pitcoupe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://giannis-melina.netne.net/ Στο site που εφτιαξα (δωρεάν, by the way), μπορειτε να διαβασετε για τα ταξιδακια μας με τη μοτοσυκλετα, αλλα και διαφορες αλλες πληροφορίες. Αν υπαρχει κατι παρομοιο απο αλλους, θα χαιρομουν πολυ να το διαβασω!
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ωραίος... γνώμη μου πιο ωραίο να τα πόσταρες ξεχωριστά στα ταξιδιωτικά του moto.gr ... αλλα και έτσι είναι πολύ όμορφο... ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και εγώ την μηχανή που θέλω και να αρχίσω τα ταξίδια.. :)
pitcoupe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ωραίος... γνώμη μου πιο ωραίο να τα πόσταρες ξεχωριστά στα ταξιδιωτικά του moto.gr ... αλλα και έτσι είναι πολύ όμορφο... ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και εγώ την μηχανή που θέλω και να αρχίσω τα ταξίδια.. :) το moto.gr, ειναι πεσμενο εδω και μερες... Μακαρι να καταφερεις να παρεις μια μηχανη και να αρχισεις τα ταξιδια φιλε μου!
tarantules Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά είναι!!!! Η πεμπτουσία της ζωής (κατ εμέ).Εύχομαι να γεμίσετε τις σελίδες του site με άπειρα ταξίδια και φωτογραφίες με αναλυτικές πληροφορίες (τί είναι τί,τι σας έκανε εντύπωση,διάφορα tips για μελλοντικούς ταξιδιώτες). Θα καθήσω να τα διαβάσω ένα-ένα γιατί είμαι πολύ fan των ταξιδιών αν και έχω πάει έξω μόνο μια φορά (Μιλάνο).
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το moto.gr, ειναι πεσμενο εδω και μερες... Μακαρι να καταφερεις να παρεις μια μηχανη και να αρχισεις τα ταξιδια φιλε μου! χεχε σε ευχαριστώ... ! όντως είναι πεσμένο εγώ έχω καιρό να μπώ γιατι είχα ρίξει κάτι καντίλια σε μερικούς εκει μέσα αλλα υπάρχουν και αξιόλογα άτομα...
pitcoupe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 οπως παντου, φυσικα. Να 'στε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.