mtzs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ετσι ακαδημαικα. αν εχεις παει στην 3.56 μπορεις να περασεις την 3.55 η δεν σε αφηνει? Δεν γινεται να πας απο 3.56 σε 3.55 ουτε υπαρχει CFW3.56 Γιαυτο αλλωστε γραφω μην κανετε αναβαθμιση online --> Σας παει αυτοματως 3.56 και μετα πεταξε το πουλακι !!!
The Ripper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 μη λεμε οτι ναναι τωρα... Εχω PS3 και εχω και PC, και εχω και 120" οθονη με προβολεα 1080p και μπορω να κρινω αρκετα καλα την ποιοτητα σε αυτο το μεγεθος. Οι καλες ματροσκες ελαxιστη διαφορα εχουν απο Bluray, οχι και "γευση" ελεος... και το λεω με βαρια καρδια αυτο, γιατι εχω 11tb δισκους με 193 δισκακια bluray ριπαρισμενα μεσα, και δε μπορω να πω οτι αξιζουν τα 30-40gb που μου πιανει το καθενα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Αλλα καβλα ειναι, τι να κανεις...συνεχιζω με bluray. Οχι ομως και να κανω την τριχα τριχια επειδη με βολευει, οι διαφορες ειναι αρκετα δυσδιακριτες. Στον ηχο, τα HD codecs παλι εχουν μια μικρη διαφορα που μονο με καλα στημενο Home cinema Και σε επαρκεις εντασεις μπορεις να καταλαβεις. Στο χωρο μου μπορω σε καποιο βαθμο, οχι ομως τρελη διαφορα. το 90% των κατοχων ουτε καν που στην καλυτερη θα ειναι με ηχειακια 5.1 γυρω απο την τηλεοραση (και δεν θα εχουν καν αποκωδικοποιηση των HD codecs, αλλα λεμε τωρα). Οσο για τα φτηνα Bluray players, δηλαδη που υπολειπονται του PS3 σε ποιοτητα? Μηπως μιλαμε για 5ετιας που δινουν 1080i απο hdmi? Η μηπως κυκλοφορουν bluray players με scart...? Το πλεονεκτημα του PS3 ειναι στην αναβαθμισημοτητα. Βγηκε 3D πχ και το βαλανε με ενα firmware....οι αλλοι κατσανε στο παγωτο....αυτο να μου το πεις σαν επιχειρημα, αλλα οχι οτι ναναι... Τωρα σχετικα με το θεμα θα γραψουμε τιποτα? Πηγε κανεις σημερα, πηρε? Εχει κομματια το media? Φιλε μην ανησυχεις ο υπαλληλος μ ειπε οτι δν γινεται κ χαμος με τν προσφορα εχει ακομη αρκετα κομματια
zeremefico Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η κάβλα γράφεται με υ. Sent from my iPhone using Insomnia
The Ripper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η κάβλα γράφεται με υ. Sent from my iPhone using Insomnia και το καβλι γιατι γραφεται με β?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα σχετικα με το θεμα θα γραψουμε τιποτα? Πηγε κανεις σημερα, πηρε? Εχει κομματια το media? Λιγο πιο πανω τα εχουμε πει...
vrwmiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το ps3 δεν βγαζει ηχο dts θελει μετατροπη σε ac3.269 to 320 στο σταθμο θεσ/νικη.ποτε θα φερουν το 160 ρε γαμω....
beez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 γιατι δεν βγαζει ηχο dts? αν πας στο sound menu υποστηριζει δυο πρωτυπα 5.1 dolby και dts η καπως αλλιως τα λεει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το ps3 δεν βγαζει ηχο dts θελει μετατροπη σε ac3.269 to 320 στο σταθμο θεσ/νικη.ποτε θα φερουν το 160 ρε γαμω.... Βγαζει οπως λεει και ο beez. Μεχρι να παρω ηχο απο την οπτικη ειδα και επαθα, πολλες ρυθμισεις που επρεπε να ειναι on απο τη μανα τους ειναι off... καλα ρε beez, οταν το εβαλα πανω, ειδε τη συνδεση HDMI και πηγε μονο του 1080p (το μονο που εκανε μονο του σωστα ), εσυ τι εκανες και επαιζες 2 μερες σε 576p;
beez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 κατι παιζει με το καλωδιο μου αγορασμενο απο το αμαζον super-special v1,4 gamaokaiderno. μαλλον μου βγηκε μαπα.
