Προς το περιεχόμενο

Apple developers

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι κανεις απο εσας apple developer ? και αν ναι, μπορειτε να με πειτε τα βηματα για να γινει καποιος και γενικα οτι πληροφορια πειτε ειναι καλο δεχομενη. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ειναι κανεις απο εσας apple developer ? και αν ναι, μπορειτε να με πειτε τα βηματα για να γινει καποιος και γενικα οτι πληροφορια πειτε ειναι καλο δεχομενη. Ευχαριστω εκ των προτερων

Τι εννοείς apple developer;

Για να κατεβάσεις το Xcode χρειάζεται απλώς εγγραφή.

Για να μπορείς να στείλεις εφαρμογές για iOS ή Mac στο Store χρειάζεται να πληρώσεις και κάποια χρήματα (100$ το χρόνο).

Χρειάζεται απαραίτητα να έχεις Mac υπολογιστή με Intel CPU.

αυτά τα ολίγα προς το παρόν :rolleyes:

Δημοσ.

Τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα από τις λύσεις που δίνει ένας hackintosh...

Καλύτερα ένα mac mini.

φιλικά,

Δημοσ.

γιατί ειναι απαραίτητο ο mac που θα χρησιμοποιηθεί να έχει intel cpu;

επίσης αλλη μια ερώτηση, ο mac χρειάζεται για testing να υποθέσω; ή και για άλλες δουλείες;

Δημοσ.

Τι εννοείς apple developer;

Για να κατεβάσεις το Xcode χρειάζεται απλώς εγγραφή.

Για να μπορείς να στείλεις εφαρμογές για iOS ή Mac στο Store χρειάζεται να πληρώσεις και κάποια χρήματα (100$ το χρόνο).

Χρειάζεται απαραίτητα να έχεις Mac υπολογιστή με Intel CPU.

αυτά τα ολίγα προς το παρόν :rolleyes:

η εγγραφη γιατι δεν μου πετυχαινει (η απλη)?

για το αλλο που πρεπει να πληρωσεις το ξερω αλλα δεν ξερω ποια ειναι τα βηματα(δηλαδη αν πρεπει να στειλεις καμια φορμα κτλπ)

Δημοσ.

Fax χρειάζεται να στείλεις με τα στοιχεία της πιστωτικής.

Δεν ξέρω γιατί δεν πετυχαίνει η εγγραφή... Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει;

Δημοσ.

τελικα καταφερα να κανω απλο λογαριασμο, για τον "κανονικο"(100 δολαριων) ποια ειναι τα βηματα ? θα μου κοστισει τιποτα αλλο εκτος το mac και τα 100 δολαρια ? εκει που λεει company (και ενα αλλο) τι βαζω ? εγω εβαλα μια παυλιτσα. και τελος, ποιο mac λετε ειναι καλο για προγραμματισμο ? κανενα καλο βιβλιο ξερετε ? (amazon η απο κανενα ελληνικο μαγαζι)

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

γιατί ειναι απαραίτητο ο mac που θα χρησιμοποιηθεί να έχει intel cpu;

επίσης αλλη μια ερώτηση, ο mac χρειάζεται για testing να υποθέσω; ή και για άλλες δουλείες;

Η Intel CPU χρειάζεται γιατί μόνο εκεί τρέχει το νέο Xcode καθώς και το Mac OS X 10.6.6.

Ο Mac χρειάζεται για τον προγραμματισμό και φυσικά για testing/debugging. Το τελικό testing γίνεται στην ίδια την iOS συσκευή (iPhone, iPod ή iPad).

καλημέρα,

τελικα καταφερα να κανω απλο λογαριασμο, για τον "κανονικο"(100 δολαριων) ποια ειναι τα βηματα ? θα μου κοστισει τιποτα αλλο εκτος το mac και τα 100 δολαρια ? εκει που λεει company (και ενα αλλο) τι βαζω ? εγω εβαλα μια παυλιτσα. και τελος, ποιο mac λετε ειναι καλο για προγραμματισμο ? κανενα καλο βιβλιο ξερετε ? (amazon η απο κανενα ελληνικο μαγαζι)

Τα βήματα είναι αυτά που θα βρεις στο http://developer.apple.com/programs/ios/

Δεν θα κοστίσει κάτι παραπάνω από τα 100$

Βάλε το όνομα της εταιρείας σου -- μην βάλεις παυλίτσα, καλύτερα βάλε ξανά το όνομά σου.

Όλα τα Mac κάνουν για προγραμματισμό -- το βασικό είναι να έχεις αξιοπρεπή οθόνη.

Καλά βιβλία είναι αυτό και για objective-c αυτό.

καλημέρα,

Δημοσ.

παιδια αυτο που δεν ξεκαθαρισα απο την αρχη ειναι οτι δεν ειμαι σε καμια εταιρια και δεν θα προγραμματιζω για iOS αλλα ενδιαφερομαι για mac (συγνωμη)

υπαρχει κανενα ελληνικο βιβλιο ? ποιο mac λετε να σηκωσει και το debugging αλλα και κανενα autodesk ?

Δημοσ.

παιδια αυτο που δεν ξεκαθαρισα απο την αρχη ειναι οτι δεν ειμαι σε καμια εταιρια και δεν θα προγραμματιζω για iOS αλλα ενδιαφερομαι για mac (συγνωμη)

υπαρχει κανενα ελληνικο βιβλιο ? ποιο mac λετε να σηκωσει και το debugging αλλα και κανενα autodesk ?

Ελληνικό βιβλίο δεν ξέρω αν υπάρχει... Αλλά και να υπήρχε δεν θα το πρότεινα... (κακές μεταφράσεις ή παλιά βιβλία είναι συνήθως το πρόβλημα).

Objective-C θα πρέπει να μάθεις ούτως ή άλλως. Καλό βιβλίο για προγραμματισμό Mac (που γίνεται με Cocoa) είναι αυτό.

Ξεκίνα με Objective-C και σιγά-σιγά πηγαίνεις και παραπέρα.

Καλή περίπτωση είναι τα iMac... Φυσικά το 27'' iMac είναι καλύτερο (λόγω της μεγαλύτερης οθόνης) αλλά προφανώς και πιο ακριβό...

φιλικά,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...