Προς το περιεχόμενο

Έχω τεράστειο πρόβλημα. Διαβάστε παιδιά!!!

Material boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας ζητάω τη βοήθεια όλων σας! Όποιος ξέρει κάτι. Ακούστε, έβγαλα πρόσφατα μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές στο ίντερνετ. Μπήκα λοιπόν, σε μια ιστοσελίδα για ταινίες, έκανα λογαριασμό (account) και διάλεξα trial δοκιμή για 2 μέρες με κόστος 2.34 ευρώ. Τέλος πάντων, το βλέπω μισή ώρα, κατέβασα την ταινία και είπα πως δεν θέλω να έχω πια λογαριασμό. Πάω στο help που έχει και πατάω ένα σύνδεσμο για cancel mempership. Το πατάω, και μου λέει πως πρέπει να στείλω μήνυμα για να μου ακυρώσουν το λογαριασμό στο site. Βλέπω όμως, κάτι που δεν πρόσεξα πριν, πως αφού περάσουν οι 2 μέρες, αυτόματα σε πηγαίνει στις 30 μέρες συνδρομή και σου παίρνει, πάντα αυτόματα, 30 ευρώ! Δηλαδή αν δεν μου ακυρώσουν αυτοί το λογαριασμό θα χρεωθώ 30 ευρώ!!! Που δεν θα τον ακυρώσουν βέβαια... Και επιπλέον, αν περάσουν οι 30 μέρες, με πάει στον 1 χρόνο με πόσα ευρώ και γω δεν ξέρω! Παιδιά έχω τρομοκρατηθεί. Τι να κάνω; Μήπως να πάω να βγάλω τα χρήματα από την κάρτα και έτσι να μην μπορούν να μου πάρουν άλλα; Μήπως να ακυρώσω την ίδια την κάρτα;; Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!

edit: Εντάξει παιδιά, όλα μια χαρά, μου ακύρωσαν τη membership, μου έστειλαν μήνυμα. Ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Καταρχήν ηρέμησε. Μπορούμε να μάθουμε το site, για να δούμε και το κατά πόσο αξιόπιστο ή μη είναι;

Δοκίμασες να στείλεις mail; Σου απαντήσανε;

Και όσο για το πως γλυτώνεις πας και αμφισβητείς την συναλλαγή ή έσχατη λύση ακύρωση κάρτας λόγω απώλειας πχ.

Δημοσ.

Πάρε τηλ. αύριο κι ολας την τράπεζα και ακύρωσε την κάρτα γιατί "την εχασες" και μετέφερε το υπολοιπό της στην καινούργια που θα σου εκδώσουν . Επίσης θα ζητήσεις να ΜΗΝ εγκρίνουν άλλη πληρωμή απο σήμερα κ μετά :-)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχάς ηρέμησε.Μην σε πιάνει πανικός.Πέρασαν οι δυο μέρες?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου και δες αν υπάρχει πουθενά να παίρνει αυτόματα το ποσό και βγάλτο.

Στείλε το μήνυμα που σου λέει και εξήγησε πως ήθελες μόνο τις 2 μέρες.

Μέσω paypal είναι όλη η δουλειά?Δες κ εκεί στις ρυθμίσεις για αυτόματη πληρωμή.

Πες μας και το site και θα σου πουμε σίγουρα τί παίζει .(εγώ όχι τώρα δυστυχώς γιατί αδυνατώ,αλλά θα μπει σίγουρα κάποια κάποια να σου πει!!)

Πάνω απ όλα μην ταράζεσαι,δεν βοηθάει να σκεφτεσαι σωστά και η λύση μπορεί να είναι μπροστά σου και να μη την βλέπεις .... ήρεμα ...!

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα έγινε όλο αυτό. Έχω στείλει μήνυμα για να ακυρωθεί ο λογαριασμός στο site, αλλά δεν νομίζω πως θα τον ακυρώσουν μέχρι να περάσουν οι 2 μέρες, απλά και μόνο για να πάρουν τα 30 ευρώ. Δεν είναι μέσω paypal. Έβαλα τον αριθμό της κάρτας απλά. Και να σκεφτείτε ότι μόλις χθες έβγαλα την κάρτα...

Δημοσ.

Οι προλαλησαντες τα ειπανε σωστα, αλλα η prepaid που πηρες ειχε πολλα λεφτα μεσα?

Θελω να πω, αν θα επελεγα prepaid, θα ηταν για να κανω μια αγορα συγκεκριμενη και οχι να την φορτωσω με π.χ 400e

και να αγοραζω κατι με 3e καθε τοσο.

Η τουλαχιστον αν θα εκανα κατι τετοιο θα εβαζα 20-30 ευρω το πολυ

Αποψη μου βεβαια.

(εγω εχω χρεωστικη)

Καλο θα ηταν να επιλεγεις site με paypal και κυριως να διαβαζεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τους ορους.

Οχι τιποτα αλλο αλλα οταν πληρωνεις κατι, εστω και μικρο ποσο πρεπει να εξαντλεις καθε παραθυρακι

καλη ωρα σαν αυτο του trollo-site.

