menthol1979 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχω εδώ και τρία χρόνια ένα Mio C320, το οποίο με έχει βγάλει, ως επί το πλείστον, ασπροπρόσωπο, αυτή τη στιγμή έχει iGO 8.3. Δυστυχώς όμως για το συγκεκριμένο: 1) Η μπαταρία τα έπαιξε, δεν κρατάει ούτε 1 λεπτό χωρίς το φορτιστή 2) Έχω βαρεθεί τη διαδικασία βάλε-βγάλε βεντούζα, το GPS, το φορτιστή κτλ. Σκέφτομαι τη λύση να πάρω κανένα in-dash GPS (να ενσωματώνεται δηλαδή στο ταμπλώ). Η μαμά βγάζει, θα ήταν η ιδανική λύση, αλλά δεν ξέρω τι τρέχει από λογισμικό και εαν και πώς μπορείς να το αλλάξεις. Θέλω οπωσδήποτε να μπορώ να βάλω iGO αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο. Γενικά βρίσκω κάτι κινεζιές in-dash για Auris, αλλά δεν πρόκειται να πάρω τίποτα στα τυφλά. Έχει κανείς δοκιμάσει τίποτα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Ευχαριστώ πολύ, Νίκος
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Η αγορα κινεζικου all in one εχει παντα ρισκα φιλε μου.Ξερω ατομα που δεν μπορεσαν να βαλουν ουτε destinator και πηγαν τζαμπα τα λεφτα. igo και αλλα 5 προγραμματα εχω βαλει εγω αλλα σε οθονη Kenwood 2din με navibox αλλα το κοστος ειναι πολυ μεγαλο.
GR1337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.esg1.co.uk/toyota/d9105-7-2-din-car-dvd-player-gps-bluetooth-toyota-auris-p-887.html Θα έρθει απο αγγλία, δε θα πληρώσεις τελωνείο και όσοι έχουν αγοράσει απο αυτόν είναι πολύ ικανοποιημένοι. Εννοείται οτι παίζει τα πάντα απο προγράμματα.
T-Rex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ψάξε για σχετικά θέματα στο forum του Toyota Club Hellas. Εκεί γράφουν αρκετοί τις εμπειρίες τους από τοποθέτηση τέτοιων συστημάτων. Θέλει εγγραφή (δωρεάν) για να δεις τα θέματα.
menthol1979 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμγουλές σας, ξεκινάω ψάξιμο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 http://www.esg1.co.uk/toyota/d9105-7-2-din-car-dvd-player-gps-bluetooth-toyota-auris-p-887.html Θα έρθει απο αγγλία, δε θα πληρώσεις τελωνείο και όσοι έχουν αγοράσει απο αυτόν είναι πολύ ικανοποιημένοι. Εννοείται οτι παίζει τα πάντα απο προγράμματα. Για να ειναι ετσι πρπει να ξερεις εσυ καποιον που εχει ακριβως το ιδιο και τα εχει καταφερει και με ποιο τροπο .Αυτονοητο δεν ειναι τιποτα.
GR1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Για να ειναι ετσι πρπει να ξερεις εσυ καποιον που εχει ακριβως το ιδιο και τα εχει καταφερει και με ποιο τροπο .Αυτονοητο δεν ειναι τιποτα. Εσύ έχεις laptop hp, εγώ έχω dell και κάποιος άλλος turbo-x. Υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει σε κάποιον απο εμάς το word; Ή το winamp; Ή ο firefox....; Νόμιζα οτι μιλάω με χρήστες που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τεχνολογίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ έχεις laptop hp, εγώ έχω dell και κάποιος άλλος turbo-x. Υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει σε κάποιον απο εμάς το word; Ή το winamp; Ή ο firefox....; Νόμιζα οτι μιλάω με χρήστες που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τεχνολογίας. Μαλιστα Κε expert Μιλας και συγκρινεις προγραμματα για υποολογιστες με προγραμματα για συσκευες πλοηγησης.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο με τα windows σε φορητο ή desktop.Πολλες φορες ενα προγραμμα για να δουλεψει σε τετοια συσκευη θελει "πειραγμα" ή ειδικη παραμετροποιηση ή αυτο ή η συσκευη που δεν ειναι παντα ευκολο.Πολλοι την εχουν πατησει αγοραζοντας τετοιες συσκευες αλλα οχι ολοι. Εγω εχω destinator σε navibox αλλα ουτε το destinator που εχω δουλευει σε αλλη συσκευη ουτε τα αλλα 5 προγραμματα που εχω σττο navibox θα δουλευαν αν δεν το πειραζα. Λιγη προσοχη σε χαρακτηρισμους θα σου κανει καλο.Πιστεψε με.
skipperas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ έχεις laptop hp, εγώ έχω dell και κάποιος άλλος turbo-x. Υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει σε κάποιον απο εμάς το word; Ή το winamp; Ή ο firefox....; Νόμιζα οτι μιλάω με χρήστες που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τεχνολογίας. εγώ όμως που έχω macbook ?? Sent from my iPhone using Insomnia
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 εγώ όμως που έχω macbook ?? Sent from my iPhone using Insomnia Με mac τα πραγαματα ειναι απλα.Υπαρχουν εκδοσεις και για mac .Με τα μηχανακια τα αλλα ειναι το προβλημα αλλα οπως ειπα οχι παντα.
