Προς το περιεχόμενο

κληση για παρκαρισμα σε ραμπα αναπηρων

GOLDYLI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!απο τις 24/01 εχω φαει κληση επειδη ειχα παρκαρει κλεινοντας κατα το ημιση ραμπα αναπηρων.φυσικα δεν υπηρχε προθεση απλα το αυτοκινητο μου ειχε βλαβη και με τη βοηθεια γνωστων μπηκε στο μοναδικο σημειο που μπορουσαμε να το παρκαρουμε.δυστηχως αυτη τη στιγμη η κληση εγινε απο 75 ΕΥΡΩ 150 και δε μπορω να τη πλήρωσω διοτι εχω δυσκολια.αν την αφησω απληρωτη θα παει στη φορολογικη μου δηλωση ?πως μπορω να το διαχειρειστω τι γινεται ?

Δημοσ.

δε μπορεις να κανεις και πολλα, η κληση καποια στιγμη θα σου ερθει και θα αναγκαστεις να τη πληρωσεις

να ξερεις οτι και οι δημοτικες κλησεις ερχονται καποια στιμη (εμενα μου χε ερθει μια περισυ απο το 2004, ευτυχως μου ηρθε στην τιμη του 2004, μου εδωσαν διορια καποιες μερες , αλλιως θα επαιρνε προσαυξηση)

εσυ ησουν παρον οταν σε εγραψαν ή το αφησες και εφυγες?

γιατι αν το αφησες εκει δεν εχεις και καποιο ουσιαστικο επιχειρημα

Δημοσ.

εσυ ησουν παρον οταν σε εγραψαν ή το αφησες και εφυγες?

γιατι αν το αφησες εκει δεν εχεις και καποιο ουσιαστικο επιχειρημα

Ίσα ίσα που ισχύει το αντίθετο.Αν ήσουν εκεί την ώρα που σε έγραψαν,το μόνο που μπορούσες να έκανες,ήταν να τους εξηγούσες τι έγινε και να μην σε έγραφαν.από την στιγμή που κόπηκε όμως η κλήση και στην έδωσαν στο χέρι,δεν μπορείς να μην την πληρώσεις.

αν όμως το άφησες και έφυγες,και βρήκες μετά την κλήση πάνω στο τζάμι,τοτε δεν πληρώνεις τίποτα."σκίζεις" την κλήση,και κάνεις σαν να μην σου ήρθε ποτε.ακόμα και αν σου πουν τίποτα,θα πεις ότι δεν πήρες ποτε αυτή την κλήση!Η δικαιολογία για όλο αυτό,είναι απλή:αφού την άφησαν πάνω στο παμπριζ του αυτοκινητου,μπορεί πολύ απλά να πεις πιθανόν να την πηρε ο αέρας ή κάποιος ασχετος την έβγαλε πάνω απο το αμάξι...απλό! και δεν μπορούν να σου πουν τιποτα...

Ρώτησε κιολας,για να δεις οτι όντως μπορείς να το κάνεις αυτό.

φαντάσου δηλαδή,να παρκάρεις κάπου παράνομα.και σου αφήσουν μια κληση.και όντως,όταν πας στο αμάξι,για κάποιον από τους παραπάνω λόγους να μην είναι εκεί η κλήση.τότε ούτε που θα ξέρεις ότι σε έχουν γράψει...και αν σου έρθει καμία ειδοποίηση μετά από καιρό,τι θα κανεις δηλαδή?θα παρεις τους δρομους να βρεις την κληση??? δεν νομιζω....

δεν φταις εσυ αν χάθηκε η κληση,επειδη δεν μπορούσαν να στην δώσουν στο χέρι.

φυσικά όλα αυτά ισχύουν μόνο για τη δημοτική αστυνομία.

Δημοσ.

σε μενα παντως αυτο δεν ειχε πιασει, μου ηρθε ραβασακι μετα απο χρονια (την ειχα πεταξει γιατι ηταν απο δημοτικη και δεν εδωσα σημασια) και μου ελεγαν οτι αν δε πληρωσω μεσα σε καποιο διαστημα θα πεσουν προσαυξησεις

και μετα απο καιρο να σου ερθει , αυτο δε σημαινει οτι δεν εκανες παραβαση , ειδικα απο τη στιγμη που ετσι εκρινε το οργανο

αν ηταν παρον, αποκλειεται να τον εγραφαν για αυτο ρωταω

Δημοσ.

αν ηταν παρον, αποκλειεται να τον εγραφαν για αυτο ρωταω

Μην ορκίζεσαι κιόλας, δεν ξέρεις τι στραβόξυλα κυκλοφορούν. Έχουν πάει να γράψουν οικογενειακό φίλο επειδή «πάρκαρε» σε μέρος που απαγορεύεται για ν' αλλάξει λάστιχο. Και φαντάσου σκηνικό, να προσπαθεί ο άλλος να πείσει το όργανο ότι δεν πάρκαρε εκεί κανονικά, (και όντως το λάστιχο ήταν πίτα και το αμάξι σηκωμένο με γρύλο) ενώ ο τροχαίος να τον βγάζει τρελό λέγοντας ότι έβαλε το γρύλο για να τη βγάλει καθαρή.

:o

(True story.)

Δημοσ.

καλα εννοειται οτι υπαρχουν και οι μουσχαροι (κι εγω εχω φαει "αλητικη" κληση) , αλλα μιλαω για νορμαλ πραγματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...