

Βρήκα και αυτά να μου πείτε αν αξίζουν στα 229 Ευρώ:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0462548&catid=060600&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=LG_HB405SU&utm_campaign=MultiramaallL01w18022011

Αλλά και αυτά που είδα ότι τα προτείνετε σε άλλο topic:

http://www.skroutz.gr/s/265137/LG-HT805TH.html

Είδα τα πρώτα έχουν και blueray και βίντεο μέσω youtube αλλά είναι 400 watt..Tα δεύτερα είναι από ότι κατάλαβα καλύτερα σαν ηχεία.

Παιδιά καμιά άλλη βοήθεια?Γιατί είμαι άσχετος με αυτά...400 watts του πρώτου θα με φτάσουν για τον συγκεκριμένο χώρο ή να κινηθώ για το δεύτερο που είναι στα 850w.Έτσι και αλλιώς blueray δεν νομίζω να χρησιμοποιεί καθόλου οπότε το LG HT805TH νομίζω ότι θα ταν καλύτερη επιλογή.Εσείς τι λέτε?Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε να δω?

Τραγικές επιλογές... Για κάτι αξιοπρεπές πρέπει να πας τουλάχιστον σε ένα σετ σαν το Sony. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα σπιρτόκουτα που έχουν για ηχεία τα σετ αυτά θα σε καλύψουν στο θέμα home-cinema? Πιστεύεις ότι θα ακούσεις διαλόγους πχ? Mauese-Kino τα λένε οι Γερμανοί στα reviews κάτι τέτοια σετ (κινηματογράφος για ποντικάκια...), μην πετάς τα λεφτά σου. Χρειάζεσαι κάτι αισθητά ισχυρότερο και ρποαφανώς ακριβότερο για να καλύψεις τόσα τετραγωνικά. Τους λείπει πολύ απλά ο "όγκος".

Αν δεν αυξήσεις τον προϋπολογισμό, θα αποκτήσεις απλώς πολύ μοδάτες, εικαστικές παρεμβάσεις στο χώρο. Α, τα ψηλά τα κολωνάτα τα Lg μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν καλόγεροι για να κρεμάς κάνα παλτό.

Φιλε μου ο απο πανω εχει χιλια δικια.Ο χωρος ειναι αρκετα μεγαλος και το μπατζετ αρκετα μικρο.

Εχω μια προταση να σου κανω αλλα θα πρεπει να δωσεις κατι παραπανω.Δεν προκειται ομως να το μετανοιωσεις.

Αρχικα για τα ηχεια σου προτεινω αυτα με αγορα απευθειας απο τον κατασκευαστη.

Στην συνεχεια θα ριξεις μια ματια σε αυτη την σελιδα οπου ο ιδιος ο κατασκευαστης προτεινει καποιους av ενιχυτες προκειμενου τα ηχεια του ν' αποδωσουν σωστα.Στην περιπτωση σου ο ποιο φθηνος προτεινομενος ειναι ο pioneer vsx420

Link

Τωρα αν δεν εχεις καποιο dvd ενα απο τα πλεον αξιολογα ειναι αυτο

Αποψη μου ειναι πως με κοντα στα 450 ευρω στηνεις ενα αξιολογο hc.Δεν πετας τα 300 σου ευρω για κατι μετριο βαζεις λιγα ακομα και δημιουργεις ενα σχετικα δυνατο συστηματακι.

Κατάλαβα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Θα προσπαθήσω να τον πείσω ότι δεν χρειάζεται HC ,γιατί κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζετε(καταναλωτική μανία επειδή έχει καλούτσικη τηλεόραση :P) και θα του πω να πάρει ή κάτι ποιο φτηνό σε στυλ hi fi για την μουσική του ή να πάει σε κάτι ποιο ολοκληρωμένο που προτείνει ο φίλος ο Κώστας.Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω...

Εντομεταξεί χθές έψαξα λίγο να ενημερωθώ για τις δυνατότητες ηχείων κτλ και κατανόησα αρκετά για τα watt ενισχυτές κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...