Προς το περιεχόμενο

PS3 160Gb 199 euro MediaMarkt

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θες 3d νομίζω έχεις άλλο πρόβλημα.. το κόστος της 3d tv...

anyway, για 1.4 που λες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751935 (10 ευρώ)

παραπάνω δεν αξίζει...

Εγώ χτύπησα αυτό εδώ μαζί με το ps3(http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-14-18M-HC28AWG.htm) και μου βγήκε πολύ καλό.Έχω και καλώδιο με 5 ευρό απο το wd live στον ενιχυτή απλά απο τον ενισχυτή στην tv αξίζει να είναι λίγο καλύτερο το καλώδιο.

Το κόστος της 3d tv ένας που τα έχει θα τα δώσει αν δεν τα έχει δώσει είδη.Για μας θα βγούνε και φθηνότερες χωρίς γυαλιά και χωρίς καθόλου crosstalk.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περασα και εγω μολις απο το media. Δεν πηρα γιατι αν και με ετρωγε η τσεπη μου, δεν εχω πολλα λεφτα στην ακρη. Εχω PS3 αλλωστε, απλα το ηθελα γιατι 50ε ειναι το δευτερο dualshock που το χρειαζομαι, και αποκει και περα μια δευτερη κονσολα για το online, και να σπασω την παλια με CFW δε με χαλαγε για 150 ευρω. Τεσπα, το Πασχα θα ειμαι σε καλυτερη φαση οικονομικα λογικα που θα βαλει το carrefour.

Για ενημερωση των υπολοιπων, στις 6.30 λοιπον ειχε καμια 20αρια κομματια, και μου ειπε ο γυαλακιας που τα πουλαει στον πανω οροφο (τα κομματια ειναι στην εξοδο βεβαια, αλλα αυτος σου βγαζει την προσφορα για το ταμειο) οτι ειχε 100 το πρωι και αυριο μαλλον δε θα υπαρχουν. Ειπε και ενα καρο αλλες παπαριες βεβαια, πηγε να πουλησει το καλωδιο της Sony και ειπε σε ενα παιδι που ειχε νοικιασει ps3 απο το videoseven και δεν ειχε δει τοσο καλη ποιοτητα οτι εφταιγε το hdmi του...ελεος. Μου ειπε και οτι "αυτο με το τσιπακι, ξερω ποιο λες....μη το κανεις, θα σου καει μεθαυριο....ξερω τι σου λεω" .......καλα ΟΚ οσο υπαρχει τσιπακι αλλο τοσο καιγεται κιολας :D Καλα που ειμαι στ'αρχιδιστης και δεν ασχολουμαι με κατι τετοια....αν και τον λυπηθηκα τον αλλον που πηγε να παρει το καλωδιο με τα 25 ευρω...κριμας

Δημοσ.

@king υπάρχει και το metro 2033, το armed assault , το bc2 που τα γραφικά απλά δε συγκρίνονται και ένα κάρο ακόμη παιχνίδια..

άσε που το να παίξεις online fps, strategy κτλ με το χειριστήριο είναι ανέκδοτο..( και ξέχασα και τα mmo έτσι)

όσο για την πειρατία sry αλλά κανείς δε σε οδήγησε εδώ απλά αυτή είναι η νοοτροπία σου(και η δική μου πολλές φορές δεν τα παίρνω όλα αυθεντικά αλλά όσα μου αρέσουν

πραγματικά, τα αγοράζω)..στο κάτω-κάτω αγόρασε πιο παλιούς τίτλους που είναι φτηνότεροι και όταν πέσουν οι τιμές στους νέους κοιτάς και προς τα εκεί..

η τιμή είναι απλά δικαιολογία και τίποτα άλλο..εκτός και αν θεωρείς μάγκα τον ευατό σου επειδή το παίζεις σπασμένο πριν το πάρει ο άλλος γνήσιο -_-

• Moderators
Δημοσ.

...

