Προς το περιεχόμενο

PS3 160Gb 199 euro MediaMarkt

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς, αλλά με το ps3, παίρνεις κ ένα εξαιρετικό blue ray player...2 σε ένα

Αυτο λεγαμε λιγο πριν το μηνυμα σου. Οτι δυστυχως το ps3 τρωει 115Watts για να παιξει ενα bluray δισκακι, ενω ενα bluray player θελει 20 Watts!

+1 καθώς οι συνηθισμένες κατεβασμένες "ματρόσκες" των <8-10 gb μόνο γεύση της ποιότητας των αυθεντικών blu ray δίνουν, τόσο σε εικόνα όσο (κυρίως) σε ήχο.

Καποιο λαθος κανεις. Μπορει να πουμε οτι υπολοιπονται ελαφρως σε εικονα (λογω συμπιεσης) αλλα σε ηχο δεν υπαρχει καμια μα καμια διαφορα αφου ειναι DTS και στην ματροσκα και στο δισκακι.

Παιδια νομιζω οτι βγηκατε ελαφρως off topic.Τελικα το πηρε κανενας????

Οχι τιποτα αλλο, βαρεθηκα να βλεπω να "καθονται" τα παιχνιδια του Γερμανου απο περσι!

+ Αντε μπας και βαλουμε και κανενα bluray disk στη συλλογη ταινιων... grin.png

ftm04m.jpg

Ειχε καμια 40αρια κομματια το πρωι!

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχε καμια 40αρια κομματια το πρωι!

μαγκες καποιος φουρνος θα γκρεμίστηκε:) ψαχτε στην γειτονιά σας γιατι σημερα ψωμί δεν τρώτε:) χεχε

Δημοσ.

εσπασε πλεον και παιρνει αντιγραφες

οπως το πισι

α καλά να το πάμε στην πειρατεία δηλαδή?εδώ δε μπαίνω καν σε συζήτηση!

κάποιοι απο εμάς είμαστε ρομαντικοί, αγοράζουμε γνήσια και παίζουμε και online τι να κάνουμε.. :rolleyes:

@matrix σε ποιο κατάστημα τα είχε?

• Moderators
Δημοσ.

@matrix σε ποιο κατάστημα τα είχε?

Αν βλεπατε τα φυλλαδια που ειναι απο χθες στο site θα γνωριζατε οτι δυστυχως υπαρχει μονο στο Μαρουσι η προσφορα των 199€... (199+5 ευρω η βενζινα=204 ευρω και 2 ωρες απο το χρονο μου πηγε το μαλλι - δε νομιζω να το εχει παρει αλλος φτηνοτερα tongue.gif )

Για παιχνιδια δεν κοιταξα, δεν με νοιαζει καθολου για την ωρα.

Σε idle ειναι στα 76Watts.

Που βλεπουμε πιο FW εχει μεσα; Δεν μπορω να το βρω... Το βρηκα : 3.40 εχει

Δημοσ.

Παιδια μολις πηγα απο media markt k πηρα ps3 η προσφορα ειναι πολυ καλη ΑΛΛΑ εχουν κανει μια μικροπ...ια στο φυλλαδιο φαινεται σα να σου δινουν κ το pro αλλα δεν ειναι μεσα στην τιμη επισης δν εχει καλωδιο hdmi αρα η πραγματικη τιμη ειναι με ενα καλο καλωδιο hdmi +25 Ε και με ενα παιχνιδι πχ pro σε προσφορα +10 Ε αρα υπολογιστε 235 Ε τουλαχιστον

Δημοσ.

Παιδια μολις πηγα απο media markt k πηρα ps3 η προσφορα ειναι πολυ καλη ΑΛΛΑ εχουν κανει μια μικροπ...ια στο φυλλαδιο φαινεται σα να σου δινουν κ το pro αλλα δεν ειναι μεσα στην τιμη επισης δν εχει καλωδιο hdmi αρα η πραγματικη τιμη ειναι με ενα καλο καλωδιο hdmi +25 Ε και με ενα παιχνιδι πχ pro σε προσφορα +10 Ε αρα υπολογιστε 235 Ε τουλαχιστον

Καλα, καλωδιο ΗDMI δεν εχει καμια εκδοση ps3, ποτε δεν ειχε...Οπως επισης και το Xbox360.

• Moderators
Δημοσ.

