Προς το περιεχόμενο

Garry's mod by Valve

lolspyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στους φιλους του insomnia!

Ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως να φτιαξω εναν μικρο server στο garry's mod για να παιζω με 2,3 φιλους.

Εχω κανει πολλες προσπαθιες και εχω ψαξει στο google και στο youtube αλλα ενω εγω μπορω να μπω κανονικα στον server μου και να παιξω,στους φιλους μου βγαζει το μηνυμα: server not responding

Οπως το σκεφτομαι μαλλον κατι παιζεται με τις ports αν και εχω ανοιξει αυτες που ελεγε αλλα δεν ξερω αν εχω κανει πατατα,γι'αυτο ζηταω και την βοηθεια σας :P

Ευχαριστω παρ'ολα αυτα :)

Δημοσ.

δεν νομιζω γιατι,εγω ειμαι ο server

Στα Call Of Duty (τουλαχιστον) δεν μπορεις να μπεις σε αλλους σερβερ αν δεν εχεις κανει ο ιδιος portforward :rolleyes:

Δημοσ. · Κρυμμένο από kostacurtas, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από kostacurtas, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Gia to call of duty modern warfare 2 mporeis na paikseis an baleis to Alteriwnet.Psakse to sto google kai katebase to....Na mantepsw dn exei kaneis akousta to garry's mod...???

Δημοσ.

Βασικα ειναι ενα παιχνιδι που σου προσφερει την ελευθερια να κανεις πολλα,αρκει να εχεις φαντασια και να μαθεις να χρησημοποιεις το wiremod.

Υπαρχουν servers που τρεχουν ενα mod που λεγεται DarkRP.Αυτο δινει την δυνατοτητα στον παιχτη να διαλεγει καποιο επαγγελμα οπως για παραδειγμα πωλητης οπλων,ετσι μπορεις να φτιαξεις ενα μαγαζι και να πουλας οπλα.Αν ομως μαθεις να χρησιμοποιεις το wiremod τοτε θα μπορεις να τα κανεις ολα να γινονται αυτοματα αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο.Για αρχη προτεινω οποιον θελει να το δοκιμασει να κατεβασει για δοκιμη καποιο craked και αμα του αρεσει μπορει να το αγορασει.Κοστιζει μονο 8 €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...