όσο για την πειρατία sry αλλά κανείς δε σε οδήγησε εδώ απλά αυτή είναι η νοοτροπία σου(και η δική μου πολλές φορές δεν τα παίρνω όλα αυθεντικά αλλά όσα μου αρέσουν

πραγματικά, τα αγοράζω)..

Δεν εχει νοημα να προσπαθει ο ενας να την πει στον αλλον, ο καθενας εχει την αποψη του, τη γνωμη του που ειναι αποτελεσμα μιας ολοκληρης σκεψης και ζωης. Ο καθενας αντιλαμβανεται ο,τι μπορει και πρεπει να σεβεται το δικαιωμα του αλλου να αντιλαμβανεται περισσοτερα ή λιγοτερα απο οσα μπορει ο ιδιος να αντιληφθει. Περα απο αυτο δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο θεμα-subforum για εστω αυτου του ειδους τη συζητηση - διαφωνια.

Δημοσ.

εγω ηξερα δεν βγαζει dts.σε 80αρι παλιο δεν βγαζει ηχο τωρα εσεις κατι παρεαπανω ξερετε.μεχρι 1m το καλωδιο ναι ειναι κ δεν εχει καμια διαφορα οποιο κ αν παρεις.για μεγαλυτερα παρε ενα ακριβο εκει κανει τη διαφορα.ρε ποιο καλο παιδι θα με παρει ενα απο κατω να το στειλει εδω πανω? :wub:

Δημοσ.

Αυτο που κανουν οι πωλητες οντως ειναι αηδια με αυτα που προτεινουν στον ασχετο κοσμο και για αυτο φυσικα και το εμποριο μας εχει αυτο το χαλι. Απο την αλλη για τα πειρατικα παιχνιδια ειναι μεγαλο θεμα και ειμαι της αποψης αν κατι σου αρεσει, αγορασε το για να υποστηριξεις τον developer γιατι αν δεν το αγορασεις να ξερεις οτι συμβαλλεις στο να βγαινουν προχειρα και κακογραμμενα games.

Ούτε multiman δεν χρειάζεται.Γίνεται να το τρέξεις και απο το xmb κανονικά χωρίς δισκάκι ή backup manager.

για μενα οτι παιζει και χωρις multiman οτι τον Νοεμβρη του 10 ξεκινησα να φτιαχνω τα πρωτα μου Pkgs για αυτον τον τροπο( αλλα και για cheats αλλαζοντας Hex values στο eboot.bin) πριν σκασουν τα cfw και επειδη ξερω οτι ο τροπος ειναι προβληματικος και εχει και μικρη συμβατοτητα ακομη και σημερα ο Dean ακομη και ο Rogero προτεινουν να εχεις παντα το δισκακι μεσα. Ακομη και σημερα το γραφουν με μεγαλα γραμματα http://psgroove.com/...rom-Web-Browser . Και αν ηταν εφικτο θα το βαζαν αμεσως μεσα στους managers τους που φυσικα η πλοηγηση στην κονσολα ειναι πολυ πιο ομορφη απο την αηδια αυτη που λεγεται xmb.

Δημοσ.

για μενα οτι παιζει και χωρις multiman οτι τον Νοεμβρη του 10 ξεκινησα να φτιαχνω τα πρωτα μου Pkgs για αυτον τον τροπο( αλλα και για cheats αλλαζοντας Hex values στο eboot.bin) πριν σκασουν τα cfw και επειδη ξερω οτι ο τροπος ειναι προβληματικος και εχει και μικρη συμβατοτητα ακομη και σημερα ο Dean ακομη και ο Rogero προτεινουν να εχεις παντα το δισκακι μεσα. Ακομη και σημερα το γραφουν με μεγαλα γραμματα http://psgroove.com/...rom-Web-Browser . Και αν ηταν εφικτο θα το βαζαν αμεσως μεσα στους managers τους που φυσικα η πλοηγηση στην κονσολα ειναι πολυ πιο ομορφη απο την αηδια αυτη που λεγεται xmb.