Τι 235 ρε φιλε; Δηλαδη επειδη ο πωλητης ειχε ταλεντο ειναι μαπα η προσφορα; Εγω 199 εδωσα και εφυγα. HDMI βρισκεις και με 3-4-5 ευρω εξισου καλα με τα 25 που εδωσες.

Στα αλλα μαγαζια το PS3 εχει καλωδιο στη συσκευασια; (θελω απαντηση σε αυτο γιατι μου εκανε μια ψιλοεντυπωση) Ουτε παιχνιδι εχει οταν το παιρνεις σκετο.

Οσο για το παιχνιδι εσυ εκανες την μικροπατατια, αφου λεει 9.99 (δεν εχει Ελληνικα, ειναι το παλιο κλπ ελπιζω να τα ξερεις αυτα - τα γραφει πανω στο φυλλαδιο). Ετσι ειναι παντα τα φυλλαδια του MM, εχουν παντα διπλα σχετικα προιοντα με τις τιμες τους. Πχ σε μια μηχανη σου βαζει διπλα μια θηκη μια καρτα μνημης κλπ με τις τιμες τους - δεν λεει πουθενα δωρο....

Δημοσ.

Οσοι ενδιαφερεστε να βαλετε CFW να μην κανετε online update!!!

Περνατε official firmware 3.55 που το κατεβαζετε απο εδω

CFW 3.55 βρισκετε εδω

Στα αλλα μαγαζια το PS3 εχει καλωδιο στη συσκευασια; (θελω απαντηση σε αυτο γιατι μου εκανε μια ψιλοεντυπωση) Ουτε παιχνιδι εχει οταν το παιρνεις σκετο.

Κανενα PS3 δεν εχει μεσα καλωδιο HDMI

Μονο κονσολα + 1 χειριστηριο + 1 καλωδιο για συνδεση AV + scart adaptor αν θυμαμαι καλα

Απο κει και περα παιζει αναλογα με εκδοσεις και χρηματα αν θα εχει παιχνιδι μεσα

Δημοσ.

Τι 235 ρε φιλε; Δηλαδη επειδη ο πωλητης ειχε ταλεντο ειναι μαπα η προσφορα; Εγω 199 εδωσα και εφυγα. HDMI βρισκεις και με 3-4-5 ευρω εξισου καλα με τα 25 που εδωσες.

Οσο για το παιχνιδι εσυ εκανες την μικροπατατια, αφου λεει 9.99 (δεν εχει Ελληνικα, ειναι το παλιο κλπ ελπιζω να τα ξερεις αυτα - τα γραφει πανω στο φυλλαδιο). Ετσι ειναι παντα τα φυλλαδια του MM, εχουν παντα διπλα σχετικα προιοντα με τις τιμες τους. Πχ σε μια μηχανη σου βαζει διπλα μια θηκη μια καρτα μνημης κλπ με τις τιμες τους - δεν λεει πουθενα δωρο....

Τα 25 τα εδωσα γιατι γενικα πιστευω στις καλωδιωσεις αξιζει να παρεις το γνησιο μπορει κ να κανω λαθος αλλα ειναι προσωπικη αποψη οσο για το pro ρε φιλε εχει τιμη απο κατω αλλα γιατι το βαζουν ακριβως διπλα στο ps3 κ οχι στα αλλα games?οταν βλεπεις κατι διπλα διπλα ειναι λογικο να συμπεραινεις οτι πανε μαζι

• Moderators
Δημοσ.

...

Μονο κονσολα + 1 χειριστηριο + 1 καλωδιο για συνδεση AV + scart adaptor αν θυμαμαι καλα

Απο κει και περα παιζει αναλογα με εκδοσεις και χρηματα αν θα εχει παιχνιδι μεσα

Ακριβως αυτα εχει μεσα. + το καλωδιακι usb για το χειριστήριο. Μα καλα δεν επρεπε να εχει ενα stand για οποιον θελει να το στησει ορθιο; Ουτε καν λαστιχενια ποδαρακια δεν εχει στην πλευρα, απαραδεκτη η sony at first sight...