DeareN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Kαλοριζικο σε ολα τα παιδια το μηχανημα, βαλτε τωρα και Kmew 3.55 cfw + Multiman manager και ειστε μια χαρα. Και για οποιον δεν εχει παιξει το Red dead Redemption και το expansion του πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη για παιχνιδι στο Ps3.
mtzs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Kαλοριζικο σε ολα τα παιδια το μηχανημα, βαλτε τωρα και Kmew 3.55 cfw + Multiman manager και ειστε μια χαρα. Και για οποιον δεν εχει παιξει το Red dead Redemption και το expansion του πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη για παιχνιδι στο Ps3. Δεν αντιλεγω για το RDR Αλλα οτι καλυτερο εχω παιξει μεχρι στιγμης ειναι το GOW3 (God Of War 3) Οποιος θελει "original games" για CFW 3.55 να στειλει π.μ
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Βγαζει οπως λεει και ο beez. Μεχρι να παρω ηχο απο την οπτικη ειδα και επαθα, πολλες ρυθμισεις που επρεπε να ειναι on απο τη μανα τους ειναι off... καλα ρε beez, οταν το εβαλα πανω, ειδε τη συνδεση HDMI και πηγε μονο του 1080p (το μονο που εκανε μονο του σωστα ), εσυ τι εκανες και επαιζες 2 μερες σε 576p; Η καλύτερη σύνδεση είναι με hdmi σε ενισχυτή.Βρίσκει αυτόματα το 1080p και ο ήχος πάντα θα είναι dts ή lpcm 5.1. Kαλοριζικο σε ολα τα παιδια το μηχανημα, βαλτε τωρα και Kmew 3.55 cfw + Multiman manager και ειστε μια χαρα. Και για οποιον δεν εχει παιξει το Red dead Redemption και το expansion του πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη για παιχνιδι στο Ps3. Ούτε multiman δεν χρειάζεται.Γίνεται να το τρέξεις και απο το xmb κανονικά χωρίς δισκάκι ή backup manager. Δεν αντιλεγω για το RDR Αλλα οτι καλυτερο εχω παιξει μεχρι στιγμης ειναι το GOW3 (God Of War 3) Οποιος θελει "original games" για CFW 3.55 να στειλει π.μ Πριν λίγο κατέβηκε η collection του GOW(1+2) και αν δεν τερματιστεί GOW 3 δεν έχει.Δεν λέει να παίζεις το τρίτο μέρος αν δεν έχεις παίξει πρώτα τα προηγούμενα. Παιδια μολις πηγα απο media markt k πηρα ps3 η προσφορα ειναι πολυ καλη ΑΛΛΑ εχουν κανει μια μικροπ...ια στο φυλλαδιο φαινεται σα να σου δινουν κ το pro αλλα δεν ειναι μεσα στην τιμη επισης δν εχει καλωδιο hdmi αρα η πραγματικη τιμη ειναι με ενα καλο καλωδιο hdmi +25 Ε και με ενα παιχνιδι πχ pro σε προσφορα +10 Ε αρα υπολογιστε 235 Ε τουλαχιστον Εγώ πήρα με 15 ευρό απο το πλαισιο ενα με χρυσες επαφες και δεν ειχα προβλημα.Επίσης καλώδια πάνω απο 50-60 ευρό δεν έχουν τίποτα παραπάνω απο άλλα με 10-15.