Να έχεις πάντα το δισκάκι μέσα σε παιχνίδια που το χρειάζονται.Όσα παιχνίδια έχω παίξει δουλεύουν χωρίς δισκάκι οπότε πιος ο λόγος να έχω δισκάκι μέσα?Και γιατί είναι προβληματικός αυτός ο τρόπος?Παιζω όσα παιχνίδια θέλω κανονικά χωρίς προβλήματα?Απο την άλλη δοκίμασα τα πάντα με multiman και δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι απο αυτά που παίζουν με το αρχείο pkg.Πριν λίγο δοκίμασα και το GOW collection και παίζει μια χαρά με το pkg.Ο multiman απο την πρώτη στιγμή προβλήματα μου έβγαζε και δεν έπαιζε τίποτα.

Δημοσ.

καλώδιο HDMI 5-6 ευρώ (μέχρι 2 μέτρα) και πολύ του είναι ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751944 )...

http://whatconsumer.co.uk/hdmi-cable-con/

Πολλοί έχουν μείνει στην αναλογική εποχή όπου οι επιχρυσωμένες άκρες και τα θωρακισμένα καλώδια δίνανε διαφορά.

Το να δώσεις 25-60 ευρώ για hdmi είναι σαν να δίνεις 20 ευρώ ας πούμε για sata καλώδιο.

Αυτές οι μαϊμουδιές με τα επιχρυσωμένα hdmi είναι απλά για να ξεγελούν και να εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Ακριβό καλώδιο hdmi παίρνουμε μόνο αν θέλουμε πάνω από 5 μέτρα ( δε μου έχει χρειαστεί για να το ψάξω και πολύ ).

Δημοσ.

Για να ξεκαθαριζει το θεμα με τον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ αναφερω τα εξης (χιλιοειπομενα βεβαια)

1.Αφου περαστει το παιχνιδι το επιλεγουμε απο τον MULTIMAN παταμε Χ

Λεει κατι για file permissions και το αφηνουμε να τα πατσαρει (αυτο γινεται την πρωτη φορα μονο που τρεχουμε ετσι το παιχνιδι)

Μετα οταν ρωτησει αν θελουμε να τρεξουμε το παιχνιδι απευθειας απο τον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ παταμε ΝΟ

Μας πεταει εξω στο ΧΜΒ

Παμε στο */app_home/Ps3_GAME επιλεγουμε το παιχνιδι και τρεχει

2. Μερικα παιχνιδια (5-10%) δεν τρεχουν με αυτο το τροπο αλλα θελουν ενα οποιοδηποτε γνησιο BDROM παιχνιδι για να τρεξουν

δηλαδη μετα την εξοδο απο τον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ αντι να παμε */app_home/Ps3_GAME βαζουμε ενα γνησιο DVD μεσα στο drive και τρεχουμε το παιχνιδι απο το εικονιδιο του BDROM

3. Επισης ελαχιστα παιχνιδια δεν τρεχουν ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο τροπο (τα λεγομενα black screens) αλλα μονο απο εξωτερικο σκληρο

Σε αυτη τη περιπτωση πρεπει το παιχνιδι να ειναι σε εξωτερικο σκληρο. το επιλεγουμε απο τον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ πατωντας select + X μαζι

Μας ρωταει αν θελουμε να το τρεξουμε σε patched mode (η κατι τετοιο) και παταμε yes

Μας πεταει εξω στο ΧΜΒ παλι, --> δισκακι στο BDROM --> επιλογη απο το εικονιδιο του BDROM και τρεχει

με αυτους τους 3 τροπους και ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ ΜΟΝΟ τρεχει το 100% των παιχνιδιων αυτη τη στιγμη