Δεν μιλαμε για bundles, τα σκετα ειναι παντου σκετα. Το να πεφτει καποιος απο τα συννεφα οταν ακουει οτι μεσα δεν εχει παιχνιδι σημαινει απλα οτι δεν γνωριζε - δεν ερευνησε καλα πριν την αγορα του. Αλλα ευτυχως επεσε στην καλυτερη περιπτωση rolleyes.gif

Τα 25 τα εδωσα γιατι γενικα πιστευω στις καλωδιωσεις αξιζει να παρεις το γνησιο μπορει κ να κανω λαθος αλλα ειναι προσωπικη αποψη οσο για το pro ρε φιλε εχει τιμη απο κατω αλλα γιατι το βαζουν ακριβως διπλα στο ps3 κ οχι στα αλλα games?οταν βλεπεις κατι διπλα διπλα ειναι λογικο να συμπεραινεις οτι πανε μαζι

Μεγαλο λαθος - πηγαν 25 ευρω χαμενα, αλλα αφου ηταν ενσυνείδητη επιλογη σου δεν στεναχωριεσαι. ΟΚ.

Ετσι το κανουν παντα στα φυλλαδια τους με σκοπο να ψιλομπερδεψουν. Οσοι ομως εχουμε δει 2-3 φορες αυτα τα φυλλαδια δεν πρεπει να συνεχιζουμε να την "παταμε". Ειδικα αφου ειχε και τιμη. Οταν ειναι "δωρο" κατι δεν εχει τιμη και εχει και ενα συμβολο "+" μεταξυ των δυο.

Δημοσ.

πάρα πολύ καλή τιμή...

μάλλον όσοι πήραμε απο amazon, έπρεπε να περιμένουμε λίγες μέρες..

oh well...

Δημοσ.

Οσοι ενδιαφερεστε να βαλετε CFW να μην κανετε online update!!!

Περνατε official firmware 3.55 που το κατεβαζετε απο εδω

CFW 3.55 βρισκετε εδω

Κανενα PS3 δεν εχει μεσα καλωδιο HDMI

ετσι ακαδημαικα. αν εχεις παει στην 3.56 μπορεις να περασεις την 3.55 η δεν σε αφηνει?

Δημοσ.

+1 καθώς οι συνηθισμένες κατεβασμένες "ματρόσκες" των <8-10 gb μόνο γεύση της ποιότητας των αυθεντικών blu ray δίνουν, τόσο σε εικόνα όσο (κυρίως) σε ήχο. Επιπλέον, τα φθηνά blu ray players υπολείπονται σε σχέση με το ps3 σε απόδοση ποιότητας.

μη λεμε οτι ναναι τωρα...

Εχω PS3 και εχω και PC, και εχω και 120" οθονη με προβολεα 1080p και μπορω να κρινω αρκετα καλα την ποιοτητα σε αυτο το μεγεθος.

Οι καλες ματροσκες ελαxιστη διαφορα εχουν απο Bluray, οχι και "γευση" ελεος... και το λεω με βαρια καρδια αυτο, γιατι εχω 11tb δισκους με 193 δισκακια bluray ριπαρισμενα μεσα, και δε μπορω να πω οτι αξιζουν τα 30-40gb που μου πιανει το καθενα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Αλλα καβλα ειναι, τι να κανεις...συνεχιζω με bluray. Οχι ομως και να κανω την τριχα τριχια επειδη με βολευει, οι διαφορες ειναι αρκετα δυσδιακριτες. Στον ηχο, τα HD codecs παλι εχουν μια μικρη διαφορα που μονο με καλα στημενο Home cinema Και σε επαρκεις εντασεις μπορεις να καταλαβεις. Στο χωρο μου μπορω σε καποιο βαθμο, οχι ομως τρελη διαφορα. το 90% των κατοχων ουτε καν που στην καλυτερη θα ειναι με ηχειακια 5.1 γυρω απο την τηλεοραση (και δεν θα εχουν καν αποκωδικοποιηση των HD codecs, αλλα λεμε τωρα).

Οσο για τα φτηνα Bluray players, δηλαδη που υπολειπονται του PS3 σε ποιοτητα? Μηπως μιλαμε για 5ετιας που δινουν 1080i απο hdmi? Η μηπως κυκλοφορουν bluray players με scart...?

Το πλεονεκτημα του PS3 ειναι στην αναβαθμισημοτητα. Βγηκε 3D πχ και το βαλανε με ενα firmware....οι αλλοι κατσανε στο παγωτο....αυτο να μου το πεις σαν επιχειρημα, αλλα οχι οτι ναναι...

Τωρα σχετικα με το θεμα θα γραψουμε τιποτα? Πηγε κανεις σημερα, πηρε? Εχει κομματια το media?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...