tsounami Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 παιδια καλησπερα!!εχω αυτην την καρτα ηχου Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [b-0],και πιο πριν ειχα 2 κανονικα ηχεια στον υπολογιστη!προσφατα πηρα ηχεια logitech 5.1.αλλα εχω προβλημα γτ δεν ακουγονται ολα τα ηχεια,ακουγονται μονο το μπροστινο δεξι κ το μπροστινο αριστερο και to woofer!τ'αλλα δυο,τα πισω ηχεια και το κεντρικο δεν ακουγονται καθολου!!εχω αλλαξει μεσα το περιβαλλον σε 5.1,αλλα παλι τιποτα!!μπορεισ καποιος να με βοηθησει???ευχαριστω προς το παρον!!
xristoforos89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 παιδια καλησπερα!!εχω αυτην την καρτα ηχου Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [b-0],και πιο πριν ειχα 2 κανονικα ηχεια στον υπολογιστη!προσφατα πηρα ηχεια logitech 5.1.αλλα εχω προβλημα γτ δεν ακουγονται ολα τα ηχεια,ακουγονται μονο το μπροστινο δεξι κ το μπροστινο αριστερο και to woofer!τ'αλλα δυο,τα πισω ηχεια και το κεντρικο δεν ακουγονται καθολου!!εχω αλλαξει μεσα το περιβαλλον σε 5.1,αλλα παλι τιποτα!!μπορεισ καποιος να με βοηθησει???ευχαριστω προς το παρον!! Θα ακουστει λιγο χαζο, αλλα εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers της καρτας σου;
Tomahawk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ποιά ηχεία έχεις πάρει, τα X-540; Εάν ο ήχος είναι δικάναλος πρέπει να πατήσεις το κουμπί "matrix" στο χειριστήριο για να βγαίνει πεντακάναλος! Αν όχι, γράψε λάθος
tsounami Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τα χ-530 πηρα...αλλα το ελυσα το προβλημα μου!!!ευχαριστω για την βοηθεια σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.