antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σαν άσχετος στον χώρο θα θελα κάποια πρόταση σχετικά με την αγορά ενός GPS στην τιμή του τίτλου. Έχω εμπειρία από κάποια MLS και είμαι σχετικά ευχαριστημένος αλλά διαβάζοντας (και μην έχοντας κάποιο μέτρο σύγκρισης) έμαθα πως δεν είναι και η καλύτερη αγορά. Αν είναι δυνατόν για >3.5" οθόνη, θα ταν ευπρόσδεκτο. Αλλά γενικά, ταχύτητα, χάρτες & ακρίβεια > μέγεθος οθόνης. edit: Θα πήγαινα για το navigon 1400 για το οποίο διάβασα καλά λόγια εδώ μέσα. Αλλά είπα μπας και βρίσκεται κάτι σε μεγαλύτερες διαστάσεις με τις ίδιες δυνατότητες (και με οικονομικότερες ΄δωρεάν αναβαθμίσεις).
GR1337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.chinavasion.com/portable-gps/5-inch-hd-touch-screen-gps-navigator/
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Παράληψή μου που δεν το ανέφερα αλλά θα ήθελα από ελληνικό κατάστημα. Ιδανικά από φυσικό κατάστημα (ή κάποιο eshop στην περιοχή της Αθήνας). Επίσης θα πρέπει να παίζει out of the box, μιας και δεν ξέρω πόσο θα κατέχει ο μέλλον ιδιοκτήτης του για customιες.
GR1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Turbo-X-GPS-i40-4-3-Greece-4368.htm Είναι χειρότερο απο τα navigon 1400 και 20, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη.
weber122 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τα turbo-x δεν τα εμπιστεύομαι. Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες συσκευές.
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 σα να αγοράζεις ένα από chinavasion είναι. κινέζικα με το logo του πλαισίου. επειδή έχω το i50 σχεδόν ένα χρόνο, με αρκετή χρήση, να πω πως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. για τα χρηματά του καλό είναι. έχει και 2 χρόνια εγγύηση. από το να δώσει τα διπλάσια για κάποιο επώνυμο αγοράζει αυτό και αν χαλάσει μετά από 2 χρόνια αγοράζει ένα άλλο στα ίδια χρήματα
GR1337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τα turbo-x δεν τα εμπιστεύομαι. Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες συσκευές. Όπως σωστά τα λέει ο cyber_katsarida όλα κινέζικα είναι. Άλλος κολλάει brand turbox, άλλος mls και πολλά άλλα. Αν θέλεις κάτι επώνυμο πας σε navigon και tomtom.
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε αν κατάλαβα καλά τα navigon που αναφέρθηκαν σε σχέση με τα Turbo-x πλεονεκτούν σε όλα εκτός απ το μέγεθος της οθόνης (και την ανανέωση χαρτών); Εννοώ ταχύτητα, ακρίβεια και (ίσως) χάρτες.
ilias8513 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Turbo-X-GPS-i40-4-3-Greece-4368.htm +1 για αυτο. Το εχω αγορασει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα χρηματα που εδωσα. Ευκολο,ευχρηστο και γρηγορο μενου και πολυ καλη ταχυτητα υπολογισμου και επαναυπολογισμου διαδρομων. Επισης εχει και ωραιο design για το αμαξι ;)
Sreak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 το έχω δει και εγώ το turbo-x στο πλαίσιο και να πω την αλήθεια εμένα δεν κίνησε και πολύ το ενδιαφέρον. Το touch δεν μου άρεσε καθόλου και είδα ότι έχει μικρή ram σε σχέση με τις άλλες συσκυές.
GR1337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε αν κατάλαβα καλά τα navigon που αναφέρθηκαν σε σχέση με τα Turbo-x πλεονεκτούν σε όλα εκτός απ το μέγεθος της οθόνης (και την ανανέωση χαρτών); Εννοώ ταχύτητα, ακρίβεια και (ίσως) χάρτες. Σε αυτά που λές + ανανέωση χαρτών. Τα navigon κάθε τρίμηνο έχουν ανανέωση σε αντίθεση με το turbox που έχει μια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος.
yiannis_1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτά που λές + ανανέωση χαρτών. Τα navigon κάθε τρίμηνο έχουν ανανέωση σε αντίθεση με το turbox που έχει μια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Αμα πληρώσεις extra βεβαίως βεβαίως...
ilias8513 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 στα turbo-x η ανανεωση χαρτων γινεται 1 φορα το χρονο χωρις εξτρα χρεωση. ειναι μεσα στην τιμη αγορας.
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά προχώρησα στην αγορά του Turbo-x που προτάθηκε. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.