Προς το περιεχόμενο

προσοχη στους πωλητες στις αγγελιες

stratis.the

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το σύστημα αξιολογήσεων,δεν μπάζει από πουθενά!

Οι συμπεριφορές κάποιων μελών μπάζουν από παντού....

Συμφωνώ. Οποιοδήποτε σύστημα, αν χρησιμοποιείται λανθασμένα, "μπάζει". Εδώ αναγκαστήκαμε να θεσπίσουμε νέο κανόνα για τους εξυπνάκηδες και μάγκες που νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την αξιολόγηση για να σχολιάζουν τις αγγελίες ή να κάνουν παζάρια. Σήμερα μάλιστα έπεσαν και τα πρώτα ban υπό το πρίσμα του νέου κανόνα.

Αν το σύστημα αξιολόγησης χρησιμοποιείται ορθά, αποδίδει τα μέγιστα. Αν κάποιος θεωρεί ότι η αξιολόγηση που έχει λάβει είναι άδικη, μπορεί να την αναφέρει (με link στην αγγελία του) και, στο βαθμό που θα κριθεί από τη διαχείριση του forum ως λανθασμένη, η αξιολόγηση θα αφαιρεθεί.

Αλλά κι εδώ χρειάζεται η συμβολή των μελών. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τα πάντα από τους moderators...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα μάλιστα έπεσαν και τα πρώτα ban υπό το πρίσμα του νέου κανόνα.

ah swift and hard...

Δημοσ.

Για αυτό χέρι με χέρι, να το δεις ή να το δει ο ενδιαφερόμενος και τελειώνει το πράγμα.Ούτε αντικαταβολές ούτε αποστολές ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Για αυτό χέρι με χέρι, να το δεις ή να το δει ο ενδιαφερόμενος και τελειώνει το πράγμα.Ούτε αντικαταβολές ούτε αποστολές ούτε τίποτα.

κι εγω αυτου ακριβως του σκεπτικου ημουν και ειμαι. βεβαια, 2 αποστολες που εχω κανει τελευταια (μια προς λαμια, καταθεση σε τραπεζα και εστειλα συστημμενο) και αλλα μια σε γιαννενα (εστειλα αντικαταβολη), πηγαν καλα. αν ειναι ο πωλητης αξιοπιστος και ο αγοραστης το ιδιο (γι αυτο και ειναι καλο να γινονται αξιολογησεις μετα την καθε συναλλαγη), τοτε πιστευω οτι οι προυποθεσεις ειναι καλες ακομα και για συναλλαγη εξ αποστασεως.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να ειναι ο αλλος αξιοπιστος.Αλλιως βραστα.Χερι με χερι και ..* .Τοτε θα ξερεις τι παραλαμβανεις , πως θα ξερεις οτι αυτο ειναι λειτουργικο , και κυριως τι σε διασφαλιζει οτι ο αλλος που θελει να σε κοροιδεψει θα στο δωσει λειτουργικο οταν θα ξερεις μονο την φατσα του και τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να ειναι ο αλλος αξιοπιστος.Αλλιως βραστα.Χερι με χερι και ..* .Τοτε θα ξερεις τι παραλαμβανεις , πως θα ξερεις οτι αυτο ειναι λειτουργικο , και κυριως τι σε διασφαλιζει οτι ο αλλος που θελει να σε κοροιδεψει θα στο δωσει λειτουργικο οταν θα ξερεις μονο την φατσα του και τιποτα αλλο.

μα...το χερι με χερι αυτο ακριβως εξυπηρετει. το να τεσταρεις αυτο που θα αγορασεις και μετα να δωσεις τα χρηματα, δεν το κανεις αρπα κολλα δινοντας ο ενας το προιον ο αλλος τα χρηματα και γεια χαρα. αν ειναι να κανεις συναλλαγη χερι με χερι και να παρεις κατι οπως στο δινει ο αλλος, συσκευασμενο η δεν ξερω τι...τι σκοπο εχει να κανεις τη συναλλαγη χερι με χερι; οποτε αν το τεσταρεις, πως θα σε κοροιδεψει μες τα ματια σου;

Δημοσ.

Καλα αν το τεσταρεις βεβαια.Αλλα πολλες φορες κλεινεται ραντεβου για χερι με χερι συναλλαγη :-) .Τεσπα σιγουρα ειναι ο πιο σιγουρος τροπος , κανεις δεν το αρνεται αυτο.Σιγουρα παντως το συστημα αξιολογησης ειναι ειναι μεγαλο βοηθημα :-(

Δημοσ.

χερι με χερι δεν σημαινει οτι αλλαζετε αυτα που κρατατε αστραπιαια και αρχιζετε να τρεχετε και οι δυο και οποιος κοροιδεψε τον αλλο περισσοτερο κερδιζει.

χερι με χερι σημαινει βρισκεστε, περιεργαζεστε τα προς πωληση/ανταλλαγη αντικειμενα, δινετε τα χρηματα αν χρειαζεται (σε περιπτωση οχι καποιας ανταλλαγης εννοω) και τοτε παιρνει ο καθενας το δρομο του (και οταν φτασει παλι στο ινσομνια βαζει την αξιολογηση ο ενας στον αλλο). παραπανω απο 5 λεπτα υποθεση δεν ειναι και ετσι εισαι εξασφαλισμενος οτι αυτο που παιρνεις δουλευει ενταξει κτλ.

Δημοσ.

Το "χέρι με χέρι" έχει άλλο πρόβλημα όμως.Την περίπτωση να έρθει ο αγοραστής και να κλαίγεται ότι "το πουλάς ακριβά" και "είμαι φοιτητής" κτλ και "κατέβασε την τιμή" κοκ

• Super Moderators
Δημοσ.

Το "χέρι με χέρι" έχει άλλο πρόβλημα όμως.Την περίπτωση να έρθει ο αγοραστής και να κλαίγεται ότι "το πουλάς ακριβά" και "είμαι φοιτητής" κτλ και "κατέβασε την τιμή" κοκ

σου έχει τύχει κάτι τέτοιο? :confused:

Δημοσ.

Εγώ πάντως συμφωνω την τιμή από πριν, αν θέλει να το αγοράσει στη συμφωνημένη τιμή έχει καλώς αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...