Ρε συ τα έκανα αυτά άπειρες φορές και πάλι τίποτα και με δισκάκι και με selec+x τα πάντα δεν έπιασε.Ίσως επειδή δεν τα έχω αυθεντικά τα backups για αυτό να μην παίζουν(killzone 2,uncharted 2 που τα έχω αυθεντικά δεν τα έκανα backup να τα δοκιμάσω).Το call of duty black ops παίζει παντού με δισκάκι έτσι?Με το pkg δεν θέλει δισκάκι.Πριν έλιωνα κανα τρίωρο με god of war και εντάξει απίστευτο παιχνίδι ίσως το καλύτερο.Πάλι με αυτό τον τρόπο χωρίς δισκάκι η τίποτα άλλο.Ίσως στο μέλλον να ξαναδοκιμάσω το multiman αλλά για τώρα δεν αξίζει νομίζω αφού τα games παίζουν τέλεια με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.

Ρε συ τα έκανα αυτά άπειρες φορές και πάλι τίποτα και με δισκάκι και με selec+x τα πάντα δεν έπιασε.Ίσως επειδή δεν τα έχω αυθεντικά τα backups για αυτό να μην παίζουν(killzone 2,uncharted 2 που τα έχω αυθεντικά δεν τα έκανα backup να τα δοκιμάσω).Το call of duty black ops παίζει παντού με δισκάκι έτσι?Με το pkg δεν θέλει δισκάκι.Πριν έλιωνα κανα τρίωρο με god of war και εντάξει απίστευτο παιχνίδι ίσως το καλύτερο.Πάλι με αυτό τον τρόπο χωρίς δισκάκι η τίποτα άλλο.Ίσως στο μέλλον να ξαναδοκιμάσω το multiman αλλά για τώρα δεν αξίζει νομίζω αφού τα games παίζουν τέλεια με αυτό τον τρόπο.

Φιλε μου θα σου πω αυτο που ισχυει κατα την αποψη μου και στα τηλεφωνα και στα πισια και παντου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ και αν εσενα σε βολευει αυτο ειναι πολυ ευχρηστος τροπος οντως

Εγω απλα ειπα πως λειτουργει ο ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ, τιποτα παραπανω

Καλημερα σε ολους!!!

Άσχετο: λινκ για το που βρισκουμε pkg εχεις? απο που τα κατεβαζεις? καλο ειναι να υπαρχει, δεν ξερεις ποτε....στειλε π.μ. αν μπορεις

Δημοσ.

Παιδιά σας έστειλα πμ.Αν έχετε απορίες ρωτήστε ότι θέλετε.Χθες δοκίμασα και το infamous και το GOW collection και δουλεύουν περίφημα χωρίς disk η backup manager και αυτά.

Φιλε μου θα σου πω αυτο που ισχυει κατα την αποψη μου και στα τηλεφωνα και στα πισια και παντου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ και αν εσενα σε βολευει αυτο ειναι πολυ ευχρηστος τροπος οντως

Εγω απλα ειπα πως λειτουργει ο ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ, τιποτα παραπανω

Καλημερα σε ολους!!!

Άσχετο: λινκ για το που βρισκουμε pkg εχεις? απο που τα κατεβαζεις? καλο ειναι να υπαρχει, δεν ξερεις ποτε....στειλε π.μ. αν μπορεις

Κοίτα και ο multiman δεν θα με χαλούσε αλλά 3 μέρες παιδευόμουν και δεν είχα καταφέρει τίποτα.Black screens συνέχεια έβγαζαν.Και με 1,16 και με 1,15,15 έκδοση.Οπότε δεν είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν μου αρέσει απλά δεν μου έπαιξε τίποτα.Απο την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα γιατί τώρα είναι πιο εύχρηστος τρόπος και βολεύει αφάνταστα.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα γιατι με pm? Ολα επιτρεπονται εκτος απο αυτο;ohmy.gif Τα μουλτι, τα cfw και τα μουλινεξ επιτρεπονται αλλα το pkg απαγορευεται; Μηπως επειδη ειναι το μονο που δουλευει; tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...