jose Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδιά... θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι... έχω CONEXX και έχω router τP Baudtec TW263R4-A2 . θέλω να ανοίξω 3 πόρτες από τO router για λογαριασμό ενός δεκτη που συνδέεται με lan θέλω να ανοίξω την 21, 23 και 80 πόρτα στην ip του δεκτη τ κάνω μεαυτό τον τρόπο : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A2/Bay_VPN.htm αλλα στην τελική δεν ανοίγουν... μέσο telnet από άλλο pc δείχνει ότι δεν ανοίγουν... έχετε κάποια λύση?
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 την Ip του δεκτη θα βαλεις στο Port forward.Επισης αν εχεις ενεργοποιημενη την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ πρεπει να την κλεισεις. Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
ducatirulez Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξερει καποιος που δειχνει ποσες αποσυνδεσεις εχει κανει κατα την διαρκεια της μερας, το συγκεκριμενο μοντελο Βaudtec?
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω αν εκει που δειχνει τα στατιστικα σου εχει κανα counter που να γραφει loss of signal.αλλιως ο provider συνηθως μπορει να δει.η εκτος αν φαινονται απο καπου στον οτε στατιστικα χρησης.
ducatirulez Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω αν βοηθαν τα παρακατω Στο system log εμφανιζει κατι τετοιο 10/27/2011 14:32:47> Last errorlog repeat 557 Times 10/27/2011 14:33:5> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=8050dac0 και στο statistics-wlan Transmit Statistics Tx Frames Count 9789849 Tx Errors Count 9147 Tx Drops Count 9147 Θελω να τσεκαρω τον αριθμο των αποσυνδεσεων για να μην μου λενε μπαρουφες απο τον ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 κανενα απο τα 2.δεν εχουν ολα τα ρουτερ counter.υπαρχει ενας τροπος μαιμουδια αλλα θα ειναι λιγο κουραστικος.αμα καποιος κανει ενα Ping σε ενα site συνεχομενα και αποθηκευει το αποτελεσμα σε ενα Notebook αυτοματα τοτε μετα θα μπορουσε να παει στο αρχειο που θα εχει φτιαχτει και να μετρησει Manual ποσες φορες ειδε παραπανω απο 2-3 requested time out που θα σημαινει αποσυνδεση.εκτος αν βρεις κανα ρουτερ δανεικο που να σου γραφει αυτο που ζητας. αυτα που δειχνει το Log ειναι λιγο ασχετα.αν ψαξεις στο Log θα βρεις και τις αποσυνδεσεις αλλα θα γραφει κατι για Ppp lcp up κατι τετοια.αλλα δεν ξερω ποσες ωρες/ημερες μπορει να σου κρατησει log.το log το σωζεις και το ψαχνεις μετα αν σου δινει δυνατοτητα να το σωσεις η το κανεις copy paste καπου
ducatirulez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Tην διαδικασια με τα pings δεν την κατεχω και στο log δεν βρηκα ακρη. Εχω κι ενα vigor 2700 αλλα δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα...ελπιζω να εχει counter. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου.
SPANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχεις vigor και ασχολείσαι ακόμα με το Baudtec ? Epic Fail Ελπίζω η καινούργια ημέρα και αλλαγή ώρας σε χημερινή να σε βρει με το 2700
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Tην διαδικασια με τα pings δεν την κατεχω και στο log δεν βρηκα ακρη. Εχω κι ενα vigor 2700 αλλα δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα...ελπιζω να εχει counter. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. δεν ξερω αν εχει counter .αυτο με τα ping ειναι λιγο δυσκολο.δεν ξερω αν η οτενετ εχει κανα εργαλειο που να βλεπεις τετοια οπως η forthnet. ξεκλειδωσε το το vigor 2700.αξιζει πολυ περισσοτερο απο το baudtec.
maniac89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 έχω το ίδιο ρούτερ και γω! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν έχω static ip. (Για static ip ακολούθησα αυτές τις οδηγίες) Πάω στην κονσόλα των windows και πατάω ipconfig/all και μου βγάζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Και κάτι άλλο άμα καταφέρω να έχω static ip από windows άμα μεταφερθώ σε linux η sattic ip θα ισχύει ή πρέπει να ξανακάνω κάποια διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ για όποιον με βοηθήσει αν ψιλοκαταλάβω τι παίζει
biomecanoid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 @ ducatirulez Για να κανεις monitor resources του οικιακού σου δικτύου ( modems Access Point τηλεφωνα etc ) μπορείς να βάλεις ένα software τύπου PRTG ( http://www.paessler.com/prtg ) σε ένα dedicated pc. @ maniac89 Aμα μιλάς για την public ip αυτό είναι κάτι που κανονίζεις με τον provider. Tώρα άμα λες για την εσωτερική ip του δικτύου σου σύμφωνα με το ipconfig που έκανες post λέει DHCP enabled άρα εχεις ανοιχτό το DHCP και παίρνεις ip από εκεί
maniac89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Για την εσωτερική IP μιλάω. Άμα δεις λέει Ethernet adapter Local Area Connection: DHCP enabled: No
biomecanoid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σωστα εχω ειδα το connection 2. Τοτε αφου δεν εχεις dhcp εισαι static.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) έχω το ίδιο ρούτερ και γω! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν έχω static ip. (Για static ip ακολούθησα αυτές τις οδηγίες) Πάω στην κονσόλα των windows και πατάω ipconfig/all και μου βγάζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Και κάτι άλλο άμα καταφέρω να έχω static ip από windows άμα μεταφερθώ σε linux η sattic ip θα ισχύει ή πρέπει να ξανακάνω κάποια διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ για όποιον με βοηθήσει αν ψιλοκαταλάβω τι παίζει αλλο static lan αλλο static wan.το δευτερο ειναι απο τον Provider και δεν εχεις λογικα εκτος αν το ζητησεις.για το πρωτο αν πας στο tcp ip και βαλεις καρφωτα εκει Ip address,subnet mask,default gateway και dns.αν τα εχεις βαλει καρφωτα τοτε πραγματι θα δεις dhcp no οπως και σωστα βγαζει στην εικονα που εβαλες. @ ducatirulez Για να κανεις monitor resources του οικιακού σου δικτύου ( modems Access Point τηλεφωνα etc ) μπορείς να βάλεις ένα software τύπου PRTG ( http://www.paessler.com/prtg ) σε ένα dedicated pc. εχεις φαγωθει εσυ με dedicated pc.εχεις καταλαβει οτι ο αλλος απλα θελει να δει τις αποσυνδεσεις του και τιποτα παραπανω και του λες για dedicated pc????υπαρχει κατι που να μην ειναι σε dedicated pc? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2011 από poulinos
maniac89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 γεια ξανά, έχω θέσει ως local static ip την 192.168.1.10 πρέπει να "πειράξω" και κάτι στο router? ας πούμε βλέπω στο status το dhcp server να είναι:enabled ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα