Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη αρχειων avi σε dvd

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρκετα παιδικα .avi και θελω να τα μετατρεψω σε dvd για την μικρη μου , χρησιμοποιουσα το nerovision που κανει μετατροπη αλλα αργει παρα πολυ , υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι πιο γρηγορο ή ολα το κανουν σε πραγματικο χρονο? Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το Avi2dvd και μου φάνηκε πολύ καλό.

Δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει , ξεκιναει και μετα απο λιγο μου πεταει προβλημα και σταματαει

Δημοσ.

Το καλ΄ύτερο είναι το convertXtoDVD όπως είπε και ο matthew21.

Είναι ειλικρινά ένα click υπόθεση!

Και μπορείς να βάλεις όσουν υποτιτλους θέλεις και με μενού και με όλα του!

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα του theodgeor δεν είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόγραμμα να κάνει την μετατροπή αλλά ότι του αργεί.

Όποιο πρόγραμμα και να βάλεις φίλε πάλι θα αργεί. Δεν είναι θέμα προγράμματος αλλά υπολογιστή.

Αν θέλεις να βρεις την υγειά σου, δώσε 60€ και πάρε ένα PicoHD, φόρτωσε σε ένα 8άρι ή 16άρι στικάκι όλα τα avi και βάλτο να παίζει χωρίς μετατροπές και χαζομάρες.

Δημοσ.

Προσυπογράφω και με τα 2 χέρια αυτό που λέει ο micos000...

Έχω καταργήσει προ πολλού τις εγγραφές σε δισκάκια.Τώρα που οι HD είναι τζάπα δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι με εγγραφές.Χάσιμο χρόνου τεράστιο.

Εγώ έχω ένα media player στο σαλόνι (eGreat M34) και κάνω streaming τις ταινίες από ethernet.Δεν θέλω να δουλεύει ταυτόχρονα και το pc; Περνάω αυτό που θέλω να δω στον HD 2,5'' WD Passport, τον πάω στο σαλόνι και τον συνδέω και βλέπω.Απλά πράγματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...