Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Διακρινω ενα μικροοο memory leak στη sidebar?
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Όσο πατάει η γάτα! Πως το διορθώνουμε τώρα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ξεκινα να αφαιρεις οτι εχεις φορτωμενο στη sidebar. Κατα προτιμηση οτι ειναι χρονικα πιο κοντα με τον εντοπισμο του leak.
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένα ημερολόγιο το οποίο έχω πάνω από 2 χρόνια!Τι να πω;
VAssassin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα το παρατήρησα και σε μένα. Βέβαια σε σένα το ξεφτίλισε, εγώ μέχρι γύρω στα 500 mb πήγα. Προς το παρόν χρησιμοποιώ μόνο προεγκατεστημένα gadgets για να μη γίνεται αυτό το πράγμα. Κανένα πρόσφατο windows update θα φταίει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένα ημερολόγιο το οποίο έχω πάνω από 2 χρόνια!Τι να πω; Updated προσφατα ισως? Παιζει κ αλληλεπιδραση με κατι αλλο που εκανες εγκατασταση παλι στη sidebar. Αν διορθωθηκε κ εχεις ορεξη για δοκιμες, βαλε βγαλε καποιο απο τα πιο προσφατα που εβαλες μηπως και βρεις καποιο "κρυφο" υπαιτιο. Το θεωρουμε δεδομενο,αλλα για να μαστε σιγουροι: Προφανως τοσο καιρο δεν ειχες παρατηρησει κατι αντιστοιχο ετσι? Εννοω, δεν παιζει να προυπηρχε και απλα τωρα να το παρατηρησες.
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Περίπου τα ίδια κι εδώ. Χρησιμοποιώ (μάλλον) τα ίδια gadgets (εκτός απ το ρολόι), μετά από ~6 ώρες έχει Physical memory usage ~600ΜΒ και page file usage ~1GB. Κι όσο περνάει η ώρα διαρκώς αυξάνεται...
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Updated προσφατα ισως? Παιζει κ αλληλεπιδραση με κατι αλλο που εκανες εγκατασταση παλι στη sidebar. Αν διορθωθηκε κ εχεις ορεξη για δοκιμες, βαλε βγαλε καποιο απο τα πιο προσφατα που εβαλες μηπως και βρεις καποιο "κρυφο" υπαιτιο. Το θεωρουμε δεδομενο,αλλα για να μαστε σιγουροι: Προφανως τοσο καιρο δεν ειχες παρατηρησει κατι αντιστοιχο ετσι? Εννοω, δεν παιζει να προυπηρχε και απλα τωρα να το παρατηρησες. Πρόσφατα άλλαξα υπολογιστή.Είναι από νέο φορμάτ.Πολύ πιθανό είναι να μην έβαλα το ίδιο widget.Έχω μια συλλογή με καμιά 500άρα widgets και άνοιγα τυχαία ημερολόγια μέχρι να βρώ αυτό που ήθελα.Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά παρόμοια,μάλλον θα άνοιξα κάποιο προβληματικό.
VAssassin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Για ρίξτε μια ματιά... http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/ieitprocurrentver/thread/8b8f472d-cdd4-41cc-83cd-d7fda9f187bc http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/iewebdevelopment/thread/db5c8668-7b70-4deb-bda8-a041f225fce6 Το ίδιο πρόβλημα αναφέρουν μετά την εγκατάσταση του ΙΕ9 RC...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα άλλαξα υπολογιστή.Είναι από νέο φορμάτ.Πολύ πιθανό είναι να μην έβαλα το ίδιο widget.Έχω μια συλλογή με καμιά 500άρα widgets και άνοιγα τυχαία ημερολόγια μέχρι να βρώ αυτό που ήθελα.Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά παρόμοια,μάλλον θα άνοιξα κάποιο προβληματικό. Εχω να χρησιμοποιησω sidebar απο vista εποχη γ αυτο το λογο. Ειχε αρκετα αντιστοιχα προβληματα, ειδικα αν εβαζες και 2-3 third party, δεν ξερω τι παιζει τωρα. Δεν ειναι και το φοβερο προβλημα, απλα οπως ειπες, συνεχιζεις την αναζητηση μεχρι να βρεις καποιο σταθερο. Ελπιζω να μην εχεις βαλει τον ie 9 rc (αν εχει σχεση). Σε συνδιασμο με κανενα gadget που του "μιλαει" μπορει να κανει αντιστοιχα "θαυματα" αν υπαρχει προβλημα
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πλάκα κάνεις;Όντως έκανα εγκατάσταση τον ie9 rc πρόσφατα!Έλεος!Θυμάται κανένας από που τον κάνεις απεγκατάσταση τώρα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 2o μικροπροβλημα που ακουω για την rc του 9 μεσα σε 30 ωρες. Μην βαζεις rc εκδοσεις προγραμματων που κολλανε στα windows σαν την μυγα στο μελι. RTM και αν Uninstall it αν θελεις ή περιμενεις την τελικη του εκδοση.
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το βρήκα.Ρε συ μου φαινόταν πολύ καλός ο ie9 και τον έχω στο pc πάρα πολύ καιρό από τις beta εκδόσεις.Είπα να ρίξω μια ματιά.Τέλος πάντων.Μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα τώρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μωρε δεν λεει κανεις πως ειναι κακος αλλα η rc και καθε rc αυτο το σκοπο εχει, δοκιμες λιγο πριν την final Anyway, παιξε και με τα gadgets, οπως εκανες πριν. Αν χρειαστει φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.