Προς το περιεχόμενο

Να φύγω απο ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω conn-x έως 24mbps και δεν πιάνω ποτέ παραπάνω από 6,5 mbps είναι τραγικό..

Αξίζει να φύγω από ΟΤΕ και να πάω σε HOL η Forthnet? Υπόψιν ότι παίζω παιχνίδια on line.

Αυτά που παραθέτω κάτω είναι από το modem.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 6677 kbps

Upstream Rate: 863 kbps

Downstream Margin: 9 db

Upstream Margin: 11 db

Downstream Line Attenuation: 35 db

Upstream Line Attenuation: 8.5 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 22 db

Δημοσ.

1) τους παιρνεις τηλ. το λες και αν γινετε να κοιταξουν τη γραμμη σου κτλπ ρυθμισεις πχ αν στο κλειδωσουν ως 8αρα.

2) ρωτας αλλα παιδια απ ογειτονια σου αν εχουν το ιδιο προβλημα ή αν εχουν απο αλλο παροχο καλυτερα αποτελεσματα,αλλαζεις παροχο..

3) δοκιμαζεις συνδεσμολογια σου εσωτερικα σπιτιου καλωδιωσεις-διαχωριστες-αλλαγη router ισως(δανεισου αλλο απο φιλο)

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ.... αυτα! καλη επιτυχια! τι router εχεις?

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ παρέχει στις υπόλοιπες εταιρίες τις παλιές γραμμές του. Η λογική λέει ότι θα έχεις χειρότερη ή ίδια ταχύτητα στην καλύτερη περίπτωση. Το 6,5 πάντως δεν είναι τραγικό. Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9.

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι μακριά από το κεντρικό κουτί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κάνω μια αίτηση στο κατάστημα για να φέρουν και στην περιοχή μου κοντά..Τέλος πάντων θα πάω από βδομάδα.

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι μακριά από το κεντρικό κουτί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κάνω μια αίτηση στο κατάστημα για να φέρουν και στην περιοχή μου κοντά..Τέλος πάντων θα πάω από βδομάδα.

κ δυστυχως ξερεις που θα την σημειωσουν αυτη την αιτηση ε?

:-(

Δημοσ.

είμαι και εγώ στον οτέ κάνε μια αίτηση να στο φέρουν πιο κόντα!

• Super Moderators
Δημοσ.

δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό, τα 6.6 για 35db attenuation είναι λίγα...

Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9.

πέρνα μία από το adslgr.com και θα δεις πολλούς, πάρα πολλούς... :rolleyes:

πχ εγώ παίζω στα 15.5mbit...

Δημοσ.

Για παιχνιδια Online δεν ειναι προβλημα αυτη η ταχυτητα. Και 1mbit να ειχες παλι θα επαιζες μια χαρα, χωρις βεβαια να κατεβαζεις ταυτοχρονα.

Οσο για τα προβληματα συνδεσιμοτητας που λες, στο παλιο σπιτι που εμενα επιανα γυρω στα 8,5 max. Με παρομοια χαρακτηριστικα γραμμης σαν αυτα που αναφερεις.

Εδω που ειμαι τωρα, παρολο που το Modem αναφερει μεγιστη επιτευξιμη γυρω στα 10mbit συμφωνα με τα χαρακτηριστικα της γραμμης, σε τετοια ταχυτητα μεσα σε λιγα λεπτα με πεταει εξω. Τελικα μετα απο αρκετα τηλεφωνα με τον OTE, η μονη λυση ηταν να με κλειδωσουν στα 2mbit/512kb για να ειναι σταθερη η γραμμη. Και πληρωνω 24ρα χωρις να μπορω να την αλλαξω επειδη εχω δεσμευτει για ενα χρονο με μειωμενη τιμη!

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ παρέχει στις υπόλοιπες εταιρίες τις παλιές γραμμές του. Η λογική λέει ότι θα έχεις χειρότερη ή ίδια ταχύτητα στην καλύτερη περίπτωση. Το 6,5 πάντως δεν είναι τραγικό. Δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ για ιδιώτη με πάνω από 8,9.

Ποιος ηρθε? :rolleyes:

Στη χειροτερη των περιπτωσεων 15-16.. Εχω κλειδωσει και 22... :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...