Απλά το marketing ειναι για αυτούς που τα έχουν να τα δώσουν. Τι 235 ρε φιλε; Δηλαδη επειδη ο πωλητης ειχε ταλεντο ειναι μαπα η προσφορα; Εγω 199 εδωσα και εφυγα. HDMI βρισκεις και με 3-4-5 ευρω εξισου καλα με τα 25 που εδωσες. Στα αλλα μαγαζια το PS3 εχει καλωδιο στη συσκευασια; (θελω απαντηση σε αυτο γιατι μου εκανε μια ψιλοεντυπωση) Ουτε παιχνιδι εχει οταν το παιρνεις σκετο. Οσο για το παιχνιδι εσυ εκανες την μικροπατατια, αφου λεει 9.99 (δεν εχει Ελληνικα, ειναι το παλιο κλπ ελπιζω να τα ξερεις αυτα - τα γραφει πανω στο φυλλαδιο). Ετσι ειναι παντα τα φυλλαδια του MM, εχουν παντα διπλα σχετικα προιοντα με τις τιμες τους. Πχ σε μια μηχανη σου βαζει διπλα μια θηκη μια καρτα μνημης κλπ με τις τιμες τους - δεν λεει πουθενα δωρο.... Δεν υπάρχει καλώδιο hdmi στη συσκευασία. μη λεμε οτι ναναι τωρα... Εχω PS3 και εχω και PC, και εχω και 120" οθονη με προβολεα 1080p και μπορω να κρινω αρκετα καλα την ποιοτητα σε αυτο το μεγεθος. Οι καλες ματροσκες ελαxιστη διαφορα εχουν απο Bluray, οχι και "γευση" ελεος... και το λεω με βαρια καρδια αυτο, γιατι εχω 11tb δισκους με 193 δισκακια bluray ριπαρισμενα μεσα, και δε μπορω να πω οτι αξιζουν τα 30-40gb που μου πιανει το καθενα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Αλλα καβλα ειναι, τι να κανεις...συνεχιζω με bluray. Οχι ομως και να κανω την τριχα τριχια επειδη με βολευει, οι διαφορες ειναι αρκετα δυσδιακριτες. Στον ηχο, τα HD codecs παλι εχουν μια μικρη διαφορα που μονο με καλα στημενο Home cinema Και σε επαρκεις εντασεις μπορεις να καταλαβεις. Στο χωρο μου μπορω σε καποιο βαθμο, οχι ομως τρελη διαφορα. το 90% των κατοχων ουτε καν που στην καλυτερη θα ειναι με ηχειακια 5.1 γυρω απο την τηλεοραση (και δεν θα εχουν καν αποκωδικοποιηση των HD codecs, αλλα λεμε τωρα). Οσο για τα φτηνα Bluray players, δηλαδη που υπολειπονται του PS3 σε ποιοτητα? Μηπως μιλαμε για 5ετιας που δινουν 1080i απο hdmi? Η μηπως κυκλοφορουν bluray players με scart...? Το πλεονεκτημα του PS3 ειναι στην αναβαθμισημοτητα. Βγηκε 3D πχ και το βαλανε με ενα firmware....οι αλλοι κατσανε στο παγωτο....αυτο να μου το πεις σαν επιχειρημα, αλλα οχι οτι ναναι... Τωρα σχετικα με το θεμα θα γραψουμε τιποτα? Πηγε κανεις σημερα, πηρε? Εχει κομματια το media? Σε 120" οθόνη αξίζους τα full bluray σίγουρα.Σε 60άρα και κάτω τα mkv των 10gb είναι τέλεια.Έχω 2 σκληρούς 1,5tb με 1080p και άλλους 2 με 720p.Διαφορά δεν θα δεις ανάμεσα τους σε 42" τηλεόραση. Αυτο λεγαμε λιγο πριν το μηνυμα σου. Οτι δυστυχως το ps3 τρωει 115Watts για να παιξει ενα bluray δισκακι, ενω ενα bluray player θελει 20 Watts! Καποιο λαθος κανεις. Μπορει να πουμε οτι υπολοιπονται ελαφρως σε εικονα (λογω συμπιεσης) αλλα σε ηχο δεν υπαρχει καμια μα καμια διαφορα αφου ειναι DTS και στην ματροσκα και στο δισκακι. Οχι τιποτα αλλο, βαρεθηκα να βλεπω να "καθονται" τα παιχνιδια του Γερμανου απο περσι! + Αντε μπας και βαλουμε και κανενα bluray disk στη συλλογη ταινιων... Ειχε καμια 40αρια κομματια το πρωι! Το δισκάκι θα βγάζει και dts-ma,true-hd όπως υπάρχουν και ματρόσκες που έχουν dts-ma,true-hd.