ProSiNNeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Έχω conn-x έως 24mbps και δεν πιάνω ποτέ παραπάνω από 6,5 mbps είναι τραγικό.. Αξίζει να φύγω από ΟΤΕ και να πάω σε HOL η Forthnet? Υπόψιν ότι παίζω παιχνίδια on line. Αυτά που παραθέτω κάτω είναι από το modem. DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 6677 kbps Upstream Rate: 863 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 35 db Upstream Line Attenuation: 8.5 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 22 db
giannispaok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 1) τους παιρνεις τηλ. το λες και αν γινετε να κοιταξουν τη γραμμη σου κτλπ ρυθμισεις πχ αν στο κλειδωσουν ως 8αρα. 2) ρωτας αλλα παιδια απ ογειτονια σου αν εχουν το ιδιο προβλημα ή αν εχουν απο αλλο παροχο καλυτερα αποτελεσματα,αλλαζεις παροχο.. 3) δοκιμαζεις συνδεσμολογια σου εσωτερικα σπιτιου καλωδιωσεις-διαχωριστες-αλλαγη router ισως(δανεισου αλλο απο φιλο) ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ.... αυτα! καλη επιτυχια! τι router εχεις?
ProSiNNeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το router μου είναι Linksys WAG200G.
glad1at0re Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο ΟΤΕ παρέχει στις υπόλοιπες εταιρίες τις παλιές γραμμές του. Η λογική λέει ότι θα έχεις χειρότερη ή ίδια ταχύτητα στην καλύτερη περίπτωση. Το 6,5 πάντως δεν είναι τραγικό. Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9.
ProSiNNeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι μακριά από το κεντρικό κουτί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κάνω μια αίτηση στο κατάστημα για να φέρουν και στην περιοχή μου κοντά..Τέλος πάντων θα πάω από βδομάδα.
katsikoula Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι μακριά από το κεντρικό κουτί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κάνω μια αίτηση στο κατάστημα για να φέρουν και στην περιοχή μου κοντά..Τέλος πάντων θα πάω από βδομάδα. κ δυστυχως ξερεις που θα την σημειωσουν αυτη την αιτηση ε?
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 [...] Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9. Ε; Τι εννοείς;
ProSiNNeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 κ δυστυχως ξερεις που θα την σημειωσουν αυτη την αιτηση ε? Ξέρω αδερφέ..
simplemind79 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι μακριά από το κεντρικό κουτί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κάνω μια αίτηση στο κατάστημα για να φέρουν και στην περιοχή μου κοντά..Τέλος πάντων θα πάω από βδομάδα. είμαι και εγώ στον οτέ κάνε μια αίτηση να στο φέρουν πιο κόντα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό, τα 6.6 για 35db attenuation είναι λίγα... Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9. πέρνα μία από το adslgr.com και θα δεις πολλούς, πάρα πολλούς... πχ εγώ παίζω στα 15.5mbit...
Bspus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Για παιχνιδια Online δεν ειναι προβλημα αυτη η ταχυτητα. Και 1mbit να ειχες παλι θα επαιζες μια χαρα, χωρις βεβαια να κατεβαζεις ταυτοχρονα. Οσο για τα προβληματα συνδεσιμοτητας που λες, στο παλιο σπιτι που εμενα επιανα γυρω στα 8,5 max. Με παρομοια χαρακτηριστικα γραμμης σαν αυτα που αναφερεις. Εδω που ειμαι τωρα, παρολο που το Modem αναφερει μεγιστη επιτευξιμη γυρω στα 10mbit συμφωνα με τα χαρακτηριστικα της γραμμης, σε τετοια ταχυτητα μεσα σε λιγα λεπτα με πεταει εξω. Τελικα μετα απο αρκετα τηλεφωνα με τον OTE, η μονη λυση ηταν να με κλειδωσουν στα 2mbit/512kb για να ειναι σταθερη η γραμμη. Και πληρωνω 24ρα χωρις να μπορω να την αλλαξω επειδη εχω δεσμευτει για ενα χρονο με μειωμενη τιμη!
orck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιζεις παιχνιδια και συζηταμε ακομη να φυγεις απο τον ΟΤΕ;
Thanasis159 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλεις online gaming, ο ΟΤΕ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Όπου αλλού και αν πας, θα έχεις χειρότερα αποτελέσματα στα games.
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ο ΟΤΕ παρέχει στις υπόλοιπες εταιρίες τις παλιές γραμμές του. Η λογική λέει ότι θα έχεις χειρότερη ή ίδια ταχύτητα στην καλύτερη περίπτωση. Το 6,5 πάντως δεν είναι τραγικό. Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9. Ποιος ηρθε? Στη χειροτερη των περιπτωσεων 15-16.. Εχω κλειδωσει και 22...
ProSiNNeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος ηρθε? Στη χειροτερη των περιπτωσεων 15-16.. Εχω κλειδωσει και 22... Με conn-x?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.