Προς το περιεχόμενο

site για αγορα hardware απο το εξωτερικο

minas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω site για να αγορασω το pc μου.λοιπον μην μου προτεινετε πλαισιο,multirama,visionstudio,pc1,e-shop κτλ..απο το εξωτερικο...να κανουν shipping και στην ελλαδα χωρις να βγαινει ο κουκος αηδονι.οταν βρω απο που θα αγορασω το pc τοτε θα προχωρησω σε νεο τοπικ για να δω τι θα βαλω πανω στο pc... :)

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να σου πω από που δε θα αγοράσεις... Δε ξέρω αν σου έχει έρθει ποτέ μαιλ (αυτά τα μαιλ είναι στα αγγλικά)με ένα λινκ που λέει για eshop με πολύ φτηνά προϊόντα κλπ. Αυτά τα μαιλ ποτέ μη τα κοιτάς. Είναι όλα ψάρεμα. Βλέπεις καλοστημένη σελίδα με ότι θες μέσα και δίνεις λεφτά και το προϊόν δε φτάνει ποτέ...

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να σου πω από που δε θα αγοράσεις... Δε ξέρω αν σου έχει έρθει ποτέ μαιλ (αυτά τα μαιλ είναι στα αγγλικά)με ένα λινκ που λέει για eshop με πολύ φτηνά προϊόντα κλπ. Αυτά τα μαιλ ποτέ μη τα κοιτάς. Είναι όλα ψάρεμα. Βλέπεις καλοστημένη σελίδα με ότι θες μέσα και δίνεις λεφτά και το προϊόν δε φτάνει ποτέ...

ΕΝΑ ξερω.οτι ολοκληρο forum δεν εχει να μου προτεινει απο που να αγορασω...και εχω ανοιξει τοπικ 4 φορες.. :o

Δημοσ.

ΕΝΑ ξερω.οτι ολοκληρο forum δεν εχει να μου προτεινει απο που να αγορασω...και εχω ανοιξει τοπικ 4 φορες.. :o

Ίσως επειδή όλο το forum ''επιμένει Ελληνικά'' :P

Δημοσ.

Σκέφτηκες ότι ένα ολόκληρο forum μπορεί να γνωρίζει ότι δε συμφέρει αυτή η κίνηση , λόγο είτε πολλών μεταφορικών είτε έλλειψη εγγύησης είτε μηδαμινή διαφορά τιμής που να αξίζει την αναμονή και το ρίσκο ? Μάλλον όχι . Τι περιμένεις να πάρεις 980x 300€ ?

Δημοσ.

Εγώ ΕΝΑ ξέρω. Και 44 θέματα να φτιάξεις πάλι τα ίδια θα ρωτάς...

σου έχουν απαντήσει όλοι και σου έχουν πει όλες τις εναλλακτικές, άμα εσύ δεν καταλαβαίνεις είναι δικό σου πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...