Και αν έχεις ενισχυτή που να το υποστηρίζει αξίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καλώδιο HDMI 5-6 ευρώ (μέχρι 2 μέτρα) και πολύ του είναι ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751944 )... http://whatconsumer.co.uk/hdmi-cable-con/
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 νταξ αν ο άλλος δε μπορεί να κάνει τα βασικά στο pc (με drivers κτλ), τότε ναι ας πάνε σε κονσόλες .. όσο για τα γραφικά απλά δείτε βίντεο του crysis 2 και στις 2 πλατφόρμες και τα ξαναλέμε.. και το crysis εμένα μου τρέχει ικανοποιητικότατα με κάρτα διετίας(radeon 4890) σε 1920Χ1080.. το GOW3 καλύτερα γραφικά απο το crysis??ok ότι πεις...όπως προείπε κάποιος το hardware του play, xbox είναι ανάλογο μιας 7800 vga...το γνωρίζετε ότι πάνε πολλά χρονάκια που βγήκε έτσι??με τέτοιο hardware πως επιμένετε ότι τα γραφικά είναι καλύτερα στις κονσόλες, άξιο απορίας...και μιλάει κάποιος που έχει και κονσόλα και pc και παίζει και στα 2... και υποθέτω ότι γνωρίζετε ότι σε πολλά games στις κονσόλες είναι locked στα 30 frames, πράγμα απάλευτο έτσι? και τέλος κοιτάξτε όπως ξαναείπα το κόστος των παιχνιδιών σε κονσόλες και pc..οι διαφορές είναι τραγικές.. @louben ένας γνωστός μου το πήρε απο το mediamarkt στη Θηβών, αλλά ήξερε κάποιον που δουλεύει εκεί μήπως μπορείς να εξηγήσεις πως γίνεται αυτό?? To θέμα είναι ότι ένα crysis υπάρχει για το pc και τίποτα αλλο.Το τερμάτισα όταν είχε βγει δεν είχε και το τρελό σενάριο αλλά είναι το μόνο παιχνίδι που θέλει τόσο δυνατά pc για να παίξει καλά.30 fps είναι μια χαρά.Και παραπάνω να έχεις δεν το καταλαβαίνει το μάτι. Επίσης δεν τρελάθηκα ακόμα να δίνω τα 70άρια για ένα παιχνίδι.Είδικα στις μέρες μας.Το έχω πρωτού το πάρει ο άλλος σε αυθεντικό που θα σκάσει την 70άρα και το έχω τερματίσει κιόλας.Οπότε ναι αυτοί μας οδήγησαν στην πειρατεία δεν φταίμε εμείς. καλώδιο HDMI 5-6 ευρώ (μέχρι 2 μέτρα) και πολύ του είναι ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751944 )... Είναι 1.3 version.Αν θέλεις 3d πας για 1.4.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Είναι 1.3 version.Αν θέλεις 3d πας για 1.4. αν θες 3d νομίζω έχεις άλλο πρόβλημα.. το κόστος της 3d tv... anyway, για 1.4 που λες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751935 (10 ευρώ) παραπάνω δεν αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.