GR1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μαλιστα Κε expert Μιλας και συγκρινεις προγραμματα για υποολογιστες με προγραμματα για συσκευες πλοηγησης.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο με τα windows σε φορητο ή desktop.Πολλες φορες ενα προγραμμα για να δουλεψει σε τετοια συσκευη θελει "πειραγμα" ή ειδικη παραμετροποιηση ή αυτο ή η συσκευη που δεν ειναι παντα ευκολο.Πολλοι την εχουν πατησει αγοραζοντας τετοιες συσκευες αλλα οχι ολοι. Εγω εχω destinator σε navibox αλλα ουτε το destinator που εχω δουλευει σε αλλη συσκευη ουτε τα αλλα 5 προγραμματα που εχω σττο navibox θα δουλευαν αν δεν το πειραζα. Λιγη προσοχη σε χαρακτηρισμους θα σου κανει καλο.Πιστεψε με. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το navibox ας το αφήσουμε γιατί είναι διαφορετικό πράγμα. Όλα τα κινέζικα all-in one δουλεύουν τα ιδια προγράμματα και μπορούν να δουλέψουν όλα. Δεν ξέρω ούτε έναν που να την έχει πατήσει με κινέζικο all-in one και δεν υπάρχει καλύτερο value for money. Προσοχή στους χαρακτηρισμούς; Δεν βρήκα κανέναν στο post μου. @skipperas Δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά λειτουργικού. Με mac τα πραγαματα ειναι απλα.Υπαρχουν εκδοσεις και για mac .Με τα μηχανακια τα αλλα ειναι το προβλημα αλλα οπως ειπα οχι παντα. Για mac δεν υπάρχει τίποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το navibox ας το αφήσουμε γιατί είναι διαφορετικό πράγμα. Όλα τα κινέζικα all-in one δουλεύουν τα ιδια προγράμματα και μπορούν να δουλέψουν όλα. Δεν ξέρω ούτε έναν που να την έχει πατήσει με κινέζικο all-in one και δεν υπάρχει καλύτερο value for money. Προσοχή στους χαρακτηρισμούς; Δεν βρήκα κανέναν στο post μου. @skipperas Δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά λειτουργικού. Για mac δεν υπάρχει τίποτα. Εγω ομως ξερω προσωπικα 2 ατομα που οσο και ετρεξαν αυτα που πηραν δεν τα κατεφεραν να δουλεψουν και εχω διαβασει και σε forums για πιο πολους.Θεωρω λοιπον παρατολμο να τα προτυνω ετσι ελαφρα τη καρδια.Σιγουρα ειναι το κλαυτερο value for money αλλα αν δουλεψει. Γραφεις : Νόμιζα οτι μιλάω με χρήστες που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τεχνολογίας. Αν δεν ειναι χαρακτηρισμος τι ειναι εξυπναδα ?Εχω χαλασει απειρα λεφτα για τετοια που και ασχετος να ημουν κατι θα ειχα μαθει.
GR1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι τύπου μηχάνημα πήρανε αυτοί που λες; 2din κινέζικο all-in one; Και τι δεν τους δούλεψε; Κάποια προγράμματα ή τίποτα; Με ποιά προγράμματα είχανε πρόβλημα; ps. Δεν έχει σημασία να χαλάσεις χρήματα, αλλά να ξοδέψεις χρόνο. Φυσικά όπως είδα σε παλιότερα posts προτείνεις με θέρμη destinator ως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης, οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες για αυτά που έμαθες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι τύπου μηχάνημα πήρανε αυτοί που λες; 2din κινέζικο all-in one; Και τι δεν τους δούλεψε; Κάποια προγράμματα ή τίποτα; Με ποιά προγράμματα είχανε πρόβλημα; ps. Δεν έχει σημασία να χαλάσεις χρήματα, αλλά να ξοδέψεις χρόνο. Φυσικά όπως είδα σε παλιότερα posts προτείνεις με θέρμη destinator ως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης, οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες για αυτά που έμαθες. Ναι για 2din all in one μιλαω.Σε εναν που ξερω εγω δουλεψε αν θυαμαμαι καλα μονο igo και στον αλλον κανενα. Και χρονο εχω ξοδεψει και με βοηθεια απο πιο σχετικους . Οσο για το destinator δεν ειμαι ο μονος που το "υπερασπιζεται" αν και με τους τελευταιους χαρτες περυσι λεει βλακεις καπου καπου. Δοκιμαζω συνεχεια για το καλυτερο.Περιμενω το dont panic να το δουμε οταν βγει. Αν λοιπον νομιζεις οτι αυτοι που επιμενουμε σε destinator ειμαστε βλακες ...δεν σου απαντω. Φιλε menthol1979 ασε μας εμας να τρωγομαστε και για κινεζικο κοιτα εδω που τα λενε πιο αναλυτικα http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=355
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.