Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS ~100€ +/-20

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν άσχετος στον χώρο θα θελα κάποια πρόταση σχετικά με την αγορά ενός GPS στην τιμή του τίτλου.

Έχω εμπειρία από κάποια MLS και είμαι σχετικά ευχαριστημένος αλλά διαβάζοντας (και μην έχοντας κάποιο μέτρο σύγκρισης) έμαθα πως δεν είναι και η καλύτερη αγορά.

Αν είναι δυνατόν για >3.5" οθόνη, θα ταν ευπρόσδεκτο. Αλλά γενικά, ταχύτητα, χάρτες & ακρίβεια > μέγεθος οθόνης.

edit: Θα πήγαινα για το navigon 1400 για το οποίο διάβασα καλά λόγια εδώ μέσα. Αλλά είπα μπας και βρίσκεται κάτι σε μεγαλύτερες διαστάσεις με τις ίδιες δυνατότητες (και με οικονομικότερες ΄δωρεάν αναβαθμίσεις).

Δημοσ.

Παράληψή μου που δεν το ανέφερα αλλά θα ήθελα από ελληνικό κατάστημα. Ιδανικά από φυσικό κατάστημα (ή κάποιο eshop στην περιοχή της Αθήνας). Επίσης θα πρέπει να παίζει out of the box, μιας και δεν ξέρω πόσο θα κατέχει ο μέλλον ιδιοκτήτης του για customιες.

Δημοσ.

σα να αγοράζεις ένα από chinavasion είναι.

κινέζικα με το logo του πλαισίου.

επειδή έχω το i50 σχεδόν ένα χρόνο, με αρκετή χρήση, να πω πως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

για τα χρηματά του καλό είναι. έχει και 2 χρόνια εγγύηση.

από το να δώσει τα διπλάσια για κάποιο επώνυμο αγοράζει αυτό και αν χαλάσει μετά από 2 χρόνια αγοράζει ένα άλλο στα ίδια χρήματα

Δημοσ.

Εγώ τα turbo-x δεν τα εμπιστεύομαι. Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες συσκευές.

Όπως σωστά τα λέει ο cyber_katsarida όλα κινέζικα είναι. Άλλος κολλάει brand turbox, άλλος mls και πολλά άλλα.

Αν θέλεις κάτι επώνυμο πας σε navigon και tomtom.

Δημοσ.

Οπότε αν κατάλαβα καλά τα navigon που αναφέρθηκαν σε σχέση με τα Turbo-x πλεονεκτούν σε όλα εκτός απ το μέγεθος της οθόνης (και την ανανέωση χαρτών); Εννοώ ταχύτητα, ακρίβεια και (ίσως) χάρτες.

Δημοσ.

+1 για αυτο. Το εχω αγορασει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα χρηματα που εδωσα. Ευκολο,ευχρηστο και γρηγορο μενου και πολυ καλη ταχυτητα υπολογισμου και επαναυπολογισμου διαδρομων. Επισης εχει και ωραιο design για το αμαξι ;) ;)

Δημοσ.

το έχω δει και εγώ το turbo-x στο πλαίσιο και να πω την αλήθεια εμένα δεν κίνησε και πολύ το ενδιαφέρον. Το touch δεν μου άρεσε καθόλου και είδα ότι έχει μικρή ram σε σχέση με τις άλλες συσκυές.

Δημοσ.

Οπότε αν κατάλαβα καλά τα navigon που αναφέρθηκαν σε σχέση με τα Turbo-x πλεονεκτούν σε όλα εκτός απ το μέγεθος της οθόνης (και την ανανέωση χαρτών); Εννοώ ταχύτητα, ακρίβεια και (ίσως) χάρτες.

Σε αυτά που λές + ανανέωση χαρτών.

Τα navigon κάθε τρίμηνο έχουν ανανέωση σε αντίθεση με το turbox που έχει μια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Σε αυτά που λές + ανανέωση χαρτών.

Τα navigon κάθε τρίμηνο έχουν ανανέωση σε αντίθεση με το turbox που έχει μια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος.

Αμα πληρώσεις extra βεβαίως βεβαίως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...