Προς το περιεχόμενο

Apple developers

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελληνικό βιβλίο δεν ξέρω αν υπάρχει... Αλλά και να υπήρχε δεν θα το πρότεινα... (κακές μεταφράσεις ή παλιά βιβλία είναι συνήθως το πρόβλημα).

Objective-C θα πρέπει να μάθεις ούτως ή άλλως. Καλό βιβλίο για προγραμματισμό Mac (που γίνεται με Cocoa) είναι αυτό.

Ξεκίνα με Objective-C και σιγά-σιγά πηγαίνεις και παραπέρα.

Καλή περίπτωση είναι τα iMac... Φυσικά το 27'' iMac είναι καλύτερο (λόγω της μεγαλύτερης οθόνης) αλλά προφανώς και πιο ακριβό...

φιλικά,

ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα και για τον χρονο σας, κανενα macbook pro δεν κανει δουλεια ? θα δουλεψω και 3D

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα και για τον χρονο σας, κανενα macbook pro δεν κανει δουλεια ? θα δουλεψω και 3D

Δοκίμασε IMAC καλύτερα, λόγω οθόνης. Θα έχεις άπλα και αυτό μετράει. Αν το φουλάρεις και σε μνήμη, θα είσαι ΟΚ. Εγώ έχω εναν IMAC 21.5'' και ενα macbook pro, και σου λέω πως προτιμώ το IMAC αν και "χειροτερο" μηχανημα. Η οθόνη ειναι βασικη στον προγραμματισμο. Εκτός και αν θες να εχεις εξωτερικο μονιτορ. Τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Δοκίμασε IMAC καλύτερα, λόγω οθόνης. Θα έχεις άπλα και αυτό μετράει. Αν το φουλάρεις και σε μνήμη, θα είσαι ΟΚ. Εγώ έχω εναν IMAC 21.5'' και ενα macbook pro, και σου λέω πως προτιμώ το IMAC αν και "χειροτερο" μηχανημα. Η οθόνη ειναι βασικη στον προγραμματισμο. Εκτός και αν θες να εχεις εξωτερικο μονιτορ. Τότε πάω πάσο.

τι εννοεις "χειροτερο" ?

Δημοσ.

τι εννοεις "χειροτερο" ?

Εννοούσα πως το δικό μου imac είναι χειρότερο από το (πάλι δικό μου) macbook pro, οσον αφορά τον επεξεργαστή και τις κάρτες γραφικών.

Δημοσ.

Εννοούσα πως το δικό μου imac είναι χειρότερο από το (πάλι δικό μου) macbook pro, οσον αφορά τον επεξεργαστή και τις κάρτες γραφικών.

o iMac 21.5 με τον i5(3,6 Ghz), 8 GB ram και την ATI Radeon HD 5670 με 512MB πιστευεις-εται οτι ειναι καλα για προγραμματισμο (για mac) ? ασχολουμε και με το Autodesk Maya, θα το σηκωσει η μπα ? θα κολλαει ? κανει θορυβο ? ζοριζεται ? ρωταω γιατι δεν ειχα ποτε μου και μαλλoν θα ειναι το πρωτο μου.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα και για τον χρονο σας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...