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα έγινε όλο αυτό. Έχω στείλει μήνυμα για να ακυρωθεί ο λογαριασμός στο site, αλλά δεν νομίζω πως θα τον ακυρώσουν μέχρι να περάσουν οι 2 μέρες, απλά και μόνο για να πάρουν τα 30 ευρώ. Δεν είναι μέσω paypal. Έβαλα τον αριθμό της κάρτας απλά. Και να σκεφτείτε ότι μόλις χθες έβγαλα την κάρτα...

Ωραία έγινε σήμερα άρα ήρεμα.

Σε ξαναρωτάω το Site μπορούμε να το δούμε και να κοιτάξουμε την φερεγγυότητά του;

Πόσα λεφτά έχεις στην κάρτα;

Δημοσ.

Το site δε θα 'θελα να το πω παιδιά, για ευνόητους λόγους. Έχω μέσα στην κάρτα περίπου 240 ευρώ. Η ιστοσελίδα είναι αμερικάνικη, όχι ελληνική.

Δημοσ.

Το site δε θα 'θελα να το πω παιδιά, για ευνόητους λόγους. Έχω μέσα στην κάρτα περίπου 240 ευρώ.

κατάλαβα αν θες στείλε το σε pm και σε ενημερωνω. Αν πάλι δεν θες (το καταλαβαίνω) βήματα για 100% σιγουριά

1) Στέλνεις το mail τώρα σε αυτούς.

2) Δευτέρα ξύπνημα με τις κότες και πας στην τράπεζα

3) Εκεί απλά αμφισβητείς την όποια συναλλαγή από το 2ήμερο και μετά και απαγορεύεις την όποια πληρωμή από εκεί και πέρα.

4) Και επειδή έγινα παράξενη τελευταία με αυτά. Ακύρωση κάρτας και έκδοση καινούριας.

Αυτά

edit: ebanking έχεις;

Δημοσ.

Ξέρεις τι μου λέει: "Denying a purchase that you have made is illegal and will result in an investigation which can lead to heavy fines or other legal action toward you. Your credit rating can be affected by false claims of fraud". Δηλαδή, αν αμφισβιτήσω μια συναλλαγή, λέει, μπορεί να είναι και παράνομο... Εγώ νομίζω πως πρέπει απλά να ακυρώσω την κάρτα ολοκληρωτικά.

Δημοσ.

Ξέρεις τι μου λέει: "Denying a purchase that you have made is illegal and will result in an investigation which can lead to heavy fines or other legal action toward you. Your credit rating can be affected by false claims of fraud". Δηλαδή, αν αρνηθώ μια συναλλαγή, λέει, μπορεί να είναι και παράνομο... Εγώ νομίζω πως πρέπει απλά να ακυρώσω την κάρτα ολοκληρωτικά.

Ας το πω απλά χεστ!κ$ η φοράδα στ' αλώνι!

Κάνε αυτό που σου λέω. Στείλε ένα Mail αν και θα είναι άχρηστο από ότι το κόβω και πήγαινε στην τράπεζα και ακύρωσε την κάρτα. Αν έχει γίνει κίνηση άλλη πέρα του διημέρου αμφισβήτησε τη συναλλαγή.

Σε ρώτησα αν έχεις ebanking για να μεταφέρεις τα χρήματα που έχεις μέσα, σε άλλο λογαριασμό που ΔΕΝ είναι συνδεδεμένος με αυτή τη κάρτα. Έχεις;

Δημοσ.

απο προπληρωμενη δεν γινετε να σηκωσεις λεφτα απο atm?

γραψε στο google "cancel membership+thn etairia"

αλλα απο τα πρωτα αποτελεσματα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ολες ειναι "αγνωστες"και πετανε αυτον τον ορο...

συμπληρωσες αληθινα στοιχεια?η προπληρωμενη ειναι ανωνυμη?

Δημοσ.

Πήγαινε ακύρωσε την κάρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται.Ακόμη και τηλεφωνικώς.Από το να κάτσεις να ψάξεις τι μπορεί να κάνεις και χίλια δυό είναι η πιο απλή διαδικασία που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Πήγαινε ακύρωσε την κάρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται.Ακόμη και τηλεφωνικώς.Από το να κάτσεις να ψάξεις τι μπορεί να κάνεις και χίλια δυό είναι η πιο απλή διαδικασία που μπορείς να κάνεις.

Ακριβώς. Δηλώνεις απώλεια τηλεφωνικά και κρατάς και τα mail που τους έχεις στείλει αποθηκευμένα. Μην αγχώνεσαι, δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα και αστούς να κουρεύονται. Μπορείς ακόμα και να κάνεις μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στην Γ.Γ καταναλωτή ,έτσι για το γαμώτο και ας είναι αμερικανάκια.

Το τηλ. κάντο αύριο πρωί για να ξεμπερδεύεις από νωρίς, και στο μέλλον προσοχή σε ποια site κάνουμε αγορές και δίνουμε ευαίσθητα στοιχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...