Προς το περιεχόμενο

2 προβλήματα και 1 ερώτηση

iparis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προβλήματα:

1) iTunes : όταν συνδέω το iphone (3GS) δεν ανοίγει, και ακόμη και αν ανοίξω το itunes δεν δείχνει οτι έχω συνδέσει το iphone (το οποίο φορτίζει κανονικά)

2) Safari : ξαφνικά δεν παίζει τα βίντεο στο youtube απλά είναι μαύρο το σημείο αναπαραγωγής και τίποτε άλλο (απο το facebook μπορώ να βλέπω τα video τoυ youtube αρα το flash player λογικά λειτουργεί...)

Ερώτηση:

1) Ψάχνομαι να αγοράσω κάποιο πρόγραμμα στο iphone για να κάνω καταγραφή των οικονομικών μου στοιχείων εχω βρει κάποια όπως το pocket money αλλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, επίσης θα ήταν καλό αν υπάρχει πρόγραμμα που να τρέχει και στο iphone και στο macbook....

Eυχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόβληματα

1) Ξανα κάνε εγκατάσταση το iTunes ή ΑΝ δεν έχεις tracklist και τραγούδια σβήσε τον φάκελο του που είναι στο Music μέσα (Μήπως το συνδέεις πάνω σε καμία επέκταση ή hub ?)

2) Έβαλες κανένα extensions ??

Ερώτηση

1) Είναι και το iBank και το iFinance. Δες πιο σε βολεύει

Πρόβληματα

1) Ξανα κάνε εγκατάσταση το iTunes ή ΑΝ δεν έχεις tracklist και τραγούδια σβήσε τον φάκελο του που είναι στο Music μέσα (Μήπως το συνδέεις πάνω σε καμία επέκταση ή hub ?)

2) Έβαλες κανένα extensions ??

Προβλήματα:

1) Μάλλον θα ξανακάνω εγκατάσταση το iTunes δεν χρησιμοποιώ κάποια επέκταση ή κάτι άλλο...

2) Όχι δεν έχω βάλει κάτι καινούριο μήπως να κάνω ξανά εγκατάσταση το safari?( πως θα κρατήσω τα bookmarks κτλ?)

Προβλήματα:

1) Μάλλον θα ξανακάνω εγκατάσταση το iTunes δεν χρησιμοποιώ κάποια επέκταση ή κάτι άλλο...

2) Όχι δεν έχω βάλει κάτι καινούριο μήπως να κάνω ξανά εγκατάσταση το safari?( πως θα κρατήσω τα bookmarks κτλ?)

1 και 2 ) Αν έχεις κανένα Appzapper like πρόγραμμα τότε ρίξ τα εκεί να σβήσει όλα τα αρχεία.

2) Απο το File κάνε Export Bookmarks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...